revisie-fietsacccu.be

revisie-fietsacccu.be Reviews

Good rating
4.3
44 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (44)
Leveren niet, reageren niet In januari 400€ betaald voor een revisie van mijn qwic accu. 10 weken verder nog steeds niet geleverd (nadat twee keer de accu in defecte staat terug was gegeven) . Ondanks herhaalde verzoeken per email en telefoon wordt er geen duidelijkheid gegeven over wat de status is van mijn order. Als klant compleet niet serieus genomen. Het hele verhaal is te bizar voor woorden.
Keizer Snezar
Keizer Snezar
2023.09.10
Dikke tette.
Shanti Alewaeters
Shanti Alewaeters
2023.07.09
TOPSERVICE!
Jorn Smet
Jorn Smet
2023.06.10
Positive
Professionalism
zeer betrouwbare service en voor een correcte pijs!
theo metten
theo metten
2023.06.04
Helaas is de capaciteit van de batterij TRANZX BL15 JD-PST 36V - 17 Ah niet verbeterd ten opzichte van voordien. De 2de oude batterij die we gebruiken heeft zelfs meer vermogen dan de nieuwe… eigenlijk 449€ uitgegeven voor hetzelfde resultaat als voor de revisie.
Reply from revisie-fietsacccu.be 2023.06.05
Hi theo, Ik contacteer u even via mail, dit is natuurlijk niet de bedoeling. Samen zoeken we naar een oplossing. Met vriendelijke groet.
Bart Baert
Bart Baert
2023.05.23
De communicatie met Vincent is kort en bondig, maar het resultaat is prefect aan een zeer correcte prijs
Kim Verschueren
Kim Verschueren
2023.05.23
In alle eerlijkheid de batterij had amper meer vermogen na dat gereviseerd was. Afstand werk (8km) ging net en na amper een jaar had 't zelfs geen contact meer. Dus kan me moeilijk inbeelden dat de cellen vervangen zijn geweest noch de contacten (her)gesoldeerd, de fiets zit nu na 12 maanden stof te verzamelen en dat voor 400euro. ik denk dat ik gescamd ben geweest
Reply from revisie-fietsacccu.be 2023.05.24
Dag Kim, Het is jammer om het horen dat u niet tevreden bent over de revisie van uw accu, en 8 km fiesten na de revisie lijkt ons ook niet normaal te zijn. Het is altijd mogelijk dat er iets mis is gelopen en wij helpen u dan ook graag verder. Ik heb u een mailtje gestuurd om samen zo snel mogelijk een oplossing te zoeken voor dit probleem. Met vriendelijke groet.
V H
V H
2023.05.23
Goede communicatie en service, product zoals beloofd, een aanrader…
Alfons Vermeiren
Alfons Vermeiren
2023.05.23
Correcte service. Alles is goed verlopen. Aanrader!! Fiets van 12j oud terug bruikbaar...
MARIANNE DE COUVREUR
MARIANNE DE COUVREUR
2023.05.23
Ludo Koninckx
Ludo Koninckx
2023.05.22
is zelfs niet open geweest,gewoon een boost gegeven
Reply from revisie-fietsacccu.be 2023.05.24
Dag Ludo, Wij reviseren elke accu die bij ons binnenkomt door alle cellen binnen de behuizing volledig te vernieuwen. Door nieuwe cellen te plaatsen van een hoger vermogen zorgt dit ervoor dat u verder kan fietsen met 1 laadbeurt. Mogelijks is er iets mis gegaan bij de revisie van uw accu waardoor u niet tevreden bent en dan zoeken wij graag naar een oplossing. Ik stuur u zo een mailtje om te kijken wat er mogelijk is. Met vriendelijke groet.
Paul Van Nylen
Paul Van Nylen
2023.05.22
Prima service en sneller dan voorzien. Heel tevreden.
emiel mets
emiel mets
2023.05.22
Niels Depypere
Niels Depypere
2023.05.22
Fietsbatterij van een stromer ST1 laten reviseren met 10% extra bereik. Was na 2 weken klaar, maar na een 400 km bleek het contactpunt van de batterij geen goed contact meer te maken. Batterij terug opgestuurd en onder garantie op een week tijd in orde gebracht! Bereik van de batterij was terug in orde nadien en na een 1000km is deze er volledig doorgekomen. Kan nu op volle ondersteuning onder normale omstandigheden 50km fietsen. Heel goede service, zeker aan te raden :-)
Marc Cornelis
Marc Cornelis
2023.05.22
First I was verry sceptic but now i am glad that i chose this company. Verry professional service.
geert becue
geert becue
2023.05.22
Zeer tevreden
Heel goeie service. Probleem bleek na onderzoek niet aan de accu te wijten. Het betaalde bedrag werd onmiddellijk en volledig teruggestort, zelfs zonder kosten aan te rekenen voor het onderzoek. Bovendien werd ik aangemeld bij een fietsenmaker in de buurt die het probleem verder heeft onderzocht. Top!
Zeer Ontevreden! Over de snelheid en afhandeling valt niks te zeggen : snel krijg je een label opgestuurd en de herstelling gaat blijkbaar ook snel. Teleurstelling alom wanneer ik de doos opendoe en de batterij bekijk : zeer onprofessioneel toegeplakt (zie foto's) en bovendien laadt de accu niet op! Niet hersteld dus. Dit is onaanvaardbaar. Heb een mail gestuurd en hoop ofwel geld terug te krijgen ( 300€!!) ofwel opnieuw herstellen en picco bello in orde.
Andre Vanhoudt
Andre Vanhoudt
2022.09.09
Zeer goed resultaat.
Bruno Van Deynse
Bruno Van Deynse
2022.09.06
Zeer tevreden over de service. Na herstelling accu probleem met bekabeling maar direct in garantie hersteld. Top!