Rentgen Na Dworcu

Rentgen Na Dworcu Reviews

Excellent rating
5.0
435 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (435)
Maria Gramsz
Maria Gramsz
2024.04.12
Przepiękne miejsce w budynku dworca. Gabinet retro, spokojna jazzowa muzyka, retro zegary, styl niesamowity. Nie spodziewałam się że RTG może tak wyglądać. Powinno się tutaj prowadzić turystów na zwiedzanie. Ponadto Pan właściciel bardzo sympatyczny, profesjonalny. Rewelacja!!
Gosia Moś
Gosia Moś
2024.04.11
Bardzo sympatyczna i pomocna Pani! Pomogła, wszystko dokładnie wyjaśniła i przeprowadziła badanie w miłej atmosferze ☺️
Filip Chojna
Filip Chojna
2024.04.10
Damian Foks
Damian Foks
2024.04.10
Wszystko super szybko sprawnie bez żadnych problemów obsługa 12/10 rewelacja
Wojciech
Wojciech
2024.04.07
Sprawnie, profesjonalnie i w przystępnych cenach. Mega mocna ekipa! Polecam każdemu!
Justyna Kwasiżur
Justyna Kwasiżur
2024.04.05
Monika W
Monika W
2024.04.05
Sebastian Doński
Sebastian Doński
2024.04.04
Baaardzo miła obsługa, miejsce wyposażone w nowoczesny sprzęt. Bardzo polecam! ❤️❤️
Olha Sopicka
Olha Sopicka
2024.04.03
Super szybko, przyjazna atmosfera, profesjonalne
Sowik
Sowik
2024.04.03
Katarzyna Rejman Banat
Katarzyna Rejman Banat
2024.03.27
5 gwiazdek to stanowczo za mało, za tak czarująco pozytywną, uśmiechniętą i bardzo profesjonalną obsługę, przeurocze miejsce oraz pyszne jabłko 😉 Bardzo dziękuję, pozdrawiam serdecznie ( w szczególności panią Kasię) i na pewno, kiedyś, do zobaczenia 🤩
Izabela Kaczynska
Izabela Kaczynska
2024.03.27
Super obsługa, czas oczekiwania praktycznie zero a miejsce jak z filmu wyjęte… nawet obsługa jak z wybiegu 😉
Anna S
Anna S
2024.03.27
Profesjonalna obsługa. Klimatyczny wystrój. Polecam.
Anna Radwańska
Anna Radwańska
2024.03.25
Niesamowicie klimatyczne miejsce jak na pracownie RTG 🥰 Czysto, przyjemnie a co najważniejsze - tanio i szybko ! Polecam :)
Aleksandra Bęben
Aleksandra Bęben
2024.03.25
Szybko i sprawnie, polecam!
Angelika Wisniewska
Angelika Wisniewska
2024.03.25
Świetna i szybka obsługa,bardzo miły Pan który szykuje do zdjęcia 💪💪💪
Majka Zamłyńska
Majka Zamłyńska
2024.03.22
miła i profesjonalna obsługa ;)
Cloud Viper
Cloud Viper
2024.03.21
Joanna Gdula
Joanna Gdula
2024.03.20
Miejsce z profesjonalną obsługą. Szybkie załatwienie sprawy. Ceny bardzo konkurencyjne. Lokal czysty, zadbany, miła atmosfera. Polecam!
Joanna Gdula
Joanna Gdula
2024.03.20
Miejsce z profesjonalną obsługą. Szybkie załatwienie sprawy. Ceny bardzo konkurencyjne. Lokal czysty, zadbany, miła atmosfera. Polecam!