Bansko Extreme - ski&snowboard school and rent

Bansko Extreme - ski&snowboard school and rent Reviews

Excellent rating
4.8
51 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (51)
Omer Glikman
Omer Glikman
2024.03.12
המקום הכי שווה להשכרת ציוד והדרכה! במיוחד לישראלים! גורג הבעלים של המקום בחור מאוד נחמד ואדיב, יודע גם לדבר עם עברית (: המדריכים שלו לסקי וסנובאורד מאוד מקצועניים ושירותיים והכי חשוב גם סבלניים. המקום נמצא ממש 3 דק הליכה מהגונדולה. חד משמעתית ממליץ לכל מי שמתכנן להגיע לגלוש פה בעונה או ללמוד לגשת ישירות לגורג והוא ידאג לכם להכל, כולל כל הציוד הנלווה גם אם אין לכם כלום.
Advertisement
עומר וילדר
עומר וילדר
2024.02.28
אנשים חמים צוות ישראלי שמדריך אותך מתאמים לך ציוד באופן אישי ומרגישים בבית. ציוד ברמה גבוה.
avi cohen
avi cohen
2024.02.19
מקום מס 1 בבנסקו מהרגע הראשון נותנים הרגשה של בית . דאגו לנו להסעות וציוד. שירות,אמינות ומקצועיות
אלעד מסיקה
אלעד מסיקה
2024.02.19
שירות מעולה מחירים נוגנים וציוד מתוחזק ברמה גבוהה מטפלים ועוזרים בכל מה שצריך כדי להתאים לכל לקוח את הציוד הכי טוב לפי גובה משקל רמת גלישה.
לירון סדון
לירון סדון
2024.02.19
שירות מעולה פעם שנייה עם בנסקו אקסטרים מאוד מאוד מרוצים
Advertisement
שלומי דוידסקו
שלומי דוידסקו
2024.02.19
אנשים הכי טובים בבנסקו בפער אנשים נעימים מתאימים לך ציוד בסבלנות מחליפים ללא וויכוח אם לא מתאים ואפילו אם נעשה נזק לא אומרים שום דבר מי שמחפש מקום בטוח ושקט להשכיר ציוד הסעות ועוד הם מס 1
Ацо
Ацо
2024.02.11
We aranged for a ski instructions for our daughter (9y) and we are super happy with the overall service. Additionally we rented ski equipment for the whole family. The staff is very nice & friendly. Recommend!! See you next season :)
Nir Forster
Nir Forster
2024.02.08
שירות גרוע! הגענו למדוד והציוד היה ברמה מאוד נמוכה, ברגע שסיימנו למדוד והחלטנו לבדוק מקומות אחרים המוכר התעצבן שלא אמרנו לו קודם. ממש לא ממליץ.
Reply from Bansko Extreme - ski&snowboard school and rent 2024.02.08
ניר היקר, אנחנו מכירים את כל האורחים שלנו בשמם, לא היית בין האורחים שלנו ולא הזמנת אצלינו ציוד, אפילו לא ראינו אותך. ולא היו לנו אורחים שעזבו. אנחנו לא מתרגזים אם אורחים בוחרים בשירות אחר, זו זכותו הקדושה של כל אחד. אולי טעית עם הכתובת, כי יש עוד כמה השכרות בבניין שלנו, או שמישהו ביקש ממך לכתוב ביקורת שלילית כדי להוריד את הדירוג הטוב שלנו. בכל מקרה אנו מבקשים להוריד את הביקורת כי זה לא מכובד. תודה על ההבנה
Ana Cecilia Orozco
Ana Cecilia Orozco
2024.02.06
I have been wanting to snowboard for a long time and Bansko Extreme made sure I had a great first experience. The equipment was in good condition, and I am very grateful for the lovely and helpful staff. I recommend 100% תוֹדָה!
Advertisement
Колдун
Колдун
2024.01.31
Очень классная школа лыж. Великолепный дружный персонал и обширный выбор оборудования. Отделное спасибо в консультации и помощи выбора оборудования Никите .
טל אלוף
טל אלוף
2024.01.30
מקום מדהים , ציוד ממש מקצועי , אנשים מדהימים , קרוב מאוד לגונדולה , גורג הבעלים בנאדם מדהים ומקסים . הגענו לטיול משפחתי הורים ו 2 ילדים קיבלו אותנו באהבה רבה הכל היה ממש ממש טוב באמת , אנחנו אהבנו מאוד קיבלנו מדריך בעברית בשם צוחר שהיה ממש מקצועי הכרנו שם עוד מדריך בשם טל רומנו גם הוא ממש מקצועי ונחמד יש להם עובד שקוראים לו ניקיטה בחור ממש טוב שעוזר מכל הלב ומקצועי ביותר לסיכום הייתה לנו חוויה מאוד נעימה ובאווירה טובה ממליצים בחום נ.ב אם הבעלים גורג מציע לכם ראקיה אז אל תוותרו על זה תעשו איתו צייסר ותהנו על ההר ממליצים לכם בחום
Daniel Blaukopf
Daniel Blaukopf
2024.01.11
We had a great time, both horseback riding and on a jeep tour with a friendly driver. Highly recommended!
Meir Rotenberg
Meir Rotenberg
2024.01.08
שרות נהדר וזול, ובעברית!!! שכרנו ציוד סקי, וגם קבלנו גם מדריך סקי ישראלי שחיכה לנו ברתר למעלה, היה מעולה
Advertisement
Ricky Ostreicher
Ricky Ostreicher
2024.01.07
We had an amazing experience with bansko extreme, we rented our ski material from them plus had amazing instructors. Highly recommended!
Theresa Alty
Theresa Alty
2024.01.07
We used this company for various booking excursions and renting equipment They are most friendly and helpful and will go above and beyond to help I lost my phone on the main street and Natalie rang it and arranged collection for me. I will be forever grateful and to all the other lovely helpful staff at Bansko Extreme I would highly recommend this company ❤️ Theresa and Roger x
Alex
Alex
2024.01.05
Muy buen sitio
Revista YourChoice
Revista YourChoice
2024.01.05
Muy buena escuela de esquí 🎿 trato exelente, son profesionales. Hablan varias idiomas. También hemos cogido con ellos transfer de aeropuerto y visita en aguas termales. Muchas gracias a instructor Maxim. Ha enseñado a mi hijo de 4 años esquiar y al peque le encantó. Hemos quedado con ganas de volver
Advertisement
uchebavicpanii studyinspain
uchebavicpanii studyinspain
2024.01.05
La mejor escuela de esqui en Bansco! Muy profesionales, el material nuevo y de calidad. Pero lo mejor, el instructor Maksim. Mi hijo ha cogido clases con el durante 5 dias, y esta encantado!
mechel dym
mechel dym
2024.01.04
Amazing service... And very well priced.... Would highly recommend to take Shira as an ski instructor....
Ruchi Feld
Ruchi Feld
2024.01.01
The best ski shop in Bansko!!- all the workers are so helpful and kind, Sachar is the best instructor!