Rioolbeheer Nederland

rbnl.nl

Rioolbeheer Nederland Reviews

Excellent rating
5.0
180 reviews Verified
Rioolbeheer Nederland
%title%

%offer%

Reviews ( 180 ) 5.0

John Kalteren
John Kalteren
2024.05.27
We hadden een zeer hardnekkige terugkerende verstopping in de keuken waar we diverse bedrijven voor hebben laten komen. Via via zijn we bij RBNL uitgekomen en omdat we goede verhalen hoorden was ik benieuwd hoe ze dit zouden aanpakken. Ik kijk altijd graag mee en hoop er wat van te leren en het viel me op dat de werknemer van RBNL de eerste was die de waterstofzuiger gebruikte om de verstopping weg te halen nadat hij het had losgevroet met de veer. Ik wist van de vorige keren dat het een pittige klus zou worden en het duurde langer dan ze hadden ingeschat, maar hij gaf niet op tot de goot weer 100% goed doorliep! De prijs bleef gewoon wat we van tevoren hadden afgesproken ondanks het langer duurde dan normaal. We zijn nu alweer een jaar verder en de goot loopt nogsteeds prima door 👌
Sabine Drost
Sabine Drost
2024.05.27
Heel fijn geholpen, de eerste keer was het niet gelukt om de verstopping te verhelpen maar de tweede keer wel. Erg kundig personeel en kosten die vooraf gecommuniceerd is daar blijft het ook bij. Super, heb wel eens anders meegemaakt.
Fusun Ugur
Fusun Ugur
2024.05.07
Simply great company, great service and great customer service. It was very easy to make the appoinment. They came on time and worked very professionally and solved the problem. On top, super friendly people :) Top service, thank you!!!
Hazel Kanbak
Hazel Kanbak
2024.04.12
Super fast and reliable service, thanks for solving the blockage!
Tandartspraktijk Prinsegracht
Tandartspraktijk Prinsegracht
2024.04.11
Top bedrijf. Zeer klantvriendelijk en eerlijk. Deskundige loodgieters, echt een aanrader.
Paul van Hagen
Paul van Hagen
2024.02.26
Wat ze zeggen maken zo ook waar. Een vervelende verstopping opgelost. Een zeer smerige klus en veel respect en waardering voor de jongen (Mardion) die dit heeft opgelost. Deze jongen bleef tot het einde toe vriendelijk en beleefd. Top service van dit bedrijf.
Shannen Hoogerheide
Shannen Hoogerheide
2024.01.23
Betrouwbaar en vakkundig! We hadden een groot probleem met een verstopte verticale hoofdleiding. Onze douche zat vol… ik zal de details besparen. 2 dagen eerder opgelicht door een neppe loodgieter voor €416 die alleen een pomp in de wc duwde en binnen paar minuten weg was. Toen het echt misging, de mannen van rioolbeheer gebeld. Ze konden zaterdagavond langskomen. Ze zijn uren bezig geweest en hebben het probleem opgelost. Wortels van bomen die de leiding hadden doorgebroken en een hoop met vochtige doekjes. Met professionele apparatuur zijn ze aan de slag gegaan. De bestrating aan de voorkant van de woning hebben ze uitgegraven, met een camera erin en het probleem gevonden. Voor €440 hebben ze ons gered (inclusief weekend toeslag). Toen wisten we zeker dat we opgelicht waren door die andere partij. We zijn zo blij dat het is opgelost en dat we weer zorgeloos water kunnen gebruiken. 1000 maal dank!
Paolo Pizzorni
Paolo Pizzorni
2023.12.29
On the first day of Christmas my sewer completely stopped. Flushing the toilet on the first floor caused the toilet on the ground floor to fill up with brown water. We spent 2 days bailing brown water out with a bucket. Plunger and chemicals did NOTHING. I sent a request to RBNL via the online form and they called me back in less than 20 minutes. They immediately understood the situation and came to help the next day. They cut a square hole into the main sewer line, accessible via the crawl space. The sewer was completely stuck. After all the water burst out and absorbed into the sand, the plumber put the high pressure washer into the pipe and resolved the issue very quickly. The head of the pressure washer has a remarkable design: with the shape of a semisphere, it has a nozzle at the pole, spaying water right in front, and 3 nozzles at the equator, spraying water backwards. In this way, it drives itself into the pipeline and there is almost no need to push it through. I was impressed. What was the problem: years of grease cumulated into the pipes, until it sealed it completely. We ignored the bubbling noise and the gurgling of the drain (that's the first symptom) and we won't do that again. The plumber did everything swiftly and considered our case fairly easy (but we were desperate!) Definitely 5 stars. All of this was for 296€, the agreed price on the website, and no surprises. My only recommendation for improvement is: wear gloves!!
Atelier Blender
Atelier Blender
2023.12.28
Titel: Uitstekende service van Rioolbeheer! Review: Ik ben zeer tevreden met de dienstverlening van Rioolbeheer Nederland. Met speciale dank aan Outhman. Hij heeft ons snel en efficiënt geholpen, was uiterst vriendelijk en transparant over de prijs. Ik zou Rioolbeheer Nederland zeker aanraden aan anderen. Topervaring!
Arno Balk
Arno Balk
2023.12.20
Zeer professionele en hulpvaardige mensen (contactpersoonThomas en loodgieter Marouan), een zeer goede ervaring na een verstopping en lekkage in de keuken. Heldere communicatie en goed werk voor een eerlijke en vooraf afgesproken prijs. Ik kies een volgende keer weer voor Rioolbeheer Nederland.
Jacky Lai
Jacky Lai
2023.11.17
Goede service vriendelijk en meedenkend
Wout van den Berg
Wout van den Berg
2023.11.10
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Value
R. Koning
R. Koning
2023.11.07
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Credits naar Wesley voor zijn professionele service. Gootsteen van jaren ‘30 woning was verstopt. Binnen halfuur opgelost en alles keurig netjes achtergelaten. RBNL stuurt van te voren een sms met verwachte aankomsttijd, wat het erg prettig inplannen maakt (voor thuiswerkers).
Michael Boeren
Michael Boeren
2023.11.06
Aman is een professional met een dienstverlenend hart. Compliment!
George Esbach
George Esbach
2023.10.30
Snelle service, vriendelijk geholpen. Weet waar ze het over hebben Aanrader
Shantanu Tagore
Shantanu Tagore
2023.10.29
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Great professional service. Would really recommend them for drain unclogging related issues. They didn’t just fix the clogging problem in one go, but also gave good advice to keep it clean.
Marion Biermans
Marion Biermans
2023.10.27
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Only good things to say. Transparent and honest about price; fair price; great communication about when the mechanic would be there so no waiting around for no reason; problem was fixed quickly and professionally. Wish I called them sooner!
Adrie de Koning
Adrie de Koning
2023.10.27
Positive
Professionalism
Punctuality
Prima gedaan, vakkundig, rustig, totaal geen troep in de keuken!
Ekrem Sekerci
Ekrem Sekerci
2023.10.27
Positive
Quality
Gerry Smits
Gerry Smits
2023.10.24
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Top bedrijf. In het weekend het probleem gemaild. Binnen een half uur werden we gebeld voor het maken van een afspraak de volgende dag. Vriendelijke monteur die het probleem snel en professioneel heeft verholpen.