Raise Your Sales

Raise Your Sales Opinie

Opinie Doskonały
4.7
22 opinii Zweryfikowany
%title%

%offer%

Opinie (22)
Kacper Suska
Kacper Suska
2024.03.08
Doświadczeni i zaangażowani ludzie z nieszablonowym podejściem :)
Odpowiedz z Raise Your Sales 2024.03.08
Panie Kacprze, dziękujmy bardzo za opinię 🙂
Szymon Kamiński
Szymon Kamiński
2024.02.15
poleca
Bardzo profesjonalne podejście do klienta, serdecznie polecam.
Odpowiedz z Raise Your Sales 2024.02.16
Dziękujemy za opinię Panie Szymonie.
Polecam Z czystym sumieniem mogę polecić RYS. Profesjonalizm i zaangażowanie w każdym detalu.
Filip Kurdziel
Filip Kurdziel
2024.01.19
poleca
Bardzo dobry kontakt, doskonała współpraca od samego początku. Efekty działania firmy były widoczne niemalże od razu. Polecam z czystym sumieniem!
Odpowiedz z Raise Your Sales 2024.01.19
Panie Filipie, dziękujemy za opinię!
NAJDER Sp. z o.o
NAJDER Sp. z o.o
2023.12.14
Odpowiedz z Raise Your Sales 2023.12.14
Dziękujemy za pozytywną ocenę! Pozdrawiamy.
Mateusz Najder
Mateusz Najder
2023.12.14
Z całego serca polecamy RYS! Świetna obsługa kont na Amazon i eBay. Ekipa wykazuje się głęboką i rzetelną wiedzą oraz używa skutecznych narzędzi, które znacząco pomogły w rozwoju naszego biznesu. Co najważniejsze, zespół jest zawsze gotowy do pomocy, nawet w kwestiach wykraczających poza zakres ich standardowych usług. Ich duże doświadczenie w branży jest widoczne w każdym aspekcie współpracy. Zdecydowanie polecamy!
Odpowiedz z Raise Your Sales 2023.12.14
Panie Mateuszu, dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się z sukcesów i osiągnięć na Pana kontach :)
Abdo Reda
Abdo Reda
2023.12.11
Kontakt z firmą Raise Your Sales jest naprawdę dobry - od początku czujemy się zaopiekowani w każdym względzie. Już po pierwszych tygodniach współpracy widzimy efekty ;)...
Odpowiedz z Raise Your Sales 2024.02.14
Dziękujemy serdecznie i pozdrawiamy :)
وفاء صابر
وفاء صابر
2023.12.09
Zgrany zespół, polecam!
Odpowiedz z Raise Your Sales 2024.02.14
Bardzo dziękujemy za pozytywną ocenę!
Bartłomiej Cholewa
Bartłomiej Cholewa
2023.10.06
Bardzo rzetelna i profesjonalna firma. Świetny kontakt i doradztwo, a co najważniejsze - postawione cele są w 100% realizowane zgodnie z założeniami. Słupki sprzedaży rosną z miesiąca na miesiąc. Zdecydowanie POLECAM. Pani Zofio, Panie Wojciechu - dziękuję !
Odpowiedz z Raise Your Sales 2023.10.06
Panie Bartłomieju, dziękujemy. Cieszymy się ze wspólnych sukcesów ! :)
ParasoleDlaCiebie
ParasoleDlaCiebie
2023.07.19
Współpraca na najwyższym poziomie!
Odpowiedz z Raise Your Sales 2023.07.19
Dziękujemy za miłe słowa, pozdrawiamy! :)
Karolina Helemejko
Karolina Helemejko
2023.06.24
Pełen profesjonalizm od pierwszego dnia współpracy a co za tym idzie efekty współpracy można zaobserwować bardzo szybko. Współpraca z Panią Zosią to czysta przyjemność. Z czystym sumieniem polecam :)
Odpowiedz z Raise Your Sales 2023.06.26
Dziękujemy za wysoką ocenę i zaufanie :) Pozdrawiamy!
WoWSunwell Gold
WoWSunwell Gold
2023.05.13
Rzeczywiście, firma nie odbiera telefonów. 0 kontaktu. Firma założona pół roku temu. Szkoda
Odpowiedz z Raise Your Sales 2023.05.15
Przepraszamy za zaistniałą sytuację. Ze względu na dużą ilość zgłoszeń wystąpiły przejściowe problemy z kontaktem telefonicznym. Obecnie uruchamiamy infolinię, która znacznie usprawni obsługę zgłoszeń. Bardzo prosimy o email na adres hello@raiseyoursales.pl lub telefon na jeden z podanych numerów: 536 714 505 lub 660 049 773. Pozdrawiamy Team RYS.
Tom Ski
Tom Ski
2023.05.12
Nikt nie odbiera telefonu od dwóch tygodni . Pod adresem nikogo niema. W pierwszym kontakcie telefonicznym osoba z którą rozmawiałem była rzeczowa i sprawiała chęć współpracy, to był jedyny kontakt natomiast w ciągu dwóch tygodni nie potrafili odebrać telefonu pomimo wielu prób z mojej strony. Nie wysłano oferty na skrzynkę pomimo ustaleń telefonicznych w pierwszej i jak się okazało jedynej rozmowie, brak jakiegokolwiek kontaktu.
Odpowiedz z Raise Your Sales 2023.05.17
Przepraszamy za zaistniałą sytuację. Ze względu na dużą ilość zapytań wystąpiły przejściowe problemy z obsługą zgłoszeń. Skontaktowaliśmy się już z Panem bezpośrednio i przedstawiliśmy naszą ofertę. Jeszcze raz przepraszamy za powstałe opóźnienie.
Gabriela Bartkowiak
Gabriela Bartkowiak
2023.05.09
Duże doświadczenie pracowników pozwala na wartościowy rozwój platform sprzedażowych. Szkolenie w którym miałam okazję brać udział przyniosło pożądane efekty i przebiegało w bardzo pozytywnej atmosferze. Zostały przekazane praktyczne umiejętności, a wiedza przyda się na lata. To była i jest bardzo wartościowa współpraca. :) Zawsze można liczyć na szybki kontakt. Zdecydowanie wszystkim polecam.
Odpowiedz z Raise Your Sales 2023.05.09
Pani Gabrielo, dziękujemy za tak pozytywną opinię! ;)
Dominik Szczypczyk
Dominik Szczypczyk
2023.04.28
Odpowiedz z Raise Your Sales 2023.04.28
Dziękujemy za pozytywną opinię! Pozdrawiamy
Bernard Bocian
Bernard Bocian
2023.03.31
Firma efektywna biznesowo z dużym doświadczeniem a dodatkowo z pozytywnym nastawieniem. Polecam.
Odpowiedz z Raise Your Sales 2023.04.03
Panie Bernardzie, dziękujemy za pozytywną opinię!
News Profix
News Profix
2023.02.20
Odpowiedz z Raise Your Sales 2023.02.27
Dziękujemy za pozytywną opinię!
Jumo Design
Jumo Design
2022.12.30
Profesjonalizm, rzetelność, duża wiedza i co najważniejsze widać efekty współpracy. Doświadczony zespół, przemiły kontakt! Z czystym sumieniem polecamy! :)
Odpowiedz z Raise Your Sales 2022.12.30
Dziękujemy za tak pozytywną opinię! ;)
Jakub Dłużyński
Jakub Dłużyński
2022.12.15
Bardzo, dobra, rzetelna firma. Znają się na rzeczy i naprawdę warto skorzystać z ich usług. dodawanie produktów, reklama, wszystko tak profesjonalnie że samemu nie jest człowiek w stanie tego zrobić.
Odpowiedz z Raise Your Sales 2022.12.15
Panie Jakubie, dziękujemy za tak pozytywną opinię ! Na pewno idziemy w dobrym kierunku ;)
Magdalena Kubalewska
Magdalena Kubalewska
2022.10.19
Duża pomoc przy uruchamianiu sprzedaży na Ebay! Bardzo sumienne podejście!
Odpowiedz z Raise Your Sales 2022.10.20
Pani Magdaleno, dziękujemy za pozytywną opinię. Życzymy samych sukcesów sprzedażowych na Ebay'u! ;)