Qnected

qnected.nl

Qnected Reviews

Excellent rating
4.9
328 reviews Verified
Qnected
%title%

%offer%

Reviews ( 276 ) 4.9

Roos Köhler
Roos Köhler
2024.03.29
Goede materialen en snelle levering
Reply from Qnected 2024.03.30
Beste Roos, Bedankt voor je geweldige 5-sterrenbeoordeling op Google! Het doet ons goed te vernemen dat je tevreden bent over zowel de kwaliteit van de Qnected kabel als de vlotte levering. Bij Qnected zetten we ons voortdurend in om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen, en we zijn blij dat we dit voor jou hebben kunnen bereiken. Voor toekomstige behoeften of vragen staan we altijd voor je klaar. Aarzel niet om opnieuw contact met ons op te nemen. We verheugen ons op de kans om je opnieuw te mogen helpen! Vriendelijke groeten, Cedric van Qnected
gabber keizer
gabber keizer
2024.03.13
Hele goede service
Reply from Qnected 2024.03.13
Goedenavond, Hartelijk dank, gabber keizer, voor jouw positieve review en het delen van jouw ervaring met onze service. Ik ben erg blij te horen dat je de service als goed hebt ervaren. Het is mijn doel om ervoor te zorgen dat elke klant tevreden is. Jouw feedback motiveert ons om deze standaard van service te blijven leveren. Als er iets is waarmee ik je in de toekomst kan helpen, aarzel dan niet om contact op te nemen. Bedankt voor je steun! Cedric van Qnected
Jan
Jan
2024.03.13
Fijn contact met Qnected gehad heldere antwoorden op vragen om tot de juiste keuze te komen.Bestelling in twee dagen thuis bezorgd
Reply from Qnected 2024.03.13
Hoi Jan, Hartelijk dank voor je prachtige review en de tijd die je hebt genomen om jouw ervaring met Qnected te delen. Het doet me veel plezier te lezen dat je tevreden bent met de helderheid van onze communicatie en de snelle levering van je bestelling. Jouw tevredenheid is mijn prioriteit en ik kijk ernaar uit om je in de toekomst opnieuw te mogen helpen. Nogmaals dank en een fijne dag gewenst! Cedric van Qnected
Jari Legdeur
Jari Legdeur
2024.03.04
Goed product ontvangen. Ik wilde graag 2 snelle HDMI kabels. Deze waren snel geleverd en ben er erg tevreden mee
Reply from Qnected 2024.03.08
Goedemorgen Jari, Hartelijk dank voor je geweldige review! Ik ben blij te horen dat je tevreden bent met de HDMI kabels en onze snelle levering. Jouw tevredenheid is onze topprioriteit en feedback zoals de jouwe motiveert ons enorm. Mocht je in de toekomst nog meer ondersteuning of advies nodig hebben, sta ik graag voor je klaar. Een fijne dag gewenst! Cedric van Qnected
Yannick
Yannick
2024.02.28
Probleemloos 4k 120 fps over een kabel van 50 meter.
Reply from Qnected 2024.02.28
Goedemiddag Yannick, Hartelijk dank voor je uitstekende review en het delen van je ervaring! Ik ben erg blij te horen dat je probleemloos 4K bij 120 fps over een kabel van 50 meter hebt kunnen realiseren. Het is ons doel om producten te leveren die niet alleen voldoen aan de verwachtingen, maar deze ook overtreffen. Mocht je verdere vragen hebben of aanvullende ondersteuning nodig hebben, sta ik altijd voor je klaar. Jouw tevredenheid en succes met onze producten zijn voor ons van groot belang. Geniet van de hoge kwaliteit die je hebt bereikt, en nogmaals bedankt voor je steun en vertrouwen in Qnected. Een fijne dag toegewenst, Cedric van Qnected
Andre Jonker
Andre Jonker
2024.02.25
Kwaliteits hdmi kabels. Snel antwoord op mijn vraag en snel verzonden. Hdmi 2.1 voor eARC. Gebruikt tussen Samsung Qled tv met Denon High End versterker.
Reply from Qnected 2024.02.28
Goedemiddag Andre, Hartelijk dank voor je fantastische review en de 5 sterren! Ik ben blij te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van de HDMI 2.1 kabels en onze snelle service. Het is geweldig dat je nu het maximale uit je Samsung QLED tv en Denon versterker kunt halen dankzij deze kabels. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of verdere ondersteuning nodig hebben, weet dan dat ik klaarsta om je te helpen. Jouw tevredenheid is mijn topprioriteit. Geniet van de uitstekende geluids- en beeldkwaliteit die je hebt opgezet, en nogmaals bedankt voor het kiezen van Qnected. Een prettige avond nog, Cedric van Qnected
Ron de W
Ron de W
2024.01.23
De juiste kabel voor een nog beter beeld bij het kijken naar dvd's op tv, prima product en geleverd zoals 't hoort.....kortom....een aanrader!
Reply from Qnected 2024.02.28
Goedemiddag Ron, Ontzettend bedankt voor je geweldige review en de aanbeveling! Het doet me goed te horen dat je tevreden bent met de kabel en de verbetering in beeldkwaliteit bij het kijken naar dvd's. Bij Qnected streven we ernaar producten te leveren die echt een verschil maken en het is fantastisch om te zien dat dit gelukt is. Mocht je in de toekomst nog meer advies of hulp nodig hebben, sta ik graag voor je klaar. Jouw tevredenheid is onze prioriteit! Geniet van je verbeterde kijkervaring en een fijne dag verder, Cedric van Qnected
Benny Roelse
Benny Roelse
2024.01.02
Na het bestellen van te korte HDMI-kabels kon ik deze gratis omruilen tegen langere kabels. De klantenservice is uitstekend.
Reply from Qnected 2024.02.28
Hoi Benny, Hartelijk dank voor je positieve review en de 5 sterren! Ik ben blij te horen dat de omruiling van de HDMI-kabels naar tevredenheid is verlopen. Uitstekende klantenservice bieden is waar we bij Qnected altijd naar streven. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of verdere ondersteuning nodig hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen. We helpen je graag! Nogmaals bedankt voor je steun en het delen van je ervaring. Een prettige dag verder, Cedric van Qnected
H H
H H
2023.12.27
Zeer goeie service, neemt echt de tijd als je vragen hebt, reactie tijd is ook snel,ik beveel dit bedrijf aan.
Reply from Qnected 2023.12.27
Beste H H, Hartelijk dank voor de fantastische 5-sterren review! Ik ben ontzettend blij te horen dat je tevreden bent met de service en snelle reactietijd. Neem gerust contact met mij op als ik iets voor je kan betekenen, dan kom ik daar zo snel mogelijk op terug. 😊 Nogmaals bedankt voor je vertrouwen in Qnected! Met vriendelijke groet, Cedric van Qnected
Peter Boxem
Peter Boxem
2023.12.19
Hdmi kabel netjes geleverd en inmiddels aangesloten.Prima beeld geen verstoringen.
Reply from Qnected 2023.12.19
Beste Peter, Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de HDMI-kabel. We vinden het belangrijk om hoogwaardige producten te leveren tegen een betaalbare prijs. We zijn blij dat je dat ook zo ervaart. We hopen dat je nog lang plezier beleeft aan je nieuwe kabel! Met vriendelijke groet, Cedric van Qnected
char. luit
char. luit
2023.12.15
Zeer snelle levering... Beeld is subliem! Echt een wereld van verschil.
Reply from Qnected 2023.12.19
Beste char. luit, Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de snelheid van onze levering en de kwaliteit van het beeld van onze producten. We vinden het belangrijk om hoogwaardige producten te leveren tegen een betaalbare prijs. We zijn blij dat je dat ook zo ervaart. We hopen dat je nog lang plezier beleeft aan je nieuwe producten! Met vriendelijke groet, Cedric van Qnected
Martin Nicolai
Martin Nicolai
2023.12.15
Ik had iedere keer geluid en opstart problemen met thuisbioscoop. Maar toen ik nieuwe kabels kocht, (werd geleverd na een dag!) en de oude kabels verving, waren de problemen weg. Super. Ik vind de prijs kwaliteit erg goed bij dit bedrijf.
Reply from Qnected 2023.12.19
Beste Martin, Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn blij te horen dat je problemen met je thuisbioscoop zijn opgelost na het vervangen van de kabels. We begrijpen dat dit erg frustrerend kan zijn, dus we zijn blij dat we je konden helpen. We zijn ook blij te horen dat je tevreden bent met de prijs-kwaliteitverhouding van onze producten. We werken hard om hoogwaardige producten te leveren tegen een betaalbare prijs. We hopen dat je nog veel plezier beleeft aan je thuisbioscoop! Met vriendelijke groet, Cedric van Qnected
sander a.
sander a.
2023.12.13
Prima ervaring. Product werkt en ziet er degelijk uit.
Reply from Qnected 2023.12.14
Goedemiddag Sander, Hartelijk dank voor je positieve feedback en de vijf sterren! Ik ben blij te horen dat je tevreden bent met het product en de kwaliteit ervan. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Cedric van Qnected
Roy Meyjes
Roy Meyjes
2023.12.12
Goeie HDMI kabel en zeer snelle levering!
Reply from Qnected 2023.12.12
Goedemiddag Roy, Hartelijk dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de HDMI kabel en onze snelle levering. Mocht je in de toekomst nog meer benodigdheden hebben of vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen. Jouw tevredenheid is voor mij erg belangrijk. Nogmaals bedankt en een prettige dag gewenst! Cedric van Qnected
KJ Kwiatkowski
KJ Kwiatkowski
2023.12.05
Quickly delivery, the best quality
Reply from Qnected 2023.12.06
Good morning KJ Kwiatkowski, Thank you so much for your fantastic 5-star review! I'm thrilled to hear that you were pleased with the quick delivery and the quality of our service. Your satisfaction is my top priority, and feedback like yours is incredibly valuable to us. If there's anything else I can assist you with, please don't hesitate to reach out. Warm regards, Cedric from Qnected
Jorrick Strikkers
Jorrick Strikkers
2023.11.27
Snelle levering, 2.1 hdmi is een groot verschil met oudere hdmi.
Reply from Qnected 2023.11.28
Goedemorgen Jorrick, Hartelijk dank voor je positieve review en de waardering voor de snelle levering van onze HDMI 2.1 kabel! Het is fijn te horen dat je het verschil merkt met oudere HDMI-versies. We streven ernaar om onze klanten te voorzien van kwaliteitsproducten die een merkbaar verschil maken in hun gebruikservaring. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of advies nodig hebben over onze producten, sta ik graag voor je klaar. Nogmaals bedankt en een prettige dag toegewenst! Vriendelijke groet, Cedric van Qnected
Jerry Steehouwer
Jerry Steehouwer
2023.11.05
Ik had de verkeerde kabel besteld en daarover gebeld en het werd gelijk opgelost door een zeer vriendelijke verkoper en de perfecte kabel de volgende dag al binnen zeer goede service en als ik weer wat nodig heb koop ik het weer Qnected.
Reply from Qnected 2023.11.28
Goedemorgen Jerry, Hartelijk dank voor je geweldige review en het delen van je ervaring! Ik ben blij te horen dat de situatie met de verkeerde kabel snel en naar tevredenheid is opgelost. Jouw feedback over de vriendelijke service en snelle levering is zeer gewaardeerd. Het is fantastisch om te weten dat je in de toekomst weer voor Qnected zou kiezen. Mocht je nog vragen hebben of hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen. Nogmaals bedankt en een fijne avond gewenst! Vriendelijke groet, Cedric van Qnected
Nick Schram
Nick Schram
2023.10.16
Snelle levering van producten en prettige communicatie via mail over leveringen
Reply from Qnected 2023.11.28
Goedemorgen Nick, Hartelijk dank voor je positieve review en de waardering voor onze snelle levering en communicatie! Het doet me goed te horen dat je tevreden bent. Als je in de toekomst nog vragen hebt of assistentie nodig hebt, sta ik altijd klaar om je te helpen. Bedankt voor het delen van je ervaring en een prettige dag verder! Vriendelijke groet, Cedric van Qnected
aart westerveld
aart westerveld
2023.10.15
Reply from Qnected 2023.11.28
Goedemorgen Aart, Hartelijk dank voor je vijfsterrenbeoordeling op Google! Het is geweldig om te zien dat je tevreden bent met onze service. Mocht je nog feedback of suggesties hebben, hoor ik dat graag. Jouw mening is waardevol voor ons en helpt ons om onze dienstverlening continu te verbeteren. Nogmaals bedankt en een fijne dag gewenst! Vriendelijke groet, Cedric van Qnected
Elseline van Leeuwen
Elseline van Leeuwen
2023.09.27
Goedenavond, kabels net geplaatst, gisteren besteld en vandaag zeer snel afgeleverd door PostNL, dat was extra omdat de post bij ons niet regelmatig komt. Dus helemaal Topklasse Cedric! Dus een zeer tevreden klant. Groet Ruud en Elseline van Leeuwen
Reply from Qnected 2023.10.02
Beste Elseline en Ruud, Hartelijk dank voor jullie positieve review! Ik ben blij om te horen dat jullie tevreden zijn met de kabels en de snelle levering van Qnected. Met vriendelijke groet, Cedric van Qnected