Purmer Taxi

purmer-taxi.nl

Purmer Taxi التقييمات

تصنيف ممتاز
5.0
7 من المراجعات تم التحقق
Purmer Taxi
%title%

%offer%

التقييمات ( 7 ) 5.0

Marleen Tuijp-Veerman
Marleen Tuijp-Veerman
2023.04.28
توصي
Een aanrader! Alles was goed geregeld en echt een hele goede service van Purmer Taxi 👌
الرد من Purmer Taxi 2023.06.01
Heel erg bedankt voor de mooie review Marleen !
Senna den Dunnen
Senna den Dunnen
2023.03.25
fijne ervaring, snelle rit, goede prijs en zeker vaker doen.
الرد من Purmer Taxi 2023.03.27
Bedankt voor u leuke review!
Brett Lee
Brett Lee
2023.02.01
Na meerdere opties geprobeerd te hebben ben ik via via bij hun beland. Kortom, als ik een taxi nodig heb dan bel ik Purmer Taxi.
الرد من Purmer Taxi 2023.02.06
Bedankt voor u mooie review, we zijn hartstikke blij met u 🙏🏽
Ronald water
Ronald water
2023.01.31
Moet vaak reizen naar en van Schiphol, heb een vaste prijs afspraak met ze en zijn altijd netjes op tijd. 5 sterren voor hun.
الرد من Purmer Taxi 2023.01.31
Dank voor u mooie review.
Maya Reust
Maya Reust
2023.01.30
Voor me verjaardag een taxi gereserveerd om naar huis te gaan en stonden op tijd klaar en kreeg nog €10 korting als welkoms cadeau, top bedrijf.
الرد من Purmer Taxi 2023.01.31
Bedankt voor je mooie review. Wegens onze succesvolle uitbreiding bieden wij alle nieuwe klanten een korting van €10 op hun eerste rit 🙏🏽
Peter van der berg
Peter van der berg
2023.01.28
Topbedrijf, sinds kort paar keer gebeld en stonden altijd netjes op tijd klaar.
الرد من Purmer Taxi 2023.01.28
Bedankt voor je mooie review Peter 🙏🏽 Altijd op tijd bij de klant zijn is voor ons en de klant heel belangrijk.
Jacquelyn Hudson
Jacquelyn Hudson
2023.01.08
Zat in nood en moest in de nacht naar schiphol, niemand bereikbaar en hun stonden meteen voor me klaar. Echt top.
الرد من Purmer Taxi 2023.01.08
Wij staan 24/7 voor u klaar !