Pracownia KR

Pracownia KR Reviews

Excellent rating
4.6
35 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (35)
Lukas L
Lukas L
2024.02.13
Bardzo polecamy zakup mebli kuchennych u Pana Krzysztofa Lalki w Pracowni KR. Profesjonalna obsługa od początku do końca, stały kontakt z klientem, szeroka wiedza na temat materiałów oraz praktyczne, dobre rozwiązania zarówno na etapie projektu jak i montażu kuchni. Bardzo dziękujemy za fachową obsługę.
Klaudia F
Klaudia F
2024.02.09
Polecam! Profesjonalne doradztwo, świetna jakość i dbałość o szczegóły! Współpracowaliśmy już kilka razy z Panem Krzysiem i zawsze byliśmy zadowoleni z obsługi.
Olga Hordejuk
Olga Hordejuk
2023.09.11
Gorąco polecam współpracę z Pracownią KR pod każdym względem. Obsługa jest w pełni profesjonalna i bardzo miła. Już na etapie projektu możesz liczyć na wiele inspiracji i pomysłów, dużą otwartość i pomysłowość w zakresie indywidualnych rozwiązań. Materiały są najwyższej jakości, a montaż niezwykle sprawny i czysty. Polecam każdemu kto marzy o komfortowej, praktycznej i pieknej kuchni! 🙂
Borys Kocun
Borys Kocun
2023.09.07
Gorąco polecamy firmę Pracownia KR. Pełen profesjonalizm na każdym poziomie. Wspaniali właściciele fachowo doradzają. Kuchnia wykonana perfekcyjnie, wszystko dopasowane do siebie, montaż i realizacja. Ekipa wspaniała, dba o szczegóły. Meble solidnie wykonane, najwyższej jakości. Dziękując wam mamy swoją wymarzoną kuchnie. Serdecznie pozdrawiamy.
Małgorzata Okoń
Małgorzata Okoń
2023.05.16
Niestety nie mogę wyrazić dobrej opinii o tej firmie, lekceważące podejście do klienta. 4 kwietnia 2023 r. zwróciłam się z prośbą o wycenę kuchni, niestety do do dnia dzisiejszego (16.05.23) zero kontaktu
GC
GC
2023.03.17
Bardzo profesjonalna obsługa na każdym etapie, zaczynając od zamówienia, a kończąc na realizacji. Dotrzymanie terminów, ceny. Jakość mebli i wykonania na najwyższym poziomie. Polecam zdecydowanie :)
Aleksandra Gruszczyk
Aleksandra Gruszczyk
2023.02.20
Jeśli poszukujesz funkcjonalnej kuchni która posłuży ci na długie lata, serdecznie polecam. Fachowa obsługa, nie tylko zaprojektuje ale również doradzi wiele nieszablonowych rozwiązań. Kuchnia nie tylko spełnia wszystkie kryteria użyteczności, ale jest również przepiękna! Szeroki wybór materiałów przekłada się na wiele możliwości aranżacyjnej. Nie ważne w jakim stylu, industrial, loft, vintage czy glamour, tutaj nie ma ograniczeń! Ja osobiście nie zamieniłabym swojej kuchni na żadną inną.
Andrzej Bronisz
Andrzej Bronisz
2023.02.15
Serdecznie polecam Pracownię KR. Pan Krzysztof i Pani Justyna oferują wielką życzliwość i zaangażowanie, kompetencję i wieloletnie doświadczenie, fachowe doradztwo, miłą atmosferę konsultacji i pełne otwarcie na potrzeby klienta. A co najważniejsze - w pełni oczekiwany i spełniający wszelkie potrzeby efekt finalny w postaci rewelacyjnej kuchni, zaprojektowanej w sposób maksymalnie ergonomiczny i zamontowanej przez wykwalifikowaną ekipę monterską, za co ogromnie dziękuję.
Filip Zomer
Filip Zomer
2023.02.15
Żaden szczegół mebli nie jest pozostawiony przypadkowi. Pan Krzysztof i Pani Justyna to profesjonaliści. Jakość, terminowość i obsługa zlecenia na najwyższym poziomie. Serdecznie polecam
J K
J K
2023.02.15
Pracownia KR to firma z wielkim, wieloletnim doświadczenie. Już dwa razy korzystaliśmy z ich projektów i wykonawstwa. Nigdy nie zawiedliśmy się na tej firmie. Mega profesjonalizm i miła obsługa to bezcenne. Gorąco polecamy!!!
michalina gałęzowska
michalina gałęzowska
2023.01.22
Z całego serca polecam Pracownie KR jeśli szukasz pięknych a przede wszystkim funkcjonalnych wnętrz kuchni. Pani Justyna potrafi doradzić i ma świetny gust!
Agata Bernatowicz
Agata Bernatowicz
2023.01.22
bardzo polecam, swietny gust, dobor projektow pod klienta i bardzo mila wspolpraca:)
Martyna Kubaczyńska
Martyna Kubaczyńska
2022.11.22
Piękne i funkcjonalne niemieckie kuchnie na wymiar, bardzo szeroki wybór. Produkty z górnej półki, które na pewno przetrwają lata. Projekt również dopasowany do wszystkich potrzeb, bezproblemowy montaż - serdecznie polecam!
Konrad Fus
Konrad Fus
2022.10.20
Znakomity projekt i wspaniałe wykonanie, jestem bardzo zadowolony i polecam serdecznie.
Katarzyna Szeląg-Mrozek
Katarzyna Szeląg-Mrozek
2022.01.22
Polecam firmę projektującą moją kuchnie z całego❤️ Jest piękna i bardzo funkcjonalna. Dziękuje za wykonanie projektu oraz montaż. Super ekipa !!!
Aleksandra Lalka-Skowron
Aleksandra Lalka-Skowron
2021.03.09
Przemek Dzido
Przemek Dzido
2020.07.11
Bardzo fachowe i miłe podejście do klientów.
Magdalena Bielska
Magdalena Bielska
2020.02.05
Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z PracowniąKR. Od projektu po realizację podejście pracowników było wzorowe. Życzyłabym sobie, żeby więcej firm świadczyło swoje usługi na tak wysokim poziomie. Pracownicy są na bieżąco ze wszystkimi nowinkami, co bardzo pomaga przy projektowaniu i urządzaniu wnętrza. Jeśli chcecie cieszyć się piękną i estetyczną kuchnią, dopasowaną do waszych potrzeb i możliwości - gorąco polecam PracownięKR :-)
Tomasz Zyska
Tomasz Zyska
2020.01.26
5 miesięcy temu pierwsze ustalenia. Potem unikanie kontaktu. Nie tak powinno się traktować zamawiającego
Justyna Lalka
Justyna Lalka
2019.12.04