Polderhuis Bed & Breakfast

polderhuisbb.nl

Polderhuis Bed & Breakfast Reviews

Excellent rating
4.8
1182 reviews Verified
Polderhuis Bed & Breakfast
%title%

%offer%

Reviews ( 1168 ) 4.8

Harrie Levels
Harrie Levels
2024.05.29
Perfecte B&B
Trip type
Vacation
Location
Rooms
Service
Advertisement
Harry Oswald
Harry Oswald
2024.05.28
Alles toppi Toppi sehr freundliche Gastgeber und Personal super Frühstück schöne Zimmer
Trip type
Vacation
Location
Rooms
Service
Mathijs
Mathijs
2024.05.20
9.0 Verified
Genieten aan de voet van Rotterdam ☺Het super vriendelijke ontvangst, is het begin van een voortreffelijk verblijf in dit prachtig huis. Het heeft totaal 6 kamers met elk zijn eigen verhaal, welke je door de eigenaren graag wordt verteld. Kamers super netjes en voorzien van alle gemak. Wakker worden in een rustige omgeving aan de voet van Rotterdam. Het super verzorgde ontbijt genieten in het grote verblijf, bij mooi weer in de prachtige tuin, of gewoon op je kamer. Alles is mogelijk. Een aanrader !!! Wij komen zeker nog een keer weer.
Fenna Suur
Fenna Suur
2024.05.19
Wij hebben enorm genoten van ons weekend weg bij Polderhuis B&B. Het pand is zeer goed onderhouden door de eigenaar en met respect gerestaureerd! De kamer 1906 is mooi ingericht, bed ligt heerlijk, er staan twee stoelen die lekker zitten televisie kijken via kpn. De badkamer is ruim ingedeeld met een heerlijke regen douche, toilet en grote wastafel. Het ontbijt is super en voldoende wordt aantafel geserveerd en alle producten komen uit de streek. Wij hebben vanochtend heerlijk in de tuin ontbeten lekker in de zon in alle rust. Deze B&B is een echte aanrader rustig gelegen je bent vlak bij Rotterdam je kunt alle kanten op. Wij komen hier zeker weer.
Trip type
Vacation
Family
Location
Rooms
Service
Walter Peetermans
Walter Peetermans
2024.05.19
Zeer goed geen minpunten gevonden
Trip type
Vacation
Friends
Location
Rooms
Service
Advertisement
Mattheu Zegers
Mattheu Zegers
2024.05.18
Gezellige sfeer en goed drinken en eten
Location
Rooms
Service
Tobias
Tobias
2024.05.18
Trip type
Vacation
Family
Location
Rooms
Service
Helge
Helge
2024.05.17
9.0 Verified
Gerne mal wieder. ☺Alles was man benötigt ist vorhanden. Die Zimmer sind zweckreich und mit Geschmack eingerichtet. Das Personal ist sehr freundlich und hilfreich. Das Frühstück ist Umfangreich und vollkommen ausreichend mit lokalen Produkten ausgestaltet. ☹Da gibt es nichts.
Walter
Walter
2024.05.17
10 Verified
☺Alles ☹Niks
Advertisement
Karen Louw
Karen Louw
2024.05.16
Spent an amazing couple of days at Polderhuis Bed & Breakfast a week ago. The room and facilities were amazing and the service was top notch. Would definitely return and would highly recommend this little gem to anyone visiting Rotterdam
Trip type
Vacation
Solo
Location
Rooms
Service
Johan
Johan
2024.05.15
10 Verified
A memorable stay and will stay there again! ☺ Friendly and helpful staff. Great location and wonderful rooms. Breakfast everyday was delicious. ☹ Nothing
Aura
Aura
2024.05.15
10 Verified
Worth the stay, we loved it. ☺ We traveled for one night with our friends to The Netherlands and this accommodation was excellent. We loved it. The room was excellent (we took the room with the bathtub), and very clean, the breakfast was great, and the people running the place were very welcoming. We will be back for sure. ☹ Nothing to mention, it was really great quality.
Buff
Buff
2024.05.14
10 Verified
☺Uns hat die Lage des Hotels (unweit von Delft, Den Haag und Rotterdam), die Gastfreundschaft, das leckere Frühstück und der Schlafkomfort mit verschiedener Kissenauswahl gefallen. Auch der top gepflegte Hausgarten ist einladend.
Advertisement
Alex
Alex
2024.05.14
10 Verified
☺TOUT! Les filles à la réception qui sont très gentilles l'entrée par une passerelle qui dénote des autres bâtiments bâtiment historique semble-t-il avec un vrai cachet les lits qui t'absorbent pour dormir comme un ange et une douche très commode avec un bon jet d'eau (chambre 1962) petit déjeuner très bon avec jus d'orange frais, portion très généreux le parc en face pour se balader est très sympathique surtout pour les enfants comme nous ;) le centre ville à 5 min à pied avec des petits restaurants
Leila
Leila
2024.05.13
9.0 Verified
Everything was perfect. ☺ Despite our brief stay, I thoroughly enjoyed the place, the neighbourhood, the exceptionally friendly staff, the breakfast,and the little gift from our host, which was a tube of the same honey we had tried for breakfast. I hope to return for another stay in the future.
Volker
Volker
2024.05.13
9.0 Verified
Ausgezeichnete Unterkunft für Kurz- und Wochenurlauber. ☺Eine wunderbare und zudem historische Location mit sehr schönen Zimmern, sehr bequemen Betten, sehr leckerem Frühstück, mit zum Teil lokalen und selbst gefertigten Produkten. Wunderbare und überaus freundliche Gastgeber mit vielfachen Sprachkenntnissen. Das B&B kann man mit bestem Gewissen weiterempfehlen. Gern wieder, wenn wir in der Gegend unterwegs sind. Vielen Dank für alles! ☹Nix, alles bestens!
Tal
Tal
2024.05.13
10 Verified
Warm hospitality and a wonderful atmosphere ☺ Fantastic breakfast, warm hospitality and amazing staff, we are delighted and grateful for a cozy place, felt like home …in a good neighbourhood…close to Hag and Rotterdam
Advertisement
Alexis di giorgio
Alexis di giorgio
2024.05.12
Location
Rooms
Service
Julien
Julien
2024.05.12
10 Verified
Incroyable ☺Très belle endroit bien situé, parc au alentours, restaurant, rotterdam à 25 min, magnifique petit déjeuner. Le personnels agréable. Idéal et magique.
Blandine
Blandine
2024.05.12
9.0 Verified
☺Très bel endroit au bord du canal et pas trop loin de Rotterdam en voiture. Le petit déjeuner est copieux et varié. Très bon accueil.