Poederboer Recensies

Poederboer Recensies

5.0

Uitstekend - gebaseerd op 33 beoordelingen

poederboer.nl
is geverifieerd door Trustindex

Wij garanderen dat alle beoordelingen 100% echt zijn.
Wat is Trustindex?
%title%

%offer%

Recensies (33)
Marco Jansen
2024-02-20
Anica
2024-01-31
Goede service Super Service en word snel gereageerd op mails Bestel hier vaker
Sebastian Rejner
2024-01-29
Top Snelle levering, goed product
Antwoord van Poederboer 2024-01-29
Beste Sebastian, Heel erg bedankt voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze levering en de kwaliteit van onze producten en hopen je snel weer te zien! Groetjes, Team Poederboer
Gerrit
2024-01-24
Zeer tevreden Goede kwaliteit, goede service en snelle bezorging.
Antwoord van Poederboer 2024-01-25
Beste Gerrit, we zijn blij dat je onze service en kwaliteit waardeert. Bedankt voor je feedback en je steun. Groetjes, Team Poederboer
h.0
h.0
2024-01-24
👍🏽 Snelle levering en goeie kwaliteit
Antwoord van Poederboer 2024-01-25
Best h.0, bedankt voor je positieve of review! We zijn erg blij dat je tevreden bent met de snelle levering en onze kwaliteit. Groetjes, Team Poederboer
marco Jansen
2024-01-23
Antwoord van Poederboer 2024-01-25
Beste Marco, bedankt voor je beoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service. We waarderen je steun erg! Groetjes, Team Poederboer
Frank Bakker
2024-01-23
Betrouwbaar en behulpzaam Betrouwbaar bedrijf. Hele goede klantenservice. Ze zijn erg behulpzaam en de kwaliteit van hun producten is erg goed!
Antwoord van Poederboer 2024-01-23
Beste Frank, dank voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze klantenservice en producten. Hartelijk dank voor je steun! Groetjes, Team Poederboer
jean-michel
2024-01-22
goede service erg vriendelijk
Antwoord van Poederboer 2024-01-23
Beste Jean-Michel, hartelijk dank voor je positieve feedback. Wij zijn blij te horen dat je onze service waardeert. Wij streven ernaar om altijd vriendelijk en behulpzaam te zijn. Groetjes, Team Poederboer
Jean-Michel Bos
2024-01-22
Goede klantenservice en snel geleverd
Antwoord van Poederboer 2024-01-23
Beste Jean-Michel, hartelijk dank voor je positieve feedback. We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze service en snelle levering. Groetjes, Team Poederboer
Kevin Van Engelen
2024-01-19
Zeer snelle levering Goeie 2MMC Jammer dat totaalverbod eraankomt Heb gelijk ff snel inkopen gedaan
Antwoord van Poederboer 2024-01-22
Beste Kevin, bedankt voor je positieve feedback en je keuze om inkopen bij ons te doen! We zijn blij dat we je goed en snel van dienst kunnen zijn. Groetjes, Team Poederboer
Bbc
Bbc
2024-01-18
Goeie mensen goed top kwaliteit
Antwoord van Poederboer 2024-01-19
Beste Bbc, bedankt voor je positieve feedback. We zijn blij dat je tevreden bent met onze kwaliteit. We zien ernaar uit je weer te zien. Groetjes, Team Poederboer
Bianca
2024-01-18
Erg betrouwbare leverancier en goed bereikbaar Erg betrouwbare leverancier en zeer goed bereikbaar. Levert goede kwaliteit. Echt een aanrader
Antwoord van Poederboer 2024-01-19
Beste Bianca, we waarderen je positieve feedback enorm! We zijn ontzettend blij dat je tevreden bent met onze service en kwaliteit. Groetjes, Team Poederboer
Damian Mensink
2024-01-18
goede service vorige keer besteld, ondanks dat de feestdagen er tussen zaten. hebben ze het toch voor elkaar gekregen om op tijd te bezorgen. de kwaliteit was enorm goed, ik ga hier zeker vaker bestellen!
Antwoord van Poederboer 2024-01-19
Beste Damian, bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze service en kwaliteit. We kijken uit naar je volgende bestelling. Groetjes, Team Poederboer
Aukje de Vries
2024-01-17
Perfect! Goede kwaliteit, mooie prijzen en uitstekende klantenservice. In 1 woord perfect en een echte aanrader!
Antwoord van Poederboer 2024-01-18
Beste Aukje, bedankt voor je positieve feedback en aanbeveling! We zijn blij te horen dat onze kwaliteit en klantenservice aan je verwachtingen voldoen. Groetjes, Team Poederboer
Frits Lamaitre
2024-01-16
Goed spul
Antwoord van Poederboer 2024-01-18
Dank je wel, Frits! We zijn blij dat je tevreden bent met onze producten. We hopen je snel weer te zien! Groetjes, Team Poederboer
Ak
Ak
2024-01-13
Top ervaring weer! Aanrader
Antwoord van Poederboer 2024-01-18
Beste Ak, hartelijk dank voor je positieve feedback en aanbeveling. We zijn blij dat je tevreden bent met onze service en hopen je snel weer te zien! Groetjes, Team Poederboer
Mina Van der kuijl
2024-01-12
Tot nu toe beste a pihp!!!👌🏻 Tot nu toe de beste kwaliteit zeker een Aanrader!! 👌🏻 Leuke en goede klantenservice!! Snel geleverd!
Antwoord van Poederboer 2024-01-12
Beste Mina, bedankt voor je lovende woorden! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service en levering. We zien je graag terug in de toekomst! Groetjes, Team Poederboer
Leila El Abtah
2024-01-11
Feestelijkheden Heerlijk producten fijne snelle service 😃
Antwoord van Poederboer 2024-01-11
Beste Leila, bedankt voor je positieve reactie! We zijn blij dat je tevreden bent met onze producten en service. We zien je graag weer terug! Groetjes, Team Poederboer
Patrick Diepenmaat
2024-01-11
Snel en behulpzaam Goede persoonlijke info en snel,komt professioneel over, en is ook zo,ideaal via WhatsApp
Antwoord van Poederboer 2024-01-11
Beste Patrick, hartelijk dank voor je positieve feedback! We zijn blij dat je onze service waardeert en streven ernaar dit voort te zetten. Groetjes, Team Poederboer
fvt.floris
2023-12-23
Pleased Good produkt Very helpfell helpdesk
Antwoord van Poederboer 2023-12-27
Beste Floris, Bedankt voor je positieve review. We waarderen je feedback en hopen je snel nog een keer te mogen helpen! Groetjes, Team Poederboer