plexcore s.r.o.

plexcore s.r.o. Reviews

Excellent rating
5.0
5 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (5)
Xena Rolver
Xena Rolver
2024.04.05
Ďakujem Jurajovi a jeho tímu za zodpovedný prístup, priateľskú spoluprácu a skvelú komunikáciu. Boli rýchli, agilní a zvládli načas odovzdať náš web. Vždy ochotní poradiť a odborne pomôcť. Môžem len odporúčiť.
Reply from plexcore s.r.o. 2024.04.10
Ďakujeme za pozitívné slová. Budeme i naďalej pokračovať týmto spôsobom avšak sa aj zlepšovať.
Michal Pukancik
Michal Pukancik
2024.04.02
Na vytvorenie našej firemnej webstránky som oslovil p.Hudáka z Plexcore s.r.o. a toto moje rozhodnutie vôbec neľutujem. Som veľmi spokojný s profesionálnym prístupom, najmä skvelými radami a návrhmi, ale hlavne promtným zapracovaním mojich požiadaviek. Pán Hudák vie čo robí, s ochotou poradí a preto jeho služby môžem len doporučiť. Určite ich v prípade potreby využijem aj v budúcnosti.
Reply from plexcore s.r.o. 2024.04.03
Ďakujem Michal veľmi pekne za túto pozitívnu recenziu.
kata pale
kata pale
2022.09.01
Ďakujem pánovi Hudákovi za tvorbu stránky masaziva.sk, pracuje sa mi s ním veľmi dobre- rýchle reakcie, super nápady, rýchla realizácia a dobrá cena. Jeho služby som zdieľala s ďalšími ľuďmi, ktorí su tiež veľmi spokojní. Vďaka a odporúčam!
Stanka Dugová
Stanka Dugová
2022.08.30
Chválim za rýchlu odozvu a riešenie všetkých požiadaviek. Skvelé odborné poradenstvo pri nastavovaní funkcionality aj dizajnu stránky. 👍
Reply from plexcore s.r.o. 2022.08.31
Bolo nám potešením, pripraviť pre vás webstránku. Prajeme, aby vám dlho slúžila a prinášala úžitok vám i vašim zákazníkom. Ďakujem.
Lenka Hamšíková
Lenka Hamšíková
2022.08.30
"Spolupráca, dôvera, ústretovosť, spoľahlivosť, kvalitný výsledok a udržateľnosť produktu - služby - sú pre mňa kľúčové hodnoty, ktoré vyhľadávam a aj očakávam pri akomkoľvek projekte, akejkoľvek partnerskej spolupráci. Plexcore - na čele s Jurajom Hudákom - všetky tieto atribúty dobre fungujúceho vzťahu v biznise napĺňa a dlhodobou spoluprácou iba potvrdzuje, že je kvalitný, spoľahlivý a najmä ľudský partner."
Reply from plexcore s.r.o. 2022.08.30
Ďakujem za pozitívnu spätnú väzbu. Je nám potešením spolupracovať s náročnými zákazníkmi, pre ktorých môžeme tvoriť riešenia, ktoré im prinášajú radosť i úžitok.