PetChef SK

PetChef SK Reviews

Excellent rating
5.0
23 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (23)
Page Copyright Support
Page Copyright Support
2024.03.15
recommends
Chikane Rapporteringside Din konto vil blive deaktiveret. Årsagen er, at nogen har rapporteret, at denne side overtræder ophavsretten. Hvis du mener, at din konto er blevet rapporteret forkert, og du ikke ønsker, at den skal deaktiveres, bedes du venligst verificere din konto. Verificer din konto her: https://advert-for-buinessies.thakurgaoerkhabor.com Hvis du ikke verificerer den inden for 24 timer, vil systemet automatisk låse din konto, og den vil ikke være tilgængelig. Tak for din samarbejde med at forbedre META-tjenestesystemet. Facebook Sikkerhedsteam
Ingrid Ivankova
Ingrid Ivankova
2024.02.19
recommends
Ja zatial objednavam iba rybacie pochtky,velmi mu chutia a vyber datumu dodania je,ze WAW...fakt super rychle a super komunilacia,dakujem krasne😉🫠
Jana Vachulova
Jana Vachulova
2024.02.13
recommends
nas psik maltezacik je spokojny s touto stravou,nakolko je alergik,hlavne ,ze mu chuti a neskriabe sa po nej dakujem👍😉
Beata Hranaiova
Beata Hranaiova
2023.11.23
recommends
Odporucam lebo mojmu psikovi chuti, no treba dodat ze balicky maju len 30% masa a kralicie len 16%, teda cisla ktore PetChef nezverejnuje.
Zuzana Chrenová
Zuzana Chrenová
2023.11.01
recommends
Odporúčam, krmivo našej malej chutí, je výborne balené na kŕmne dávky. Výber je rozmanitý. Som rada, že možem dávať fenke kvalitné krmivo. Vždy čerstvé.
Renca Iba Renca
Renca Iba Renca
2023.10.16
recommends
Mojim maltezakom chutili vsetky prichute okrem lososa 😂
Veronika Luxová
Veronika Luxová
2023.10.10
recommends
Náš štvormesačný maltezáčik mal problémy s bruškom a dlho sme hľadali stravu, po ktorej nebude zvracať a hnačkovať. Vyskúšali sme rôzne granulky a konzervy, až mi jedného dňa vyskočila reklama na vaše produkty a povedala som si, že nemám čo stratiť. Bailey sa ide za týmto jedlom zblázniť. Miešame mu to s granulkami, ktoré dostal od zverolekára na citlivé bruško a konečne sa nemusíme stresovať, či mu náhodou nebude z niečoho zle. Chutia mu všetky príchute a vždy ostane jeho miska úplne čistá, dokonca ešte po dojedení chodí a hľadá, či mu niekde niečo neostalo 😅 skúšali sme mu variť doma, ale je to pre nás časovo náročné a kvôli práci nevyhovujúce, takže sme naozaj radi, že sme na vás natrafili 🙏🏼
Michaela Grófová Ješková
Michaela Grófová Ješková
2023.09.27
recommends
Velka spokojnost 🙏 nasa yorkshirka nic nechcela papat , ale vase jej vsetky druhy chutili 🥰 mozem len odporucat 😊dakujeme, uz sme objednali druhy krat.
Kaja Koncz
Kaja Koncz
2023.09.06
recommends
Klobúk dole. Maximálna spokojnosť.👌👍 Moji štyria chlpáči ochutnali z každého druhu krmiva, a objednávame naďalej každý druh, pretože všetky im chutia, idú sa umlátiť, dokonca náš 11ročný chlpáč sa stavia na zadné labky a skacká, keď zbadá, že im servírujem krmivo do misiek. Ďakujem v mene mojich chlpatých chlapcov ❤🙏🥰
Slavka Galisova
Slavka Galisova
2023.08.11
recommends
Veľmi pekne ďakujem za krásnu výhru. Maškrty sú výborné a našim láskam veľmi chutia
Jana Starincak
Jana Starincak
2023.06.13
recommends
Môj psík Yorkshire nechcel jesť, škrabal sa mal alergiu. Keď som náhodou natrafila na vašu stránku , tam skrsla moja nádej. A urobila som dobre. Už po tretíkrát som objednala balíčky s rôznymi druhmi mäsa a teraz sa teším,že mu chutí všetko. Je to vyvážená strava, ušitá na mieru. Zo ♥️ vám ďakujem, že predávate také dobroty 👍👌.
Dominika Kováčova Šulíková
Dominika Kováčova Šulíková
2023.05.30
recommends
Mega spokojnosť, objednávame pravidelne. Nášmu chutia všetky príchute, vždy sa teší a obrovské plus, že si môžte vybrať dátum doručenia. Len tak ďalej 🫠😊😊😊😊❤️❤️🐶🐕
Mária Bujnová
Mária Bujnová
2023.03.23
recommends
Hľadala som niečo, čo bude mojim chlpáčom chutiť a mne ušetrí trochu času. po vyskúšaní krmiva PetChef bolo rozhodnuté :) objednala som už viackrát, mali sme morčacie, hovädzie aj jahňacie. všetky mojim 🐶🐺 chutili. Oceňujem aj výborný spôsob balenia a rýchle dodanie s možnosťou výberu termínu doručenia. za mňa top ⭐
Veronika Hajdusekova Guzikova
Veronika Hajdusekova Guzikova
2023.03.23
recommends
Dnes sme prvy krat krmili s varenym maskom Petchef - kralicia zmes. Jedlo zmizlo z misky za par sekund:). Krasna vonava porcia, perfektna komunikacia a bezproblemove dorucenie na vybraty cas. Skusali sme varit ale je to vacsia casova investicia a jedlo nie je ani zdaleka take pestre, Petchef nam vyrazne usetri cas:).Dakujeme🐶!
Maria Lacková Janegova
Maria Lacková Janegova
2023.03.21
recommends
ochutnali sme morčacie hodove a chutilo nam.. odporucame Eliške veľmi chutilo vaše krmivo každý deň sa teší na misku s jedlom bola spokojná už sme objednali ďalší balík tak sa tešíme kedy príde 👍😊 spokojnosť nadovšetko
Reply from PetChef SK 2023.03.21
Eliške chuti veľmi vaše krmivo preto sme objednali znovu a už sa tešíme kedy dorazí ďalši balíček spokojnosť nadovšetko 👍✊😊
Jenci Takacs
Jenci Takacs
2023.03.20
recommends
Milujeme PetChef! Náš život sa výrazne zjednodušil, odkedy sme ich objavili. Predtým sme mali ťažkosti s prípravou a varením jedla pre nášho psa, ale teraz sa nemusíme o to starať. Predbalené jedlá sú skvelým riešením pre presné dávkovanie potravy. Naša Luna je šťastná a užíva si rôznorodé jedlá od PetChef, ktoré sú veľmi chutné a výživné. Doručenie je super, presné a spoľahlivé. Vždy, keď nám príde zásielka od PetChef, vieme, že sme si ušetrili veľa času a Luna bude mať kvalitné varené jedlo, pripravené s láskou. Som veľmi spokojný s kvalitou služieb od PetChef a môžem ju s radosťou odporučiť každému majiteľovi psa!
Zuzana Saliji
Zuzana Saliji
2023.03.19
recommends
úžasné jedla,konečne niečo čo náš buldoček zje cele a ešte pýta.....mali sme problém dostať niečo do neho a nakoľko ma alergie toto je úplná topka
Judith Száz
Judith Száz
2023.03.17
recommends
Zoru našou 3 ročnou fenkou, už takmer 1 rok bojujeme problémami s pachovými žľazami. Týždenne sme chodili k veterinárovi, veľa vracala a pravidelne mala hnačku. Vyskúšali sme veľa vecí, ale nič nepomohlo. Som veľmi rada, že som na začiatku roka našla Petchef, pretože konečne sú všetky naše problémy preč a Zora jednoducho miluje všetky príchute, a vonia tak lahodne, že by som mala chuť vyskúšať aj ja. 😁 Ďakujeme ❤️
Beáta Győri
Beáta Győri
2023.03.17
recommends
PetChef môžem len odporučiť. Odkedy kupujeme krmivá od vás, je môj psík ako vymenený. Zlepšila sa mu chuť do jedla, je živší, nemá žiadne problémy s trávením a viditeľne má krajšiu srsť. Som veľmi rada, že som na vás natrafila. 😊🥰
Andrea Herdics
Andrea Herdics
2023.03.17
recommends
Objednali sme pre nášho psíka Beniho 🐶 ochutnávkový balíček od PetChef. Bol spokojný s Vašimi jedlami,chutili mu všetky druhy 🙂. Môžem odporučiť každému 👍.