PD Bilpleje

pdbilpleje.dk

PD Bilpleje Reviews

Excellent rating
5.0
131 reviews Verified
PD Bilpleje
%title%

%offer%

Reviews ( 131 ) 5.0

Lars Bang Meile
Lars Bang Meile
2024.05.16
Det er imponerende hvad Philip og hans team er i stand til. De kan varmt anbefales! Det er et meget reelt firma med god kommunikation hele vejen igennem of prisen er også rimelig.
Jette Møller Kupiec
Jette Møller Kupiec
2024.05.08
Fin service. Flot arbejde. Meget imødekommende. Professionelt arbejde. Vi vil klart anbefale dette firma.
Søren Plomgaard
Søren Plomgaard
2024.04.29
Claus Ritter
Claus Ritter
2024.04.20
Når man vil forkæle bilen skal man en tur til Østerbro hvor man finder PD Bilpleje. Den helt store tur - ude som inde - med håndvask, rengøring og polering samt 2x coating både af lak og læder er alle pengene værd. Wau et flot stykke arbejde og en super følelse af at bilen er mere lækker end den var fra ny!! Godt og solidt kvalitetsarbejde, sådan!!
Celia Funder
Celia Funder
2024.04.11
Top professionel rådgivning, service og resultat i forbindelse med lakskader. Den største anbefaling herfra.
Troels Ørting
2024.04.10 2024.04.10 | Denmark
Fantastisk service og meget professionel arbejde. For 3 gang har jeg brugt PD Bilpleje og er igen blevet imponeret over det arbejde der udføres og alt det man får for pengene. Min relativt nye Volvo XC90 havde været 5 uger på ferie i Sydspanien med hustru, 4 børnebørn og en hund. Og det kunne ses på bilen både udvendig og indvendig og den var godt brugt og træt at se på, og en halv liter soya var flydt ud bagi. Der var masser af sand overalt i bilen og den var meget beskidt i falser og samlinger mv. Da jeg hentede den efter 5 timers kærlig pleje af Philip selv, var den faktisk som ny. Den var vasket og støvsuget - strålende ren overalt, og den var poleret og skinnede om kap med lyset på St. Annæ plads i kælderen. Man bliver glad for sin bil igen og endnu gladere når man opdager at motorrummet også lige havde fået en omgang. Tusind tak for godt arbejde. Vi kommer igen.
Frederik Bonde
Frederik Bonde
2024.03.14
Absolutely top work. Very skilled and professional. Good setting lounge with good coffee while I was waiting. Everything is donr by hand. They cared for my car like it was their own🙏 definitely worth it.
Tage Reinert
Tage Reinert
2023.10.14
Høj kvalitet i rengøring og behandlinger til bilen. Aftaler overholdes altid. Rent og professionelt
nis staack
nis staack
2023.09.26
yderst tilfreds med alt fra første kontakt, den generelle kommunikation, resultatet og prisen. Anbefales varmt
Renatas Alksneris
Renatas Alksneris
2023.07.19
Reply from PD Bilpleje 2023.07.20
Dear Renatas. Thank you so much for the 5 star review. We always appreciate our customers full satisfaction. It is much appreciated. Thank you and see you. Kind regards, the PD Bilpleje Team :-)
Kasper Løndal
Kasper Løndal
2023.06.23
Super tilfredsstillende arbejde PDB har udført og rigtig god service. Har fået en coating og bilen står som ny! Jeg kommet igen og kan varmt anbefale dem.
Reply from PD Bilpleje 2023.07.20
Kære Kasper. Tusind tak for din anmeldelse! Det er altid værdsat og tak for din feedback. Det glæder os, at serviceniveauet og kvaliteten er i top. På gensyn. :-) Vh. Philip & PD Bilpleje Team'et
Harald Salvesen
Harald Salvesen
2023.06.09
Fantastisk service og fornøyd med resultatet. Anbefales!
Reply from PD Bilpleje 2023.07.20
Hi Harald. Thank you so much for your 5 star review. We are humbled and thankful. See you again. :-) Kind regards, the PD Bilpleje Team
Pillerik
Pillerik
2023.06.08
Fik vores gamle bil fra 71 rengjort og poleret, så man kan spejle sig i den. Kan klart anbefales!!!
Reply from PD Bilpleje 2023.07.20
Hej. Tusind tak for Jeres anmeldelse! Ja, den blev rigtig, rigtig fin - nano-coatingen beskytter og giver samtidigt god glans. På gensyn! :-) Vh. Philip & PD Bilpleje Team'et
Enes Oduncu
Enes Oduncu
2023.04.11
Tim Schmith
Tim Schmith
2023.02.19
Top service, udførsel og venlighed. En 'ren' fornøjelse
Odrie Ortega
Odrie Ortega
2023.02.09
Me and my family was on a eurotrip summer holiday the whole july month, driving from germany, france, italy and all over europe. Our car was very dirty and muddy inside and out. Having two kids in the back seat didnt help much either with keeping things tidy. There´s food, chips and spilage in all nooks and crooks. So we decided to have our car cleaned proffesionally and oh boy! i was surprised. My car looked brand new when i got it back. Hats of to Philip and staff. such a good job. Worth every penny! I recommend this.
Magnus Olesen
Magnus Olesen
2023.01.14
Super god service
Tom Christian Christiansen
Tom Christian Christiansen
2022.10.21
Used this place during the start of my roadtrip through Europe. Good prices, good customer service, nice people. A very good and safe place to clean your car. Fully recommend!
Reply from PD Bilpleje 2022.10.30
Dear Tom. I really appreciate your comments and review. It was our pleasure to serve you and make your BMW 5-series shine again! And we hope you had a continual pleasant roadtrip through Europe! Hope to maybe see you again next time! :-) Thanks again! Kind regards, Philip Didrichsen & the whole PD Bilpleje Team
Troels Oerting
Troels Oerting
2022.07.27
We had been on holiday in Italy and the relatively new Volvo V60 looked terrible. 3 weeks on ‘white roads’ 45 degrees C and chalk spots all over plus a dirty interior made me seek help at PD Bilpleje. After a day the car was better and more shiny than ever and smelled new. All stains were gone and so were minor scratches. The service was professional and very kind. I have already booked time for a nano coating when I get my new Volvo XC90 in September. Great work. Value for money.
Reply from PD Bilpleje 2022.10.30
Kære Troels. Jeg vil lige sige mange tak for denne fine anmeldelse! Jeg er glad for, at vi fik bugt med kridtpletterne, samt klargjort bilen både udvendigt og indvendigt! Hej så længe! :-) Vh. Philip Didrichsen & PD Bilpleje Team'et
Tatz Me not
Tatz Me not
2022.06.18