PB Bilar AB

pbbilar.se

PB Bilar AB Reviews

Excellent rating
4.9
82 reviews Verified
PB Bilar AB
%title%

%offer%

Reviews ( 82 ) 4.9

Nazmi Nazmi
Nazmi Nazmi
2024.05.02
Extremt trevliga och hjälpsamma, rekommenderar!
Hannes Olsson
Hannes Olsson
2024.05.02
PB Bilar köpte min bil. Affären gick smidigt, bemötandet var trevligt och vi nådde en bra överenskommelse som vi båda var nöjda med. De var villiga att ge lite mer än andra närliggande handlare. Bonus för omedelbar utbetalning av köpeskillingen via Swish.
AHMAD Alkharrat
AHMAD Alkharrat
2024.04.25
Köpte nyligen en superfin Mazda av Adam.Mycket smidig affär utan några dåliga överraskningar
Ismail Obaid
Ismail Obaid
2024.04.25
Mindre, familjeägd handlare. Själva definitionen av personlig service, långt ifrån dryga märkesverkstäder.
Simon Strandqvist
Simon Strandqvist
2024.02.15
Köpte bil, bra bemötande,snabb affär
Chrissi Labrakis
Chrissi Labrakis
2024.02.02
Utmärkt efterförsäljningsservice. Problemlösning på högsta nivå.
Mikael Christensen
Mikael Christensen
2024.02.02
Bytte in bil. Nya bilen behövde vattenpump, kamrem multirem osv. Detta skulle göras gratis. I kontraktet skrevs bara kamrem o kamremmen blev kanske byt. Fattas bränsle i tanken efter att lämnat in det för att få gjort. Blev gjort på en ställe i hbg(gåsebäck) fattades bränsle i tanken och däcken behövde alla luft mm. Var väldigt dåliga däck helt plötsligt. Vattenpump bytt tror inte det. Väldigt trevliga men håller inte det som har sagts. Få det på papper om ni gör affärer.
Reply from PB Bilar AB 2024.02.02
Hej Mikael Christensen, Tack för att du delade med dig av din erfarenhet. Vi uppskattar verkligen din feedback och tar dina framförda frågor på stort allvar. För att kunna adressera och lösa dessa på bästa sätt och säkerställa att du är helt nöjd med din affär, vill vi uppmana dig att ringa oss på 042-600 50 50 och be att få tala med Adam. Vi är engagerade i att möta dina förväntningar och arbeta tillsammans med dig för att säkerställa en positiv upplevelse. Ser fram emot att höra från dig och diskutera hur vi kan göra dig så nöjd som möjligt. Med vänliga hälsningar, Adam Pb Bilar AB
Tuka Tamim
Tuka Tamim
2024.01.04
Har fått bästa erbjudande för min bil
Marina Östberg
Marina Östberg
2024.01.04
Dimi Manoloudis
Dimi Manoloudis
2023.12.29
Jättenöjd
Niclas Hansson
Niclas Hansson
2023.12.29
Bästa erbjudandet jag någonsin fått.
Julia Nordin Christensen
Julia Nordin Christensen
2023.11.27
Jag skickade in min bil för värdering hos ett antal olika företag och pb bilar erbjöd mig bäst pris samt kunde erbjuda mig pengarna direkt på kontot
Marie Lindahl
Marie Lindahl
2023.11.14
Tack för otroligt snabb och smidig affär, personlig service och supertrevlig personal!
Janos Mocsel
Janos Mocsel
2023.10.13
Affär nummer 2 och kommer säkert bli ännu fler i framtiden. Tack så mycket
Mustafa Abdulqader
Mustafa Abdulqader
2023.10.12
Bilhandlare när den är som bäst! Rent och fräscht, mycket trevlig personal som gör allt dom kan för kundens nöjdhet.
Rana Mohammed
Rana Mohammed
2023.10.12
Snabb och enkel bilaffär! Mycket serviceinriktade och hjälpsamma. Rekommenderas
Diana Othman
Diana Othman
2023.10.12
Allt fungerade superbra, bra kundkontakt
Rama Amjed
Rama Amjed
2023.10.12
Trevligt bemötande och ett bra utfört arbete som man kan lita på!
Anastasija Zivic
Anastasija Zivic
2023.10.12
Tacksam för affären. Nöjd med bilen 10/10
Nikolaj Nordin
Nikolaj Nordin
2023.10.12
Snabbt o lätt blev jag bilägare! Med hjälp av kompetenta, trevliga o kunniga säljare (som dessutom bjöd på kaffe precis när jag behövde det)