PartyDJ : DJ • Discobar • Karaoke • Special Effects

partydj.be

PartyDJ : DJ • Discobar • Karaoke • Special Effects Recensies

Uitstekend beoordeling
5.0
87 recensies Geverifieerd
PartyDJ : DJ • Discobar • Karaoke • Special Effects
%title%

%offer%

Recensies ( 56 ) 5.0

Eric Symons
Eric Symons
2024.02.05
beveelt aan
Vlotte samenwerking en materiaal van topkwaliteit! Wij werken, in de toekomst, graag verder met Partydj
Antwoord van PartyDJ : DJ • Discobar • Karaoke • Special Effects 2024.02.05
Bedankt voor de leuke recensie, graag tot binnenkort!
Peter Van Hauwermeiren
Peter Van Hauwermeiren
2024.01.14
Alles vlot en volgens afspraak verlopen. Aanrader!
Antwoord van PartyDJ : DJ • Discobar • Karaoke • Special Effects 2024.01.15
Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat alles vlot en volgens afspraak is verlopen. We kijken er naar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.
Tom DeBacker
Tom DeBacker
2024.01.02
Antwoord van PartyDJ : DJ • Discobar • Karaoke • Special Effects 2024.01.02
Dank voor de lovende score!
Stef Van Cauter
Stef Van Cauter
2023.11.27
Top service en materiaal! Gaf advies over invulling van licht set-up en was perfect, onze feestjes zijn dik in orde en alle gasten dik onder den indruk!
Antwoord van PartyDJ : DJ • Discobar • Karaoke • Special Effects 2023.11.27
Beste Stef, Wat een geweldige feedback, bedankt! Het doet ons veel plezier dat onze dienstverlening en het gehuurde materiaal in de smaak zijn gevallen. Mocht je in de toekomst nog klank of verlichting nodig zijn voor jullie evenementen, staan we uiteraard paraat. Nogmaals dank voor je positieve input!
Gert Gies
Gert Gies
2023.11.20
beveelt aan
😀Top service bij PartyDJ !!!
Antwoord van PartyDJ : DJ • Discobar • Karaoke • Special Effects 2023.11.22
Dank je wel voor deze lovende woorden! We zijn blij dat onze verhuurdiensten aan je verwachtingen voldeden. Het is altijd fijn om te horen dat onze inspanningen gewaardeerd worden. We kijken ernaar uit om je opnieuw te mogen verwelkomen. Tot ziens!
Gunter Baetens
Gunter Baetens
2023.09.21
Fijn feestje gehad dankzij de uitstekende service van PartyDJ. Onze DJ Olivier Backvis heeft gezorgd voor een topavond met een paar onvergetelijke karaokesessies.
Antwoord van PartyDJ : DJ • Discobar • Karaoke • Special Effects 2023.09.21
Beste Gunter, Wat leuk om te horen dat je een fantastisch feestje hebt gehad dankzij de goede zorgen van PartyDJ en onze DJ Olivier! Het klinkt als een onvergetelijke avond vol plezier en superleuke karaokegezangen. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, en het is duidelijk dat dit in jouw geval is gelukt. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je positieve ervaring met ons te delen. We waarderen dit enorm. We hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te kunnen zijn voor een ander topfeest! Met vriendelijke groet, Het PartyDJ-team
Simon Smidt
Simon Smidt
2023.09.03
Ik heb de set 4 gehuurd en opgehaald waarbij ik van Bart goede uitleg kreeg. Maar dat is veel informatie. Ik zou voorstellen om een korte youtube video te maken waarin alle aansluitingen en de functies van het mengpaneel uitgelegd worden
Antwoord van PartyDJ : DJ • Discobar • Karaoke • Special Effects 2023.09.03
Beste Simon, Leuk dat je een review post, wij waarderen dit enorm! Dank je wel voor je feedback en voor het huren van onze Karaoke Set 4! We zijn blij om te horen dat Bart je goede uitleg heeft gegeven bij het ophalen van de set. We begrijpen dat het misschien veel informatie kan zijn, vooral als je geen technische ervaring hebt. Onze uitleg is inderdaad vrij uitgebreid en bedoeld om alle aspecten te dekken, zodat je het beste uit je karaoke-ervaring kunt halen. Daarnaast hebben we een schriftelijke handleiding bijgevoegd waarin alles nog eens duidelijk wordt samengevat. Helaas hebben we op dit moment niet de mogelijkheid om een YouTube-video te maken om de aansluitingen en functies van het mengpaneel uit te leggen. Maar we willen graag benadrukken dat we altijd bereid zijn om je telefonisch bij te staan als je nog vragen hebt. Als je echter het gevoel hebt dat je wat extra assistentie nodig hebt, bieden we ook een dienst aan waarbij we de karaoke set voor je kunnen opzetten en technisch perfect kunnen afstellen in de locatie. Dit kan tegen een extra vergoeding worden geregeld. We willen dat je een geweldige karaoke-ervaring hebt, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen als je nog vragen hebt of als er iets is waarmee we je kunnen helpen. Bedankt dat je voor ons hebt gekozen en we hopen dat je veel plezier hebt gehad met onze Karaoke Set 4!
THE PRESIDENT OF HOUSE
THE PRESIDENT OF HOUSE
2023.08.11
Antwoord van PartyDJ : DJ • Discobar • Karaoke • Special Effects 2023.08.11
Dank je wel voor je positieve feedback en het vertrouwen dat je in ons stelt. We hopen je snel weer te zien!
Wim Jacobs
Wim Jacobs
2023.08.10
Antwoord van PartyDJ : DJ • Discobar • Karaoke • Special Effects 2023.08.10
Hartelijk dank voor de positieve waardering van 4 sterren, ondanks het feit dat we je niet onmiddellijk in ons klantenbestand kunnen terugvinden. Jouw waardering is voor ons belangrijk, zelfs wanneer je niet direct als klant betrokken bent geweest. We koesteren jouw input ten zeerste en kijken ernaar uit om je in de toekomst alsnog als klant te mogen verwelkomen. Hopelijk kunnen we zo jouw vijfsterren waardering verdienen.
Lucas Vandekerkhove
Lucas Vandekerkhove
2023.06.05
Goed materiaal, vlotte service en vriendelijke mensen !
Antwoord van PartyDJ : DJ • Discobar • Karaoke • Special Effects 2023.06.05
Dankjewel voor je positieve feedback! We zijn echt blij om te horen dat je tevreden bent met onze spullen, service en medewerkers. We doen altijd ons best om topkwaliteit apparatuur te leveren en een service die vlot en vriendelijk is. Jouw tevredenheid is waar we het voor doen. Dus als je in de toekomst nog iets nodig hebt, weet dan dat we graag weer voor je klaarstaan. Nogmaals bedankt voor het vertrouwen dat je in ons hebt gesteld!
Cindy Schooreel
Cindy Schooreel
2023.06.01
Goeie en vlotte service, bart is een top kerel en helpt je heel goed, beantwoord alle vragen, heel content van, een echte aanrader
Antwoord van PartyDJ : DJ • Discobar • Karaoke • Special Effects 2023.06.02
Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je zo tevreden bent met onze service. Veel plezier met de special effects!
Sam Panckoucke
Sam Panckoucke
2023.05.16
Antwoord van PartyDJ : DJ • Discobar • Karaoke • Special Effects 2023.05.16
Bedankt voor de mooie score. Graag tot een volgende keer!
Fre Gdf
Fre Gdf
2023.05.11
beveelt aan
We hadden de Co2 guns gehuurd met bijhorende flessen voor ons huwelijk. Dit waren prima toestellen en alles perfect in orde. We hebben deze zelf afgehaald en na de nodige uitleg wisten we wat en hoe alles werkte. Vlotte en correcte service, afspraken en prijzen werden nagekomen.
Antwoord van PartyDJ : DJ • Discobar • Karaoke • Special Effects 2023.05.11
Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met de service en onze CO2 special effects. Graag tot een volgende keer!
Malanka Lannoyé
Malanka Lannoyé
2023.05.11
Goede service/makkelijk om afspraken te maken/ gehuurd materiaal was van zeer goed kwaliteit.
Antwoord van PartyDJ : DJ • Discobar • Karaoke • Special Effects 2023.05.11
Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service en het gehuurde materiaal.
Vicky Hoste
Vicky Hoste
2023.04.05
beveelt aan
Alles dik in orde op Ann haar sweet 16. Echt een aanrader. Dank voor de goede service.
Antwoord van PartyDJ : DJ • Discobar • Karaoke • Special Effects 2023.05.11
Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat Ann haar sweet 16 zo goed is verlopen.
Ann Noël
Ann Noël
2023.04.04
Alles perfect in orde op mijn sweet 16. Een aanrader.
Antwoord van PartyDJ : DJ • Discobar • Karaoke • Special Effects 2023.04.04
Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je sweet 16 zo fijn verlopen is.
bram mauroo
bram mauroo
2023.02.08
Vlotte en correcte service!
Antwoord van PartyDJ : DJ • Discobar • Karaoke • Special Effects 2023.02.15
Heel erg bedankt Bram, we zijn blij dat je onze service zo waardeert!
Serge Monsieur
Serge Monsieur
2023.01.28
Antwoord van PartyDJ : DJ • Discobar • Karaoke • Special Effects 2023.01.31
Hartelijk dank voor je positieve feedback, Serge! We hopen je snel opnieuw van dienst te zijn.
Planet Talent NV
Planet Talent NV
2022.11.21
Alles dik in orde!
Antwoord van PartyDJ : DJ • Discobar • Karaoke • Special Effects 2022.11.21
Dank je wel voor de feedback. Hopelijk tot een volgende keer !
Charlot Talloen
Charlot Talloen
2022.10.28
Super snelle en goede service!
Antwoord van PartyDJ : DJ • Discobar • Karaoke • Special Effects 2022.10.28
Dank je wel, we hopen je bij een volgend evenement opnieuw van dienst te mogen zijn.