Orange Apartments Reviews

Orange Apartments Reviews

4.8

Excellent - based on 9 reviews

orange-apartments.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (9)
Floor
Floor
2024-02-12
10 Verified
Leuk verblijf in Epidaurus ☺ De bedden waren heerlijk, lagen echt heel goed. Daarnaast hadden we echt lekker veel privacy. Smorgens het zuurdezembrood vers gebakken van Nienke was ook echt heerlijk. Aanradertje! ☹ Niks, echt een top vakantie!
Advertisement
Sebastiaan de Jong
Sebastiaan de Jong
2024-02-10
Onlangs hier geweest voor een kort verblijf. Super mooie locatie en hele vriendelijke mensen. Het is een hele mooi omgeving waar het appartement staat. Dichtbij het strand, winkels en restaurant. Het appartement is van alle gemakken voorzien. Het zwembad is verwarmd wat zeker een voordeel is. We hadden helaas maar voor een korte periode geboekt maar wij komen hier zeker terug. Absoluut de moeite waard!
Reply from Orange Apartments 2024-02-11
Hoi Sebastiaan. Dank je wel voor je mooie review! We zijn blij te horen dat jullie onze nieuwe accommodatie zo kunnen waarderen. We zien jullie heel graag weer terug bij ons. Wellicht dan voor een wat langer verblijf in de zomer! :)
Livia Lopes
Livia Lopes
2024-02-08
The room is very nice and comfortable and the property has beautiful surroundings. Michel and Nienke made sure I felt welcome and that everything went well during my stay.
Reply from Orange Apartments 2024-02-08
Thanks Livia. It was very nice to have you with us! We hope to see you again soon.
xristos liatas
xristos liatas
2024-02-02
Reply from Orange Apartments 2024-02-02
Hi Xristos. Thanks for your review. Did we meet before? What can I do to make you change the review to 5 stars please? :)
Hubertus
Hubertus
2024-02-02
10 Verified
Een heerlijke plek in een heerlijke omgeving ☺ De vriendelijke ontvangst. Het geweldige ontbijt en alle aandacht die we kregen. Fijne kamer met heerlijke bedden ☹ Ik zou niets kunnen bedenken
Advertisement
peter1651961
peter1651961
2024-01-24
Mooie accommodatie net buiten het dorp, dus heerlijk rustig. We hebben genoten van 3 dagen er even helemaal tussenuit. Prachtige omgeving en alle gebruikelijke voorzieningen ruim aanwezig. Werkelijk overal is aan gedacht. Verwarmd zwembad en veel privacy. De kamer is van alle gemakken voorzien en het bed is perfect. Ontbijt met liefde en aandacht verzorgd met heerlijk versgebakken home made zuurdesembrood. En Michel's kookkunsten moet je absoluut uitproberen! Bedankt voor jullie gastvrijheid! Aanrader!
Reply from Orange Apartments 2024-02-02
Dank je wel Peter. Dank voor jullie bezoek en heel graag tot een volgende keer!
Thea Tolsma
Thea Tolsma
2023-12-04
Ik heb een paar dagen genoten bij Orange Apartments van Michel en Nienke in Epidavros. Een prachtige omgeving en genoten van Michels eten.
Reply from Orange Apartments 2024-02-02
Dank je wel Thea. We zien je heel graag weer terug bij ons!
Jasper van Doorn
Jasper van Doorn
2023-11-27
Reply from Orange Apartments 2024-02-02
Dank je wel Jasper!
Νικος Ζαφειρης
Νικος Ζαφειρης
2023-08-13
Reply from Orange Apartments 2024-02-02
Dank je wel Nikos. Ευχαριστο πολυ Νικοζ
Advertisement