Optimaal Vloeronderhoud

optimaalvloeronderhoud.nl

Optimaal Vloeronderhoud Reviews

Excellent rating
5.0
154 reviews Verified
Optimaal Vloeronderhoud
%title%

%offer%

Reviews ( 154 ) 5.0

Kelly Crielaard
Kelly Crielaard
2024.05.06
Afgelopen vrijdag is onze vloer geschuurd en in de olie gezet. We zijn enorm blij met het eindresultaat! De communicatie was prettig en de mannen die bij ons zijn geweest werkten netjes en zijn vriendelijk. Ze komen vooraf langs om proefstukken te maken en delen tips hoe om te gaan met de vloer. Wij raden Optimaal Vloeronderhoud zeker aan!!
Joke
Joke
2024.04.25
Wij zijn uiterst tevreden over het resultaat van onze houten vloer na het schuren en lakken door de firma : Optimaal Vloeronderhoud.
ILIA B
ILIA B
2024.04.23
Fantastic service and shining revived floors
Peter van der Knaap
Peter van der Knaap
2024.04.19
Ruim 85m2 parket van tropisch hout prachtig geschuurd en in de lak gezet. Zeer fraai resultaat!! Vakmensen ! De communicatie via Ali is prettig en adequaat en alles verliep zeer soepeltjes en afspraken werden nagekomen. Kortom aanrader! Geen prijsvechter maar waar voor je geld.
egijze
egijze
2024.04.08
Vakwerk, en heel prettig en duidelijk contact. Ook prima advies over de bestaande vloer die nog niet hoefde te worden gedaan. Aanrader!
Dennis Smit
Dennis Smit
2024.04.03
Vloer weer als nieuw! Vanaf het eerste contact tot het eindresultaat waren Ali en zijn mannen punctueel. Ook met het advies voor onderhoud! Aanrader!
Adrie de Wit
2024.03.30 2024.03.30 | Netherlands
Prima service en kwaliteit Via Kennissen in contact gekomen met Optimaal Voerenonderhoud. Een bezoek van Ali om een beeld te krijgen wat mogelijk was om onze parketvloer weer in goeie staat te krijgen leidde tot 3 proefstukken zodat we de juiste keuze voor behandeling konden maken. Daarna volgde een eerlijke prijsopgave waarbij wij kozen voor de mooiste optie met het minste onderhoud. De afspraak voor de uitvoering werd prima opgevolgd en binnen 2 dagen hadden wij weer een perfecte vloer. Goede service, prettige samenwerking en een mooi resultaat. Bedankt Ali en collega's
Andrej Kopot'
Andrej Kopot'
2024.03.29
Just had my floors done and wow, what a fantastic job they did! The team was super friendly and professional from start to finish. They transformed worn-out and really cheap floors from previous owner into something that looks brand new! Also they suggested to give a fresh look to kitchen countertop that had scratches and some stains from oil or smth. Seriously, I couldn't be happier with the results. Plus, they were so easy to work with – always quick to answer any questions and make sure I was happy with everything. No hidden fees or surprises either, which was a huge relief. They stuck to the timeline and budget they gave me, which I really appreciated. The price was also reasonable. They're the real deal! Five stars all the way!
Esther Joël
Esther Joël
2024.03.26
Prachtig geworden! Zeer vriendelijke en betrouwbare en klantvriendelijke benadering. Professioneel advies en werkwijze.
Meintje Gerritsen
Meintje Gerritsen
2024.03.07
Mede door de uitstekende reviews, bij Optima Vloeronderhoud terecht gekomen. En wat ben ik enthousiast over Ali en zijn team, klantvriendelijk,fijne communicatie en hele goeie service! Mijn oude houten vloer is zo mooi geworden, wat hebben zij prachtig werk geleverd! Zo blij mee! Echt een aanrader deze firma!
Anne Grete Westland
Anne Grete Westland
2024.03.01
Echt een aanrader! Mijn houten vloer geschuurd en in de olie!! Prachtig resultaat tegen een hele aantrekkelijke prijs! Top !
john calsteren
john calsteren
2024.03.01
Keurig bedrijf hele fijne mensen. Zij hebben onze oude vloer weer tot een prachtige vloer omgetoverd.
Marinka Wijngaard
Marinka Wijngaard
2024.01.31
Zeer tevreden over het contact en het resultaat. Hele snelle en goede communicatie en spullen en gereedschap zijn allemaal van goede kwaliteit. We hebben ook veel nuttige tips gekregen, en er werd met ons meegedacht.
Jasper in Aalsmeer
2024.01.23 2024.01.23 | Netherlands
Aanbeveling Optimaal vloeronderhoud Vakkundig advies, komen afspraken na (ook nadat de opdracht is voldaan), goede communicatie, transparant over de kosten, fijn bedrijf om in te huren om je vloer te laten vernieuwen/onderhouden!

Date of experience: 23 January, 2024
Hans V
Hans V
2024.01.11
Wat een fantastisch bedrijf, zowel voor ( proefschuren en kleuren) , tijdens ( filmpjes en foto’s) als na ( lesje : hoe dweil ik het best mijn prachtige ge-oliede vloer) …. Niets dan lof voor Ali en en collega’s . Hele goede prijs/kwaliteit. Een aanrader! Hans en Elly Breukelen
Hans Bakker
Hans Bakker
2024.01.06
Goede ervaring met Ali en zijn team!
B Teunis
B Teunis
2024.01.01
Ons nieuwe huis had een 20 jaar oude vloer die zijn mooiste tijd gehad leek te hebben. Ali en zijn team heben hem weer mooi gemaakt! Ook kromgetrokken plank is weer recht. Superaardige mannen, geen onverwachte extra kosten, ook na de klus nog altijd vriendelijk en behulpzaam bij vragen. Aan te bevelen dus!
farideh B
farideh B
2023.12.31
They did a fantastic job!!! They have attention to details, good communications, and great expertise. Definitely recommend 👌🏻👌🏻👌🏻
S Li
S Li
2023.11.14
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Aan mijn nieuwe flat in Amsterdam hoefde niet veel te gebeuren, alleen de eiken parketvloer kon wel een opknapbeurt gebruiken. Ali en zijn team hebben mij daarin heel goed geadviseerd, zelfs proefstukken gemaakt. De vloer is echt prachtig geworden, als nieuw! Het was heel fijn werken met Optimaal Vloeronderhoud, de hele crew was vriendelijk, beleefd, professioneel en flexibel. Ook alle afspraken werden keurig nagekomen. Hartelijk dank Ali en team! Tot een volgende keer.
K Hal
K Hal
2023.10.19
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Value
Houten vloer geschuurd en hem in de olie gezet,de vloer is zo mooi geworden,goede service en goed contact,zeker aan te bevelen!!