ONYX Kompleksowe Usługi Pogrzebowe Opinie

ONYX Kompleksowe Usługi Pogrzebowe Opinie

4.7

Doskonały - na podstawie opinii 27

onyx-goliszek.pl
jest zweryfikowany przez Trustindex

Gwarantujemy, że wszystkie recenzje są w 100% prawdziwe.
Co to jest indeks zaufania?
%title%

%offer%

Opinie (27)
Andrzej Zgierski
Andrzej Zgierski
2024-02-15
Dziękuję firmie ONYX za przygotowanie i dopilnowanie wszystkich niezbędnych formalności, za słowa otuchy, wsparcie oraz za miłą obsługę w biurze. Dziękuję również za sprawne przygotowanie i obsługę w Kościele i na cmentarzu. Polecam, pełen profesjonalizm na każdym etapie organizacji uroczystości pożegnalnej.
Odpowiedz z ONYX Kompleksowe Usługi Pogrzebowe 2024-02-19
Panie Andrzeju, dziękujemy za miłe słowa i polecenie naszych usług. Cieszymy się, że nasze wsparcie okazało się pomocne. Staramy się zawsze sprostać oczekiwaniom naszych Klientów. Pozdrawiamy.
Jolanta Buczyńska
Jolanta Buczyńska
2024-02-14
Sprawna,miła i profesjonalna obsługa.Polecam w 100 procentach
Odpowiedz z ONYX Kompleksowe Usługi Pogrzebowe 2024-02-19
Pani Jolanto, bardzo dziękujemy za pozytywną opinię i za rekomendację.
Jan Stanisławek
Jan Stanisławek
2024-02-13
Profesjonalne podejście do sprawy.
Odpowiedz z ONYX Kompleksowe Usługi Pogrzebowe 2024-02-19
Dziękujemy. Staramy się zawsze zapewniać najlepszą obsługę.
Beata Sak
Beata Sak
2024-02-13
Odpowiedz z ONYX Kompleksowe Usługi Pogrzebowe 2024-02-19
Dziękujemy.
Magdalena Reszka
Magdalena Reszka
2024-02-13
Znakomita i profesjonalna organizacja ceremonii. Wszystko dopięte, zespół znakomicie zorganizowany i kulturalny. Właściciel bardzo pomocny i otwarty. Bardzo ale to bardzo dziękujemy.
Odpowiedz z ONYX Kompleksowe Usługi Pogrzebowe 2024-02-19
Pani Magdaleno, dziękujemy za pozytywny komentarz. Cieszymy się, że nasza praca zasługuje na tak wysokie uznanie. Dziękujemy za zaufanie i życzmy wszystkiego dobrego.
Monika Teresińska
Monika Teresińska
2024-01-19
Wszystko, o czym chcę napisać, to OGROMNE SŁOWA PODZIĘKOWANIA! Grzegorzu, przeprowadziłeś nas profesjonalnie, a jednocześnie po ludzku, z empatią, przez ten trudny moment w życiu - od pozyskania przez nas informacji o odejściu bliskiej nam Osoby, poprzez organizację uroczystości żałobnej, pochówek po ostatnie pożegnanie mojego Taty przez zgromadzonych na cmentarzu - serdecznie DZIĘKUJEMY! Zakład Pogrzebowy ONYX to przede wszystkim Zespół empatycznych profesjonalistów, w pełnej dyspozycyjności, z bardzo sprawną organizacją. Jeśli chodzi o "twardą" ofertę ZP ONYX (trumny, urny, przygotowanie ciała do pochówku, pośrednictwo w załatwieniu wszelkich urzędowych formalności, przygotowanie kaplicy na ostatnie pożegnanie, karawany, transport zamówionych kwiatów/zniczy, osoba prowadząca obrzęd różańcowy - w przypadku pogrzebów katolickich-na życzenie, pośrednictwo w zamówieniu zdjęć na pomnik, itp.) - tu znajdą Państwo wszystko, co jest potrzebne, żeby godnie pożegnać bliskie nam osoby. Człowiek nie ma na co dzień do czynienia z taką usługą, ale gdybyście Państwo kiedykolwiek znaleźli się w sytuacji śmierci bliskiej osoby - z całą odpowiedzialnością polecam usługi #zakladpogrzebowyonyx - są po prostu najlepsi :)
Odpowiedz z ONYX Kompleksowe Usługi Pogrzebowe 2024-01-22
Droga Pani Moniko, jesteśmy poruszeni Pani pięknymi słowami. Bardzo dziękujemy i niezmiernie cieszymy się, że spełniliśmy Pani oczekiwania. Pani satysfakcja to nasz najważniejszy cel. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc w tak trudnym momencie. Dziękujemy za zaufanie i za rekomendację. Życzymy wszystkiego dobrego.
Gosia Pyda
Gosia Pyda
2023-12-31
Mogę tylko powiedzieć DZIĘKUJĘ, w tak trudnym momencie środek nocy, okres Świąt Bożego Narodzenia, znaleźliśmy, uprzejmość, dyspozycyjność, sprawną organizację, pomoc na kazdym etapie i wielki profesjonalizm.Piękna i wzruszajaca oprawa muzyczna, każdy detal dopracowany, dziękujemy, że nasza babcia w ostatniej drodze swojego życia została pochowana z wielkimi szacunkiem.
Odpowiedz z ONYX Kompleksowe Usługi Pogrzebowe 2024-01-15
Droga Pani Gosiu, dziękujemy za pozytywną opinię. Jest nam niezmiernie miło, że nasza praca została doceniona i cieszymy się, że mogliśmy Państwa wesprzeć w tym trudnym czasie. Pozdrawiamy serdecznie.
Miron Owczarski
Miron Owczarski
2023-12-06
Odpowiedz z ONYX Kompleksowe Usługi Pogrzebowe 2023-12-28
Serdecznie dziękujemy.
Iwona Zawadzka
Iwona Zawadzka
2023-11-30
Jestem bardzo zadowolona z usług. To był już drugi pogrzeb organizowany z pomocą Onyxu. Przemili i profesjonalni pracownicy, a właściciel jest bardzo cierpliwy i wyrozumiały dla swoich klientów. Z całego serca polecam
Odpowiedz z ONYX Kompleksowe Usługi Pogrzebowe 2023-12-05
Pani Iwono, bardzo dziękujemy. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszych usług i obsługi. Serdecznie pozdrawiamy.
Marek Stępniak
Marek Stępniak
2023-11-20
Firma która profesjonalnie pomaga w trudnych chwilach! Polecam!
Odpowiedz z ONYX Kompleksowe Usługi Pogrzebowe 2023-11-20
Panie Marku, serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię. Ślemy pozdrowienia.
Grzegorz Mastalerz
Grzegorz Mastalerz
2023-11-10
Bardzo profesjonalna i kompleksowa obsługa ceremonii pogrzebowych, dbałość o szczegóły i to wszystko w rozsądnej cenie. Serdecznie polecam.
Odpowiedz z ONYX Kompleksowe Usługi Pogrzebowe 2023-11-14
Szanowny Panie, dziękujemy za docenienie naszej pracy i za rekomendację. To wiele dla nas znaczy. Serdecznie pozdrawiamy.
Grzegorz Mastalerz
Grzegorz Mastalerz
2023-11-10
Bardzo profesjonalna i kompleksowa obsługa ceremonii pogrzebowych, dbałość o szczegóły i to wszystko w rozsądnej cenie. Serdecznie polecam.
Odpowiedz z ONYX Kompleksowe Usługi Pogrzebowe 2023-11-14
Szanowny Panie Grzegorzu, bardzo dziękujemy za tak miłe słowa. Ślemy pozdrowienia.
AK 26
AK 26
2023-10-25
Właściel pomocny w tak trudnych chwilach, kiedy myślami krążymy przy osobie zmarłej. Podpowie i zaproponuje rozwiązanie. Z usług firmy korzystam już kolejny raz. Bezproblemowo i wszystko na czas. Dziękuję Właścicielowi oraz całej obsłudze firmy Onyx . Z wyrazami szacunku córka Pani Stanisławy Michalak
Odpowiedz z ONYX Kompleksowe Usługi Pogrzebowe 2023-10-27
Szanowna Pani, serdecznie dziękujemy za tak miłe słowa i za zaufanie. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc w tych trudnych chwilach. Życzymy wszystkiego dobrego.
alina alina
alina alina
2023-09-11
Odpowiedz z ONYX Kompleksowe Usługi Pogrzebowe 2023-10-27
Dziękujemy za wysoką ocenę.
Ilona Bozym
Ilona Bozym
2023-08-21
Żenada nie firma. Jak można pomylić ciała ? Brak szacunku do zmarłych i ich rodzin. Zero empatii, brak słów ...
Odpowiedz z ONYX Kompleksowe Usługi Pogrzebowe 2023-08-30
Szanowna Pani Ilono! Zakład pogrzebowy podejmuje działania związane z odbiorem ciał z miejsc wypadku, które zostały już zidentyfikowane. Służby podają nam nazwiska lub nie identyfikują zmarłych i odbieramy ich jako NN (nie znani). Jednakże proces identyfikacji nie jest dokonywany przez firmy pogrzebowe. W niektórych przypadkach mogą niestety wystąpić sytuacje, w których doszło do błędów przy podawaniu nazwisk podczas odbioru ciał z miejsca wypadku. Rzetelność tej identyfikacji jest odpowiedzialnością organów lub służb odpowiedzialnych za wydawanie ciał. Jest nam niezmiernie przykro, gdy takie sytuacje mają miejsce. W przypadku tych nieporozumień, przez nieświadomość, jak taki proces przebiega, otrzymujemy krzywdzące opinie.
Krystyna Pilat
Krystyna Pilat
2023-05-19
Mogę tylko powiedzieć DZIĘKUJĘ, w tak trudnym momencie znalazłam   uprzejmość, dyspozycyjność sprawna organizacje .,pomoc na kazdym etapie  i wielki profesjonalizm.Milym zaskoczeniem na cmentarzu byl  namiot pogrzebowy .Piekna i wzruszajaca oprawa  muzyczna .DZIĘKUJĘ w imieniu rodziny  Kania  ,Pilat , Skibinskich.
Odpowiedz z ONYX Kompleksowe Usługi Pogrzebowe 2023-10-27
Szanowna Pani Krystyno, jest nam niezmiernie miło, że nasze usługi spełniły Pani oczekiwania. Dziękujemy za tak ciepłe słowa i ślemy pozdrowienia.
Iwona Graszka
Iwona Graszka
2023-05-12
Dziękuję za profesjonalną usługę i empatyczne podejście przy organizacji ceremonii pogrzebowej Mamy.
Odpowiedz z ONYX Kompleksowe Usługi Pogrzebowe 2023-10-27
Szanowna Pani Iwono, dziękujemy za miłe słowa. Zawsze jesteśmy tu, aby pomóc i wesprzeć w trudnych chwilach. Serdecznie pozdrawiamy.
Monika Baczewska
Monika Baczewska
2023-01-19
Firma Onyx Kompleksowe Usługi Pogrzebowe to firma godna polecenia Dawno nie bylam na takim pogrzebie z profesjonalną obsługą pracowników.W imieniu całej rodziny bardzo dziękujemy za godny pochówek w Chodlu dla Pana oraz rzetelnych i miłych pracowników
Odpowiedz z ONYX Kompleksowe Usługi Pogrzebowe 2023-10-27
Dziękujemy za Pani pozytywną opinię. Cieszymy się, że mogliśmy spełnić Pani oczekiwania. Serdecznie pozdrawiamy.
Anna Ciekot
Anna Ciekot
2021-11-12
Odpowiedz z ONYX Kompleksowe Usługi Pogrzebowe 2023-10-27
Dziękujemy za wysoką ocenę.
Julka Jodłowska
Julka Jodłowska
2021-09-16
Odpowiedz z ONYX Kompleksowe Usługi Pogrzebowe 2024-02-19
Przykro nam z powodu wstawionej oceny. Jeżeli występują jakiekolwiek problemy, zawsze jesteśmy dyspozycyjni i gotowi wyjaśnić sytuację.