OnlineKozijnShop

OnlineKozijnShop Recensies

Uitstekend beoordeling
5.0
126 recensies Geverifieerd
%title%

%offer%

Recensies (126)
Peter Taal
Netherlands | 2024.04.20
Zeer tevreden over kozijnen Vooraf goed geadviseerd en begeleid over de mogelijkheden. Montage van de kozijnen ging vlot en vakkundig. Netjes afgewerkt en alles schoongemaakt. Zeker een aanrader!
ron ruijken
ron ruijken
2024.04.17
Kozijnen zien er goed uit, tevens is de maatvoering als besteld. Zeer goede levering en onbeschadigd. Echt een aanrader om hier je kozijnen te bestellen. Ron Zwanenburg
Antwoord van OnlineKozijnShop 2024.04.18
bedankt voor de mooie review Léon
Henk Hill
Henk Hill
2024.03.21
Zeer goede ervaring met OKS kozijnen. Vakkundig en vriendelijk personeel. Het eindproduct mag er wezen en voldoet volledig aan onze verwachtingen.
Antwoord van OnlineKozijnShop 2024.03.21
Hoi Henk, Super bedankt dat je de moeite neemt om je ervaringen te delen. Wat een mooie review daar zijn we oprecht blij mee. Léon
Eric
Netherlands | 2024.03.10
Prachtige kozijnen en een fijne firma om zaken mee te doen Zowel voor als achter het huis zijn nieuwe kunststof kozijnen met HR++ glas geplaatst door Onlinekozijnshop uit Zoetermeer. Het ziet er werkelijk fantastisch uit. Het kontakt met Leon en Vincent was van af het begin heel prettig. Het is een hele fijne firma om zaken mee te doen. Ook de op plaatsing was niets aan te merken. De jongens werken hard, zorgvuldig en ruimden de rommel ook keurig op. Ik kan iedereen aanraden om eens bij Onlinekozijnshop te gaan kijken en praten. Je zult er geen spijt van krijgen!
Eric Pieterman
Eric Pieterman
2024.03.10
Zowel voor als achter het huis zijn nieuwe kunststof kozijnen met HR++ glas geplaatst door Onlinekozijnshop uit Zoetermeer. Het ziet er werkelijk fantastisch uit. Het kontakt met Leon en Vincent was van af het begin heel prettig. Het is een hele fijne firma om zaken mee te doen. Ook de op plaatsing was niets aan te merken. De jongens werken hard, zorgvuldig en ruimden de rommel ook keurig op. Ik kan iedereen aanraden om eens bij Onlinekozijnshop te gaan kijken en praten. Je zult er geen spijt van krijgen!
Antwoord van OnlineKozijnShop 2024.03.10
Hoi Eric, Leuk om te horen en super bedankt voor de mooie review. Léon
Henri Koppen
Henri Koppen
2024.02.28
We hebben vijf nieuwe kozijnen besteld en laten plaatsen inclusief afwerking. Dit hele proces ging boven verwachting. Goede communicatie, heldere afspraken veel snellere levering dan verwacht en vakmensen die het hebben geplaatst en echt zorgvuldig hebben afgewerkt. Dit is echt een super ervaring geweest en ik kan ze van harte aanraden. Bedankt!
Antwoord van OnlineKozijnShop 2024.02.28
Wauw Henri, Super bedankt voor het delen van deze mooie review. Léon
Em Ce
Em Ce
2024.02.26
Levering snel en compleet met oerdegelijk pallet. Ziet er goed uit en de maten kloppen. Plaatsing komt later.
Antwoord van OnlineKozijnShop 2024.02.26
Bedankt voor de review Mario!
Louise Weerheim
Louise Weerheim
2024.02.25
Het team van OnlineKozijnShop is zo ontzettend fijn om mee te werken. Het contact is zeer prettig verlopen en communicatie helder. Ze zijn zeer precies en secuur te werk gegaan. De werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd. Ook onze buren hebben aangegeven dat ze minimaal overlast hebben ervaren, wat ook voor ons natuurlijk prettig is. Er is absoluut vakwerk verricht en het eindresultaat heeft onze verwachtingen meer dan overtroffen! Enorm aanbevolen!
Antwoord van OnlineKozijnShop 2024.02.27
Het was wederzijds zeer aangenaam. Dank voor de lekkere attentie! Groetjes Vincent
Michel
Michel
2024.02.21
Zeer vakbekwame ondernemer. Duidelijke Communicatie, werken erg netjes. Zeer tevreden.
Antwoord van OnlineKozijnShop 2024.02.26
Bedankt voor de mooie review Michel!
Koen
Koen
2024.01.29
Top prijs/kwaliteit verhouding - zeer concurrerende prijzen. Wordt gerund door bekwame mensen!
Antwoord van OnlineKozijnShop 2024.01.29
Onwijs bedankt voor de mooie review Koen!
Jordy
Jordy
2023.12.20
Wij hebben een aantal weken hier een 2 delig schuifpui besteld, binnen 3 weken werd deze geleverd, wij hebben de schuifpui zelf geplaatst. Wat een top service ik heb nog een keer contact gehad in het weekend, werd meteen beantwoord super. Ik raad OnlinekozijnShop zeker aan en ze verdienen een dikke 10!
Antwoord van OnlineKozijnShop 2024.01.09
Dank Jordy, leuk om de foto’s te zien!
Zeer tevreden Prima service, duidelijk en ervaren. Plaatsing kozijnen ging voortreffelijk. Vriendelijke mannen, alles keurig afgedekt en aan einde dag ook alles weer netjes opgeruimd. De kozijnen zijn prachtig en ben erg tevreden.

Datum ervaring: 06 December, 2023
Antwoord van OnlineKozijnShop 2024.01.09
Beste Nathalie, we zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze service en de kwaliteit van de kozijnen. Bedankt voor de positieve feedback! Groetjes van het OnlineKozijnShop team
Ja Hoi
Ja Hoi
2023.12.14
Super service! De kozijnen werden vlot volgens afspraak geleverd en zijn van goede kwaliteit. Ook was Milan zeer correct in alle communicatie per telefoon en mail. Echt een aanrader!
Antwoord van OnlineKozijnShop 2023.12.15
Dag Jaap, wat fijn dat alles zo goed bevallen is en bedankt voor de mooie review! Groetjes Milan
Alona Serpetska
Alona Serpetska
2023.12.07
True professionals. First instructed us well on the options, so we were able to pick up the best option for us. Installed several windows with mosquito nets and blinds during a very short time, we are very happy with the result! The windows look robust, beautiful and convenient to use. Definitely would recommend this team. Thank you.
Antwoord van OnlineKozijnShop 2023.12.07
Hi Alona, Thanks for your response! Your feedback is really appreciated. Léon
Marco Kleis
Marco Kleis
2023.12.01
Prima bedrijf, houdt zich aan de afspraken werken netjes en leveren bekwaam werk af. Wij zijn in ieder geval heel erg tevreden!
Antwoord van OnlineKozijnShop 2023.12.02
Dank Marco, graag gedaan, bedankt voor de foto!
LJT van Zoonen
LJT van Zoonen
2023.11.21
deskundig, denkt mee, betrouwbaar. Erg fijn contact gehad met Vincent!
Antwoord van OnlineKozijnShop 2023.11.22
Dag Laurens, dank voor de review, ik ben erg benieuwd als de woning klaar is hoe alles er uit ziet, met name de schuine punten. Groet Vincent
Ilmar Joubert
Ilmar Joubert
2023.11.07
Wat een geweldig bedrijf! Vanaf het eerste moment was het al fijn: er werd uitgebreid de tijd voor ons genomen in de showroom en het advies en meedenken was heel prettig. Drie kozijnen en de voordeur laten vervangen. OKS vroeg hiervoor een heel schappelijke prijs. Afspraken nagekomen, heel netjes gewerkt. Met al onze verzoekjes werd rekening gehouden. Het resultaat ziet er geweldig uit. Zelfs de buren waren onder de indruk. Wij zijn supertevreden en wat ons betreft is OKS zeker een aanrader.
Antwoord van OnlineKozijnShop 2023.11.07
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over het hele proces! En bedankt voor de review!
Jaap Azier
Jaap Azier
2023.11.06
Uitstekend werk. Goed advies. Nette prijs.
Antwoord van OnlineKozijnShop 2023.11.07
Dag Jaap, bedankt voor je mooie review!
Nathalie Plugge
Nathalie Plugge
2023.11.06
Zeer vakkundig bedrijf die bij ons een nieuwe schuifpui heeft geplaatst en de voorkant van de woning voorzien heeft van kunststof kozijnen. Diverse offertes opgevraagd en bekeken maar uiteindelijk voor OKS gekozen vanwege de scherpe offertes en het goede gevoel. Kleine maar complete showroom en zeer gastvrij ontvangen. In de toekomst zullen wij zeker weer voor OKS kiezen.
Antwoord van OnlineKozijnShop 2023.11.06
Wat fijn dat je zo tevreden bent Nathalie! Bedankt voor de review!
Michel de Groot
Michel de Groot
2023.11.05
Uitstekende prijs, goede service. En de kozijnen waren boven verwachting.
Antwoord van OnlineKozijnShop 2023.11.06
Bedankt voor de mooie reviews en foto's Michel! Fijn dat alles zo goed bevallen is.