Onder de Toren Nunspeet

Onder de Toren Nunspeet Reviews

Good rating
4.2
562 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (562)
Superleuke avond Heerlijk gegeten in een gezellige setting Complimenten voor de bediening en de kok Wij komen zeker terug

Date of experience: 22 April, 2024
Gerrit Proper
Gerrit Proper
2024.04.22
Goed eten en vriendelijk personeel
Atmosphere
Food
Service
Het Familiehuis
Het Familiehuis
2024.04.21
Atmosphere
Food
Service
Jantine van de Kolk
Jantine van de Kolk
2024.04.07
Atmosphere
Food
Service
aartjan bronkhorst
aartjan bronkhorst
2024.03.23
Atmosphere
Food
Service
Aleida Van Engelen
Aleida Van Engelen
2024.03.13
Ik heb heerlijk gegeten samen met mijn zus, een luxe tosti en een broodje zalm en als drinken: verse jus en een caffeïnevrije cappuccino. We werden heel goed bediend en ik ga hier zeker terug komen!
Atmosphere
Food
Service
Henry Westerink
Henry Westerink
2024.03.07
Atmosphere
Food
Service
Rina van Spijkeren
Rina van Spijkeren
2024.03.02
Iris M
Iris M
2024.03.02
Sfeervol ingerichte plek met zeer vriendelijk personeel. Beknopte en weinig bijzondere, maar prima kaart.
Atmosphere
Food
Service
Bart J
Netherlands | 2024.02.29
Volop beleving en aandacht Na de overname en dus nieuwe eigenaar is het een heerlijke plek om te genieten. Super vriendelijk personeel, goed eten en dat voor een eerlijke prijs. Wel zo fijn in deze tijd. Ons zie je snel weer terug en we zijn benieuwd naar alle veranderingen die je toepast momenteel. Metname de geurbeleving heeft ons echt aangenaam verrast.
Joop Sistermanns
Joop Sistermanns
2024.02.24
Gisteravond bij jullie gegeten. Leuk restaurant en dito bediening. Maar in de keuken liep het 'voor geen meter' waardoor er veel fout ging. Het werd een etentje van veel wachten. De bediening is dan ook vaak langs geweest om te zeggen dat het nog even kon duren. Zij werden er zichtbaar nerveus van. Ik had dan ook oprecht medelijden met ze. Ik heb gelezen dat jullie begin maart officieel open gaan. Ik zou zeggen, zorg dat het in de keuken beter gaat lopen want op deze manier gaat het de verkeerde kant op. Gisteren was er een goede bezetting, hou dat vast. Wij komen zeker nog een keer terug, aan het eten ligt het niet, dat was goed. Alhoewel de medium- rare gebakken biefstuk die ik besteld had was nauwelijks medium gebakken... Succes en tot ziens Carla Sistermanns
Atmosphere
Food
Service
Avem Canis
Avem Canis
2024.02.23
Erg lekker gegeten samen met mijn partner toen we op doorreis waren. Prijs kwaliteits verhouding is zeer goed! Vriendelijk personeel. In het algemeen 5 sterren, het enige punt van verbetering wat ik zou hebben is de menukaart. Het geplastificeerde a4tje past niet bij de rest van de sfeer van het restaurant.
Atmosphere
Food
Service
Sofia Petit-Breuilh
Sofia Petit-Breuilh
2024.02.21
Reply from Onder de Toren Nunspeet 2024.02.21
Kunt u ons aangeven waar wij deze beoordeling aan verdiend hebben? Graag ontvangen wij van u een reactie via email op info@onderdetorennunspeet.nl
Kees Meijer
Kees Meijer
2024.02.17
Atmosphere
Food
Service
richard leusink
richard leusink
2024.02.11
Het diner met 7 personen was een aangename ervaring. De sfeer in het restaurant was goed, waardoor het een gezellige avond werd. Het eten werd door iedereen als erg lekker ervaren. Bediening was vriendelijk en je ziet dat ze met enthousiasme meewerken aan deze nieuwe onderneming, complimenten. Over het algemeen een geslaagde avond uit!
Atmosphere
Food
Service
Gezellige avond gehad en lekker gegeten. Enthousiaste eigenaar :) en heel sfeervol ingericht. Een aanrader!
Edgar Buijsman
Edgar Buijsman
2024.01.27
Complimenten voor de aandacht en service om een zo goed mogelijk keto menu te verzorgen voor mijn echtgenoot. Goede sfeer en goede service. Nieuw eigenaar met een hart voor de zaak. Tot de volgende keer.
Atmosphere
Food
Service
Reply from Onder de Toren Nunspeet 2024.02.02
Beste Edgar, bedankt voor je mooie woorden! We zijn blij te horen dat jullie hebben genoten en we een passend keto menu hebben kunnen aanbieden. We zien jullie graag weer terug!
Dineke Krooneman
Dineke Krooneman
2024.01.25
Atmosphere
Food
Service
Rens Engelen
Rens Engelen
2024.01.20
Atmosphere
Food
Service
Geert Bosch
Geert Bosch
2024.01.17
Supergezellige avond gehad. Lekker gegeten. Vriendelijk personeel. Komen zeker terug.
Atmosphere
Food
Service