OLIMAS Masaže Beograd | Massage Belgrade Serbia

olimas.rs

OLIMAS Masaže Beograd | Massage Belgrade Serbia Reviews

Excellent rating
4.7
183 reviews Verified
OLIMAS Masaže Beograd | Massage Belgrade Serbia
%title%

%offer%

Reviews ( 183 ) 4.7

Milanko Kokovic
Milanko Kokovic
2024.04.25
Advertisement
Иван Иванов
Иван Иванов
2024.04.08
Хороший массаж с окончанием. Обязательно предупредите, если хотите. Я сказал через 15 минут.
Natalija Antonić
Natalija Antonić
2024.01.15
Aleksandar Petrovic
Aleksandar Petrovic
2023.12.30
Projatna atmosfera i osoblje kao i masaža. Za svaku preporuku
jovana jablanovic
jovana jablanovic
2023.11.30
Profesionalni, posveceni, retko dobre maserke.
Advertisement
Natalia Kirillova
Natalia Kirillova
2023.11.26
Наш любимый массаж в Белграде. Индивидуальный подход! Очень качественно прорабатывают тело: выбирайте terapi masaža. Если хотите расслабиться - relax masaža. Всегда рекомендую коллегам и друзьям!
Palina Nikolaichik
Palina Nikolaichik
2023.11.05
Amazing therapeutic massage by Goca. Professional strong pressure is what I really need. I will come again. Thank you!
Aprender y Practicar
Aprender y Practicar
2023.10.30
Мне помогло избавиться от стресса. Единственный минус, что не промассировали лингам.
Ali S
Ali S
2023.10.22
One of the best sport massages I’ve ever had. I can’t recommend this place enough! Very capable hands that will open your knots and muscles’
Advertisement
Tamara Pejovic
Tamara Pejovic
2023.10.21
Rodrigo Cordova
Rodrigo Cordova
2023.09.27
Good place to go for, very professional
Angel Fox
Angel Fox
2023.09.25
Ne savetujem nikom ovo. Prvo moraš da popuniš neki formular gde daješ ime, prezime i ostale podatke, što je veoma neugodno obzirom da nemaš pojma ko su oni i možda se više nikad nećeš tu ni pojaviti. Zatim ne ispoštuju dogovor o masaži, recimo zakažete jednu vrstu masaže i uživo ponovite to što ste zakazali, ali dobijete nešto sasvim drugo. Kajem se baš... Da može pola zvezdice da se dâ, bilo bi pola zvezdice. Sramota.
Kristina
Kristina
2023.09.14
Advertisement
Serif Jusufi
Serif Jusufi
2023.09.14
Django Novich
Django Novich
2023.09.12
Alex Evdokimenko
Alex Evdokimenko
2023.09.09
Excellent very thorough all body therapeutic massage, feel light and rejuvenate. Very professional, strongly recommend, personally I'll be back when I have a chance.
Anto nella
Anto nella
2023.08.28
En vacances à Belgrade, j'avais grand besoin d'un massage pour détendre mes muscles après de longues journées de visite. Je ne regrette absolument pas car c'est certainement le meilleur massage que j'ai eu. J'en ai même pris un second le lendemain... Personnel avenant et très professionnel, prix très attractif.
Advertisement
Antonios Katepodis
Antonios Katepodis
2023.04.09
Great place! Very nice personnel and very professional! Worth visiting!
AN
AN
2023.03.20
Good massage
Predrag Perovic
Predrag Perovic
2023.02.25