Oever Wonen

oeverwonen.nl

Oever Wonen Reviews

Good rating
4.3
140 reviews Verified
Oever Wonen
%title%

%offer%

Reviews ( 140 ) 4.3

Tineke Mook
Tineke Mook
2024.07.21
Ruime showroom. Goede kwaliteit. Niet onze smaak. Er was ter plaatse een goed klimaat met een prettige geur.
Wilma Van den Ham
Wilma Van den Ham
2024.06.14
heel goede service ledikant niet gekocht bij Van den Oever wonen en slapen. Nu helaas mankement aan hoog laag bodem direkt van den Oever gebeld man van de slaapafdeling stond binnen een half uur op de stoep mankement direkt verholpen.
Hendrik Jansen
Hendrik Jansen
2024.04.20
Mooie ruime showroom met deskundig personeel
Mark Zuijdendorp
Mark Zuijdendorp
2024.03.27
Kwaliteit en service is prima
Ingrid Naeye
Ingrid Naeye
2024.03.22
Wij hebben een bank, fauitteuls en eetkamerstoelen bij van den Oever gekocht. We werden geholpen door Wilma. Zij nam alle tijd om met ons onze wensen te bespreken, deze uit te werken middels 3D tekeningen . Zij nam alle tijd om met ons alles bij elkaar uit te zoeken en zorgde ervoor dat het ook een geheel werd. Uiteindelijk werden de meubels netjes afgeleverd en neergezet. Super blij met het totaal plaatje. Wilma, bedankt voor je advies en nette aflevering.
M.J. van Soelen
M.J. van Soelen
2024.03.16
Nadat we voor de 2de maal de winkel bezochten, uitstekend geslaagd. Hadden begrip voor het tot 2 x toe uitstellen van de gekochte spullen ,wegens te laat opleveren van het appartement. Alles werd op tijd geleverd en keurig geplaatst. Fam V Soelen
David Hamrouni
David Hamrouni
2024.01.26
Wij hebben bij Van den Oever Geldermalsen een pvc vloer, bank en kledingkast gekocht. We werden snel en kundig geholpen in de winkel. De service aan huis was top! Onze nieuwe bank werd geplaatst en onze oude bank is meteen meegenomen. De pvc vloer is heel erg mooi gelegd. De vloer ligt op de derde verdieping dus er waren wat lastige stukken ivm verwarming enz maar het ziet er echt perfect uit! Ook bij het samenstellen van onze kledingkast op maat werden we erg goed en snel geholpen en hebben we de kast helemaal naar wens kunnen samenstellen. Wij zijn erg tevreden over het aanbod en de prijs/kwaliteit van deze winkel en zullen er zeker nog eens terugkomen!
Aishia Fernsby
Aishia Fernsby
2024.01.25
In de winkel goed advies gekregen over kleuren en inrichting van slaapkamers. Eenmaal bezig ging er van alles mis. Verkeerde opmetingen gedaan, vertraging bij de levering van vloerbedekking, verkeerde leveringen en kleuren komen niet uit zoals we in de winkel hadden uitgekozen.
Patrick Van Hemert
Patrick Van Hemert
2023.12.20
Afgelopen week is onze bijkeuken geplaatst en PVC vloer gelegd. Hier zijn we superblij mee, het resultaat is prachtig geworden. Vooraf werden we erg goed geholpen met deskundig advies over de indeling van de ruimte en ideeën opgedaan over de kleuren en mogelijkheden. De plaatsing van de keuken en het leggen van de vloer werd gedaan door vakmannen. De gebruikte producten zijn van top kwaliteit. Daarnaast is de service en flexibiliteit echt super. Al met al een topzaak met een geweldig team!!!
bernadet koops
bernadet koops
2023.12.15
Wij werden hartelijk ontvangen met een kop koffie. Personeel is uitermate vriendelijk, deskundig en geven een eerlijk advies. De interieurstylist heeft met ons mee gedacht over de indeling en kleurstelling. Mede hierdoor voelt ons huis echt als een thuis!
Leroy Jakobs
Leroy Jakobs
2023.12.14
Bij deze prachtige woonwinkel al de nodige ‘spullen’ gekocht. Niet alleen in de winkel goed geholpen en geadviseerd. Ook eenmaal thuis vloer en raambekleding op zeer professionele wijze (binnen zeer korte tijd) gelegd en gemonteerd, dit in een wereld van personeelstekorten en levertijden. Ga zo door!
Tim van den Berg
Tim van den Berg
2023.12.13
myranda van hoorn
myranda van hoorn
2023.12.13
Waardeloze zaak, ze verkopen aan een vrouw van 77 een bed wat niet voor haar gemaakt is, als je daar dan wat van zegt in de winkel is het niet hun probleem lijkt het. Na veel boze woorden hebben we het bed kunnen annuleren. We zullen hier nooit meer komen. Er hadden al 2 generaties alles gekocht, zou je toch wel wat meer service verwachten
Ivo d'Haens
Ivo d'Haens
2023.12.06
Uitstekend in de winkel geadviseerd en keurig thuis gemonteerd. Top!
susanne govers
susanne govers
2023.11.18
Goede en fijne service, betrouwbaar, komen afspraken na, denken met je mee, flexibel. Speciaal compliment aan de 'keukenbouwers' (vader en zoon) die zeer vakkundig en met precisie de keuken geïnstalleerd en gemonteerd hebben. Ontzettend blij en tevreden met het uiteindelijke resultaat. Wij bevelen zowel van den Oever als de vakmannen van Kreling Interieurbouw van harte aan.
Wim Walbeek
Wim Walbeek
2023.11.18
Teun Jenema
Teun Jenema
2023.11.03
L. vDijk
L. vDijk
2023.11.03
Wat een heerlijke winkel met zulke mooie meubels en nog heel veel meer.
Leo Mol
Leo Mol
2023.10.23
vriendelijk personeel die je een goed advies geven.
Gerard Van Wijk
Gerard Van Wijk
2023.10.20
afgelopen week is onze nieuwe pvc vloer gelegd! niet een recht toe recht aan vloer, maar Gerco en Bram hebben deze er mooi strak ingelegd! dank hiervoor mannen