Nielsen Haarkliniek Reviews

Nielsen Haarkliniek Reviews

4.6

Excellent - based on 277 reviews

nielsenhaarkliniek.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (111)
Dachh Prajapati
Dachh Prajapati
2024-02-18
L. C.
2024-02-15
Niet doen Slechte service. Slechte resultaten. Geen haargroei. Zelfde of zelfs minder. Ik raad het zeker niet aan.
L. C.
L. C.
2024-02-15
Ong 3 haar geleden haartransplantatie gedaan. Zou na jaar de resultaten zien. Er is evenveel haar of zelfs minder (naar mijn mening) dan voor de transplantatie. Zonde van je geld!
Erik Kuiper
Erik Kuiper
2024-02-15
Ik ben hier een dag geleden geweest voor een consult. Het consult was me erg bevallen. De procedure werd me heel goed uitgelegd. De mensen die er werken zijn heel vriendelijk. Er wordt hier met veel respect met je omgegaan en dat vind ik heel belangrijk. Ik heb nog geen product of dienst afgenomen, maar ik vond dit toch al wel het vermelden waard. ❤️
Calvin Rood
Calvin Rood
2024-02-13
Zeer vriendelijke personeel en ook goed begeleid. Helaas vind ik het eindresultaat tegen vallen..
abdelrahim kaaboun
abdelrahim kaaboun
2024-02-01
Inmiddels ben ik de derde week na mijn haartransplantatie bij Nielsen Haarkliniek, en ik ben enthousiast over de zichtbare haargroei. Tijdens het proces stond het team altijd paraat om mijn tussentijdse vragen direct te beantwoorden. Hun toewijding en responsiviteit hebben mijn ervaring extra positief gemaakt.
* Oudman*
* Oudman*
2024-01-25
Mijn man heeft hier 4 jaar geleden de maximale crafts laten zetten. De nazorg en het resultaat zijn zeer slecht te noemen. Een week na het zetten kreeg mijn man allemaal ontstekingen op zijn hoofd. Hij moest een aantal foto's sturen en er werd een recept gestuurd. Hij werd dus niet in levende lijve gezien. Al snel was het resultaat duidelijk. Hij is bijna net zo kaal als voor de transplantatie. Voor controles.moest hij foto's sturen. Wellicht is het misschien de samenloop geweest met corona dat de controle op deze manier werd uitgevoerd,maar het resultaat is daar niet afhankelijk geweest. Ik ben benieuwd wat de reactie van Nielsen Haarkliniek is.
Reply from Nielsen Haarkliniek 2024-02-01
Beste Oudman, Dank u voor het delen van uw ervaring bij Nielsen Haarkliniek. We begrijpen uw zorgen en willen graag wat meer context bieden over de situatie zoals u die beschrijft. Het is niet ongewoon dat er na een haartransplantatie lichte ontstekingen optreden; dit is een bekend verschijnsel dat kan voorkomen als onderdeel van het genezingsproces. We hanteren een protocol waarbij, in gevallen zoals die van uw man, een snelle beoordeling van foto's ons in staat stelt om effectief te reageren zonder dat de patiënt voor elk klein ongemak terug hoeft te komen naar onze kliniek. Dit is vooral handig geweest tijdens de beperkingen door de pandemie, maar het is ook een praktijk die gemak biedt aan onze patiënten. Het voorschrijven van een zalf of medicatie op basis van deze foto's is een standaardprocedure bedoeld om ongemak snel te verlichten en het genezingsproces te bevorderen. We betreuren het echter ten zeerste dat het resultaat van de haartransplantatie niet aan de verwachtingen heeft voldaan. Hoewel we er alles aan doen om de beste resultaten te garanderen, erkennen we dat iedere patiënt uniek is en soms de resultaten kunnen variëren. We nemen uw feedback serieus en zouden graag verder willen onderzoeken hoe we de situatie voor uw man kunnen verbeteren. We nodigen u uit om contact met ons op te nemen voor een gedetailleerder overleg, waar we de situatie grondig kunnen beoordelen en gezamenlijk kunnen werken aan een bevredigende oplossing. Neem alstublieft contact op met onze kliniek. Uw welzijn en tevredenheid blijven onze topprioriteit, en we zijn toegewijd aan het ondersteunen van onze patiënten, zowel tijdens als na de behandeling. Met vriendelijke groet, Team Nielsen
Siem Zijlmans
Siem Zijlmans
2024-01-23
Ze hebben heel veel kale plekken op mijn achterhoofd achtergelaten! Daarnaast hebben ze de belofte gemaakt om mijn inhammen volledig op te vullen, er zitten 100 haren en het oogt erg kaal. Ik ben zeer teleurgesteld, ik raad niemand aan om naar hen toe te gaan!
Tim Vogt (Tim Vogt)
Tim Vogt (Tim Vogt)
2024-01-23
Eerste Consult twee jaar geleden gedaan. En september 2023 behandeling gedaan. Welke door persoonlijke omstandigheden uitgesteld is tot nov 2023 Prima begeleiding en prima nazorg. En goede betrokkenheid. Vooraf niet voor de eerste optie gegaan qua nieuw kapsel. Maar met jeugd foto's tot mijn nieuwe coupe gekomen. En prima uitleg van de arts over groei en hoe de haarlijn eruit zou zien. Ook tijdens de behandeling goede uitleg gehad. Ik zag niet veel reviews op YouTube maar zwager had goede ervaring met Nielsen. Dus ik nu ook. Tweede behandeling volgt in najaar of voorjaar 2025.
Rikkie
Rikkie
2024-01-21
Prima en proffesioneel geholpen. Erg duidelijk en goed begeleid.
Kai Versnel
Kai Versnel
2024-01-20
h s
h s
2024-01-19
1 antwoorden niet op mijn mails met verzoek informatie 2 op site geen namen artsen en evenmin BIG registratie nummer
Rene Mijs
Rene Mijs
2024-01-12
Fantastisch bedrijf! Ten eerste: Dit is mijn 2e haartransplantatie en mijn eerste keer was bij de zandman kliniek en daar konden ze maar 600 krafts en bij nielsen haarkliniek kunnen ze 3300 crafts, voor een lagerre prijs. Ten tweede: Je heb ook een veel betere ervaring in nielsen haarkliniek want je kunt tijdens de operatie gewoon netflix kijken dat is makkelijk bij een opperatie van 6 uur. Ten derde: de mensen zijn heel profesioneel.
R. Aller
R. Aller
2024-01-10
Ik ben onlangs bij Nielsen Haarkliniek geweest voor een haartransplantatie en ik ben buitengewoon tevreden met de professionele service die ik heb ontvangen. Vanaf het eerste consult tot aan de nazorg was het hele proces vakkundig uitgevoerd, en het resultaat heeft mijn verwachtingen overtroffen. Het team bij Nielsen Haarkliniek toonde een indrukwekkende mate van deskundigheid en zorgzaamheid. Ze namen de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en stelden me op mijn gemak gedurende het hele proces. De chirurg en het ondersteunende personeel waren zeer professioneel en gaven blijk van een diepgaande kennis van hun vakgebied.
Juul K
Juul K
2024-01-02
Iedereen hier was erg aardig en begripvol, en zeer professioneel. Het is nu bijna 2 maanden verder na mijn haar transplantatie, en ik zie geen kale plekken of andere dingen die niet horen. Enige minpunt die ik heb ervaren is dat ik vaak hij werd genoemd, terwijl ik hier ben gekomen als transvrouw, maar daar zit ik niet erg mee. Misschien wel beter op letten voor toekomstige transgenders die langskomen :) Heb inmiddels deze kliniek aangeraden aan iemand anders. Ik ben benieuwd naar de volledige resultaat over 4 maanden.
Toon Reijnen
Toon Reijnen
2023-12-25
Zeer professionele kliniek, erg vriendelijke mensen, hele goede begeleiding en nazorg. Ik ben zeer tevreden met het resultaat en ben achteraf heel blij dat ik voor deze kliniek heb gekozen in plaats van een buitenlandse kliniek. Ook de pijn viel me heel erg mee! Ik kan deze kliniek aan iedereen aanraden. Team Nielsen; bedankt voor alle goede zorgen!
Pim van Doorn
Pim van Doorn
2023-12-14
Revinio Morsen
Revinio Morsen
2023-12-14
Rob Van Der Horst
Rob Van Der Horst
2023-12-12
Zeer tevreden over alles inclusief nazorg.
Enver Kaya.
Enver Kaya.
2023-12-10