Bart Van Acker Postzegels.Be Muntenveiling.be

munten.be

Bart Van Acker Postzegels.Be Muntenveiling.be Reviews

Excellent rating
5.0
226 reviews Verified
Bart Van Acker Postzegels.Be Muntenveiling.be
%title%

%offer%

Reviews ( 226 ) 5.0

iO Hannah Amery
iO Hannah Amery
2024.04.30
Ik ben doorverwezen naar Bart door een kennis. Ik zelf had een kleine collectie zegels en sigaren bandjes,mijn schoon vader zaliger een groot aantal diverse munten en postzegels,niet gesorteerd. Omdat niemand van de kinderen interesse had,hebben we besloten ze te verkopen. Bart heeft duidelijk en eerlijk advies gegeven,en de verkoop was daarna afgehandeld,met instant betaling. Zeker aan te raden.
Sören Wissestad
Sören Wissestad
2024.04.26
Een vlotte en correcte afhandeling. Zeker een aanrader
Karel Adriaensen
Karel Adriaensen
2024.04.04
Aangezien ikzelf geen interesse heb in het verzamelen van postzegels besloot ik de verzameling van mijn overleden vader te verkopen. Ik heb Bart Van Acker gevonden via Google. Na het lezen van enkele reviews, en het lezen op zijn website hoe hij te werk gaat, besloot ik om Bart te contacteren. Bart nam de tijd om ter plaatse te komen en de postzegelverzameling te bekijken. We zijn uiteindelijk tot een bedrag overeengekomen en de verkoop was een feit. Ik ben tevreden over het verloop van de verkoop met onmiddellijke betaling.
Johan De Lille
Johan De Lille
2024.02.03
Van een ongekend terrein naar een gesmaakte expertisevolle ervaring. Bart heeft me op een professionele wijze wegwijs gemaakt, inzicht gegeven en tot een beslissing voor verkoop van onze verzameling geholpen. Een aanrader voor iedereen! Dank. januari 2024
Ann Schaut
Ann Schaut
2024.01.25
Bart gevonden via zijn website. Verzameling postzegels te koop aangeboden. Kreeg voldoende professionele toelichting en een correcte afhandeling. Deze postzegelexpert is zeker aan te raden
Greet Peeters
Greet Peeters
2024.01.25
Absoluut tevreden met de aanpak van Bart. Zowel de professionele benadering, kennis en de vlotte afhandeling, maakte dat we kozen voor deze optie.
Nadine Van Den Broeck
Nadine Van Den Broeck
2024.01.25
Mijn zoektocht om een betrouwbaar persoon te vinden voor het schatten van de waarde van mijn ouders hun munten en postzegel verzameling bracht mij bij Bart Van Acker. We kregen een heel vriendelijk en eerlijk advies, dat gaf ons toch een groot vertrouwen, en hebben we besloten de verzameling weg te doen en kregen een heel eerlijke prijs daarvoor. Dank u wel Bart voor de tijd en moeite en de correcte afhandeling. Mvg. Nadine Van Den Broeck
Paul Draps
Paul Draps
2023.12.26
Bart leren kennen via een vriend die hem sterk aanraadde (munten schatten en evt tegen bedrag inwisselen / maar hij doet ook postzegel veilingen). En inderdaad: zeer communicatief - correct in zijn berekeningen en vriendelijke persoonlijkheid. En koffietje gekregen om goede deal af te ronden. AANRADER !!!
Wil De Vrieze
Wil De Vrieze
2023.12.09
Een heel correcte, vriendelijke en professionele man die zijn afspraken nakomt en die heel betrouwbaar is. In de toekomst wil ik zeker nog zaken doen met hem.
Tom Allaert
Tom Allaert
2023.11.05
Ik heb een verzameling postzegels en munten aan Bart verkocht. Bart nam de nodige tijd om uitleg en toelichting te geven. Alles werd aan een correcte prijs verkocht. Een absolute aanrader !!!
maurice van acker
maurice van acker
2023.10.25
Het was en goede ontvangst met Bart zeer vriendelijk voor de dag heeft de postzegels bekeken en goed gekeurd en over eengekomen voor de prijs ik dank Bart dat hij zo goed was dank je
Frans Adams
Frans Adams
2023.10.10
Zeer professionele begeleiding met de verkoop van mijn munten en naar de juiste waarde geschat. was zeer tevreden met de trasactie.
Mieke Cadron
Mieke Cadron
2023.10.04
Uiterst correcte, professionele en begripvolle afhandeling door Bart bij de verkoop van de postzegelverzameling. Aanrader.
Kartien Lens
Kartien Lens
2023.09.24
Vriendelijke ontvangst. We kregen de nodige uitleg. Was eerlijk. Vinden dat we een faire prijs hebben gekregen.
Marc Blancquaert
Marc Blancquaert
2023.09.22
Zeer correcte en snelle afhandeling van de verkoop van een postzegelverzameling. Overeenkomst afgesloten waarbij iedereen een goed gevoel heeft aan overgehouden. Bedankt Bart.
Franky Van Moer
Franky Van Moer
2023.09.14
Jongstleden een oude muntverzameling laten schatten bij Bart. Hij nam de nodige tijd en heeft uitleg gegeven welke munten waarde hebben en andere die enkel dienen om verzamelaars een plezier mee te doen. Ik denk een correcte prijs te hebben gekregen.
Eddy Lambrechts
Eddy Lambrechts
2023.09.13
Ik heb met Bart contact opgenomen via mail ivm de verkoop van mijn postzegel verzameling. Direct antwoord gekregen en zeer professionele en correcte afhandeling. Ik was zeer tevreden over het totale verloop van de transactie. Dankjewel Bart
August Adams
August Adams
2023.09.04
We hadden thuis een oude collectie munten liggen van de grootvader en wouden weten wat we hiervoor konden krijgen. Schattig van deze munten werd snel en met de correcte goudprijs gedaan. Het hele proces duurder niet langer dan een dag. Ben zeer tevreden over de manier van afhandeling.
Pascal Crabeels
Pascal Crabeels
2023.08.26
Bart is een aangenaam persoon, die heel veel uitleg geeft over de collectie die hem wordt aangeboden. Op die manier komt hij tot een voor iedereen aanvaardbaar voorstel. Ik ben blij dat ik via internet bij deze persoon ben terecht gekomen. Zeker een aanrader!
Natalie Schelstraete
Natalie Schelstraete
2023.08.17
Bart is een aangename persoon om zaken mee te doen. Heeft ons dossier met de nodige tijd en proffesonalisme bekeken en een correcte prijs geboden. Vlotte en eerlijke samenwerking, en directe betaling , zeker aan te raden.