Mobilny Serwis Rowerowy Lublin MSR

msrlublin.pl

Mobilny Serwis Rowerowy Lublin MSR Reviews

Excellent rating
5.0
353 reviews Verified
Mobilny Serwis Rowerowy Lublin MSR
%title%

%offer%

Reviews ( 353 ) 5.0

xxx xxx
xxx xxx
2024.05.08
Szybko i profesjonalnie. Będę tam wracał. Polecam.
Advertisement
Aleksandra Zarzycka
Aleksandra Zarzycka
2024.04.30
Profesjonalizm w pełnym tego słowa znaczeniu! Rowery po serwisie jak nowe! Ceny przystępne. Wszystko w terminie i zgodnie z umową. Rewelacja:)
Ewa Wnuk
Ewa Wnuk
2024.04.26
Serdecznie polecam-fachowo wykonany serwis dwóch rowerów przed nowym sezonem. Widać, że Pan zna się na tym co robi. Wszystko sprawdził, powiedział na co zwracać uwagę podczas jazdy, jak postępować podczas konkretnych ewentualnych problemów. Zdecydowanie na plus to, że rowery odbierane są spod domu i po serwisie/naprawie spowrotem odstawiane na miejsce. Napewno będziemy ponownie korzystali w razie usterek.
Mariusz Sprawka
Mariusz Sprawka
2024.04.25
Super serwis. Gorąco Polecam
Zuzanna Nieczyporowska
Zuzanna Nieczyporowska
2024.04.25
Bardzo polecam Profesjonalna obsługa, solidne naprawy i uczciwe ceny.
Advertisement
Michał Jaśkiewicz
Michał Jaśkiewicz
2024.04.24
W zeszłym roku zacząłem korzystać z usług MSR i jestem bardzo zadowolony. Rower został zabrany prosto z mojego domu, serwis wykonany bardzo starannie. Warto wspomnieć również o doradztwie w kwestii wymiany części na lepsze co zaoszczędziło mi wielu godzin przeglądania forów i sklepów internetowych. Polecam wszystkim.
Ryszard Yard
Ryszard Yard
2024.03.20
Korzystałem. Jestem zadowolony. Serwis w domu, szybko i dokładnie.
Konrad M
Konrad M
2024.02.24
Profesjonalne podejście do każdego klienta. Nie ważne czym jeździsz, pomoże, doradzi i nie weźmie za to miliona monet.
Piotrek Trynkiewicz
Piotrek Trynkiewicz
2024.02.23
Bardzo profesjonalna i miła obsługa. Pan wszystko tłumaczy, szczerze bardzo polecam
Advertisement
Beata Rudzka
Beata Rudzka
2024.02.23
Bardzo szybki czas realizacji oraz przemiła obsługa. Dostałam też dużo fachowej wiedzy.
nuttyDarkBoy
nuttyDarkBoy
2024.02.23
Pełen profesjonalizm wiedzą co chłopaki robią w tym co kochają. Bardzo szybko robota zrobiona o to mi chodziło 😎 najlepszy serwis w Lublinie 😉polecam z całego serca
Karol Ostrzyżek
Karol Ostrzyżek
2024.02.19
Serwisanci szybko pomogli z odkręceniem kasety i tarcz. Polecam serdecznie
layyla victoria
layyla victoria
2024.02.19
Jedyny serwis w mieście, który podjął się oraz wykonał z sukcesem serwis roweru typu holenderskiego (Gazelle). Cena absolutnie konkurencyjna w innymi serwisami w całym mieście! Dostępna usługa odbioru roweru z domu w celu wykonania serwisu-bardzo przydatne i, również, jedyny punkt w mieście, oferujący tę usługę. Wysokiej jakości obsługa klienta - bezproblemowy kontakt, rzetelne tłumaczenie co zostało wykonane, terminowo, uprzejmie. Absolutnie polecam i na pewno będę wracać.
Advertisement
Stanisław Rybiec
Stanisław Rybiec
2024.02.16
Oddałem rower do serwisu na przegląd wygląda jak nowy miał obsługa polecam.👍
Jacek Wnuk
Jacek Wnuk
2024.02.16
Fachowa i miła obsługa , polecam wszystkim zainteresowanym.👍.
Marta Bańka
Marta Bańka
2024.02.15
MSR solidny serwis rowerowy miła obsługa korzystne ceny.Polecam
Marian Banka
Marian Banka
2024.02.11
Ponownie oddałem rower do mobilnego na przegląd fajne chłopaki miła obsługa rower po przeglądzie wygląda jak nowy serdecznie polecam firma rzetelna napewno wrócę 👍
Advertisement
Jacek
Jacek
2024.02.10
Najlepszy serwis w Lublinie. POLECAM
Piotr B
Piotr B
2024.02.08
Rewelacyjne jedzenie. Przemiła obsługa, zwłaszcza właściciel
Jakub Kolka
Jakub Kolka
2024.02.05
Nie polecam