MROI Opleidingen en Trainingen

MROI Opleidingen en Trainingen Reviews

Excellent rating
4.9
63 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (63)
Renate Visser
Renate Visser
2024.04.09
Ik heb de training bij Martijn gevolgd. Ik vind het een fijne, praktische opleiding die laat zien dat het allemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn.
Ronald Verdonk
Ronald Verdonk
2024.04.04
Beste Martijn en Dianne, Dankzij jullie begeleiding en inspirerende lessen heb ik niet alleen veel over mezelf geleerd, maar heb ik ook de kracht van rust en sereniteit in mijn hoofd mogen ervaren. Met jullie wijsheid en expertise hebben jullie mij geholpen om voor een groot deel mijn innerlijke rust te vinden en om te groeien op zowel persoonlijk als spiritueel vlak. Jullie warmte, begrip en professionaliteit hebben een blijvende indruk op mij achtergelaten, en ik ben dankbaar voor de waardevolle lessen die ik van jullie heb mogen ontvangen. Met heel mijn hart en ziel wil ik jullie bedanken voor alles wat jullie voor mij hebben betekend. Jullie zijn niet alleen mijn opleiders, maar ook mijn mentoren en inspiratiebronnen. Moge jullie blijven doorgaan met het verlichten van de paden van anderen en hen begeleiden naar innerlijke rust en groei. En natuurlijk gaat ook mijn grote dank uit naar mijn mede cursisten Paulien, Marijke en Nathaly want ook hun hebben een grote steen bijgedragen aan deze pracht Met warme groeten en dankbaarheid, Ron Verdonk
Reply from MROI Opleidingen en Trainingen 2024.04.04
We worden er stil van Ron, wat een fijne review. We wensen je heel veel succes als wandelcoach en dat er mooie mensen op je pad mogen komen. 🙏
Erwin Prakken
Erwin Prakken
2024.03.14
Als leefstijlcoach was ik op zoek naar iets extra's om mijn coachees te kunnen aanbieden. Dat heb ik gevonden in Mindful Run en Mindful Walk via MROI opleidingen. Enthousiaste opleiders en prachtige Arnhemse parken in de buurt om kennis te maken met een mix van ontspanning en inspanning d.m.v. bewegen, mindfulness meditatie, yoga en (neus)ademhaling. Mindful Run en Mindful Walk zijn beide laagdrempelig en geschikt voor beginnende hardlopers en wandelaars.
Reply from MROI Opleidingen en Trainingen 2024.03.17
Bedankt voor je fijne review Erwin!
Astrid Donders
Astrid Donders
2024.03.14
Fantastische training in het mooie Sonsbeekpark #arnhem #mroi
Reply from MROI Opleidingen en Trainingen 2024.03.18
Bedankt voor je mooie review Astrid, super leuk dat je erbij was!
Marielle De Bruin
Marielle De Bruin
2024.03.14
Inspirerende cursus met twee bevlogen docenten die mindfulness praktisch met een vleugje humor overbrengen in een mooie omgeving. Aanrader om te volgen. Vooral als toevoeging als coach of therapeut om je cliënt echt weer te leren voelen en ontspannen door ervaren. Ik ga hier zeker mee aan de slag in de praktijk. Vitale groet, Mariëlle (VitaMens Coaching)
Reply from MROI Opleidingen en Trainingen 2024.03.18
Bedankt Marielle! Heel fijn om te horen!
Kimberley vink
Kimberley vink
2024.03.07
Ik ben zeer tevreden over MROI opleidingen Martijn en Dianne vertellen uit hun hart, kennis en eigen levenservaring en dit is voelbaar. Het heeft een stuk mogen bijdragen aan mijn toolbox. Het mooiste wat ik uit de opleiding heb gehaald is de waarden weer beter te zien van het simpele wat heel impactvol kan zijn. Wij mensen denken vaak te moeilijk. Ik raad deze opleiding zeker aan als je op een aardende manier met mensen wilt werken en graag in de natuur bent.
Reply from MROI Opleidingen en Trainingen 2024.03.18
Bedankt voor je mooie review Kimberley, leuk dat je erbij was!
Angelique Schreurs
Angelique Schreurs
2024.03.07
Super leerzame cursus wandelcoach gedaan. Martijn en Dianne werken echt vanuit het hart wat heel prettig is. Bedankt !
Reply from MROI Opleidingen en Trainingen 2024.03.18
Bedankt Angelique! Super leuk dat je erbij was.
Leo 712
Leo 712
2024.01.30
Een inspirerende opleiding, waarbij bewustwording, gaan voelen en in het hier en nu zijn, op een enthousiaste manier worden weergegeven. Uit het hoofd, in het lijf. Mindful en beweging komen samen tijdens laagdrempelige speloefeningen, waarbij tegelijkertijd veel plezier beleefd wordt.
Ivonne Pappot
Ivonne Pappot
2023.12.20
Dank Martijn voor de inspirerende opleidingsdagen! Ik heb volop energie opgedaan om het nieuwe jaar aan de slag te gaan als mindful walk instructeur!
Femke Doornbos
Femke Doornbos
2023.12.14
Fijne praktische opleiding wandelcoaching met een beetje kennis, maar vooral veel ervaren, voelen en doen. Ook de combinatie mindfulness, bewegen en ademhalen sprak me aan. Een aanrader!
Evelyn Van De Goor
Evelyn Van De Goor
2023.12.14
Een leuke, leerzame en ontspannen opleiding waarbij mooie handvatten gegeven worden. Martijn en Dianne werken echt vanuit het hart.
Astrid Mensink
Astrid Mensink
2023.12.14
Wat een waardevolle opleiding! Persoonlijk en vol passie gegeven door Martijn en Dianne. En wat een mooie plekken (Sonsbeekpark) om te oefenen. Ook de lunches waren top! En heerlijke Twentse nuchterheid. Aanrader!!!
Anja van Dijk
Anja van Dijk
2023.12.14
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Erg goede en complete opleiding. Ook heel praktisch waardoor je na de opleiding meteen kan starten. Ik ben heel blij dat ik het gedaan heb en raad het iedereen aan!
Marlene Rijneveld
Marlene Rijneveld
2023.12.14
Door de diverse opleidingen ben ik zelf aan de slag als PowerWalk en Mindful Walk instructeur en wandelcoach. De tools worden je duidelijk uitgelegd en aangereikt, heerlijk om een combinatie van binnen voor wat theorie maar praktijk oefeningen direct in de buitenlucht te kunnen uitoefenen. Vanuit je hart coachen. Daarnaast zijn er altijd nog dagen waar je extra bijv je bedrijf kan boosten.
Ronald M
Ronald M
2023.12.11
Ik heb Martijn ervaren als een kundige opleider, die op een moderne wijze zijn trainingen geeft. Niet vanuit de schoolbanken, maar vanuit de praktijk. Martijn motiveert en enthousiasmeert op een speelse wijze en daardoor wordt het leren leuk! Fijne dagen gehad met een super groep! Veel wandelplezier toegwenst. Ronald Munneke Eigenaar Let's Work It Out!
Marian Slim
Marian Slim
2023.12.08
eline steur
eline steur
2023.11.12
Hele mooie cursus gedaan onder leiding van Martijn & Dianne waar ik mee verder kan, en alle tools en downtoearth teaching kan gebruiken in mijn werk, merci.
Christel
Christel
2023.10.27
Drie dagen lang met een glimlach op het gezicht gelopen en het na de lesdag jammer vinden dat het alweer voorbij gevlogen is. Dianne & Martijn brengen met passie en plezier hun kennis over. De lunch wensen worden gehoord, er is gelegenheid voor vragen stellen en door de combinatie van twee diverse karakters voel je balans en vriendelijke structuur die ervoor zorgt dat er een hoop (leer)stof in de vorm van praktische oefeningen behandeld wordt. Dit geeft vertrouwen om zelf direct aan de slag te gaan. Een dikke tip wanneer je nog een beetje twijfelt om je in te schrijven is; DOEN!
Bas van Goch
Bas van Goch
2023.10.01
Ik heb onlangs de opleiding tot mindful run instructeur gevolgd bij MROI. Dat is heel goed bevallen. Het waren leuke en leerzame dagen waarin we lekker buiten aan de slag zijn gegaan. Ik heb er na heel veel zin om Mindful run trainingen te gaan organiseren.
Jolanda Heeringa
Jolanda Heeringa
2023.09.15
3 Daagse opleiding wandelcoach mogen doen, in één woord GEWELDIG! Martijn en Dianne zijn een enthousiast, inspirerend duo, hun denk- en werkwijze sluiten goed aan bij mij.