Mr. Green Grass

Mr. Green Grass Opinie

Opinie Doskonały
4.8
549 opinii Zweryfikowany
%title%

%offer%

Opinie (523)
Karol Walasek
Karol Walasek
2024.04.11
Pozytywny
Profesjonalizm
Punctuality
Jakość
Reakcja na coś
Wartość
Szczerze polecam usługi/porady Mr. Green Grass. Jego zalecenia, sugestie powodują, że trawnik wygląda tak jak sobie wymarzylem. Można powiedzieć, że podpowiedziami robi tak, jakby było to jego trawnik osobisty🙂👌
Odpowiedz z Mr. Green Grass 2024.04.11
Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że nasze porady pomogły osiągnąć zamierzony efekt na Państwa trawniku. Naszym celem jest zapewnienie najlepszych porad i wsparcia, aby trawnik wyglądał tak, jak sobie Pan wymarzył. Jeśli będzie miał Pan jakiekolwiek pytania dotyczące pielęgnacji i koszenia trawnika, jesteśmy zawsze do dyspozycji.
przemek budzinski
przemek budzinski
2024.04.10
Jak dla Mnie Olaf to jest prze Komandos jeżeli chodzi o trawniki . Wiedza i pomoc na 6 plus . Sceptycznie podchodziłem jak do wszystkiego co w necie 🫣 Alu miłe zaskoczenie trawnik bajka od początku do końca poprowadził mnie jak dziecko przez mgłe . Trawnik gęsty zielony bajka Polecam Olafa i ich produkty trawnik po 3 tygodniach prowadzenia
Odpowiedz z Mr. Green Grass 2024.04.11
Dziękujemy za tak pozytywną opinię! Cieszymy się, że mogliśmy pomóc w osiągnięciu wymarzonego efektu. Jeśli będziesz miał jakiekolwiek pytania lub potrzebujesz dalszej pomocy, nie wahaj się z nami skontaktować. Życzymy Ci dalszych sukcesów z Twoim pięknym trawnikiem! 🌱🌟
Marika Owczarek
Marika Owczarek
2024.04.10
Fachowa pomoc, szybkie i dokładne wytłumaczenie co po kolei powinnam zrobić z moim ogrodem, aby wyglądał lepiej. Duży plus ☺️
Odpowiedz z Mr. Green Grass 2024.04.11
Cieszę się, że byłaś zadowolona z naszej pomocy! Jeśli będziesz miała jakiekolwiek pytania lub potrzebujesz dodatkowej pomocy, zawsze jesteśmy tutaj, aby Ci pomóc. Dzięki za zaufanie i życzymy pięknego ogrodu! 🌷🌿
Mario
Mario
2024.04.10
Odpowiedz z Mr. Green Grass 2024.04.11
Bardzo dziękujemy za najwyższą ocenę 🤙
Przemysław Karaś
Przemysław Karaś
2024.04.10
Szybkie odpowiedzi, precyzyjne rady. Mam nadzieję że efekty będą zadowalające.
Odpowiedz z Mr. Green Grass 2024.04.11
Dzięki za miłe słowa! Wierzymy, że z naszym wsparciem oraz stosując nasze rady, Twoje ogrodowe marzenia staną się rzeczywistością! Nie wahaj się zwrócić do nas, jeśli będziesz potrzebować dodatkowej pomocy. Trzymamy kciuki za fantastyczne efekty w Twoim ogrodzie! 🌱🌼👍
kuba Dopierała
kuba Dopierała
2024.04.10
Odpowiedz z Mr. Green Grass 2024.04.10
Dziękujemy za wystawienie najwyższej oceny 🤙😎
Sławek
Sławek
2024.04.10
Mega gość zawsze pomocny , trawnik co roku wygląda super, polecam każdemu, Warto.
Odpowiedz z Mr. Green Grass 2024.04.10
Dziękujemy za miłe słowa! Jesteśmy zawsze gotowi pomóc i cieszymy się, że trawnik wygląda super. Jeśli będziesz potrzebować dalszych porad lub wsparcia, prosimy o kontakt.
Violetta Karpińska
Violetta Karpińska
2024.04.10
SUPER DORADZTWO, TRAFIONE UWAGI.BARDZO MIŁA OBSŁUGA.
Odpowiedz z Mr. Green Grass 2024.04.10
Dziękujemy za pozytywną opinię na temat naszego doradztwa i obsługi! Jeśli będziesz potrzebowała dalszej pomocy lub dodatkowych informacji, zawsze jesteśmy tutaj, aby pomóc.
Piotr Szopniewski
Piotr Szopniewski
2024.04.10
Polecam z czystym sumieniem nawozy Mr. Green Grass, po użyciu nawozu i uzyskaniu cennych wskazówek od Pana Olafa trawa w moim ogrodzie jest niesamowita. Kontak i odpowiedź na zadawane pytania pierwsza klasa. Polecam z czystym sumieniem!
Odpowiedz z Mr. Green Grass 2024.04.10
Dziękujemy Ci za pozytywną opinię! Cieszymy się, że nasze nawozy i doradztwo przyniosły takie dobre rezultaty w Twoim ogrodzie. Jeśli będziesz miał jeszcze jakiekolwiek pytania lub potrzebujesz dalszej pomocy, zawsze możesz na nas liczyć. Dziękujemy za polecenie naszych produktów!
Bartosz Misztal
Bartosz Misztal
2024.04.10
Super doradca, kontakt i współpraca, polecam
Odpowiedz z Mr. Green Grass 2024.04.10
Dziękujemy za miłe słowa! Jesteśmy bardzo zadowoleni, że byliśmy w stanie sprostać Twoim oczekiwaniom. Jeśli będziesz miał jakiekolwiek pytania lub potrzebujesz dalszej pomocy, nie wahaj się z nami skontaktować. Jesteśmy tutaj, aby Ci pomóc!
Mirosław Łudzinski
Mirosław Łudzinski
2024.04.09
Super kontakt Bardzo dobry fachowiec
Odpowiedz z Mr. Green Grass 2024.04.09
Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że byliśmy w stanie zapewnić Ci dobrą obsługę i fachowe doradztwo. W razie jakichkolwiek pytań lub potrzeby dodatkowej pomocy, jesteśmy do Twojej dyspozycji!
Customer
Customer
2024.04.08
jestem b. zadowolony, korzystam z Waszych usług corocznie, Tak trzymać Pozdrowienia dla całego Zespołu Mr Green Grass
Marek Bar
Marek Bar
2024.04.07
Odpowiedz z Mr. Green Grass 2024.04.07
Dziękujemy 🙏😎
Customer
Customer
2024.04.07
Customer
Customer
2024.04.07
Anioł od trawy a nie człowiek. Wszystko wiedzący o tym zielonym czymś w Twoim ogrodzie. Sklep posiada cały asortyment jaki jest potrzebny roślinom. Jak w zegarku zaplanowany kontakt i opieka zainteresowanym klientem. Polecam usługi tego sympatycznego Pana. Rekomenduję test jakości gleby. Laboratorium powie Ci wszystko co masz w ziemi pod trawnikiem. Jak dla mnie Bomba!
Customer
Customer
2024.04.04
Super Firma, fachowe konsultacje oraz oferowane produkty. Na pewno będę polecał w rodzinie wśród znajomych w/w Firmę i oferowane produkty.
Customer
Customer
2024.04.01
Sprzedaż szybka i solidna. Otzrymałe4m to co zamówiłem. Polecam!!!
Karol Koralewski
Karol Koralewski
2024.04.01
Firma godna zaufania. Trawnik pod opieką Olafa wygląda cudnie. Raz spróbujesz produkty Mr.Green Grass i nie będziesz szukał nic innego.Jak dla mnie są najlepsi !!!
Odpowiedz z Mr. Green Grass 2024.04.01
Dziękujemy za zaufanie i pozytywną opinię! Cieszymy się, że trawnik wygląda cudownie po użyciu naszych produktów. Jeśli będą Państwo potrzebowali dalszej pomocy lub porad, zawsze możecie liczyć na naszą pomoc. W razie jakichkolwiek pytań lub potrzeby dodatkowej pomocy, prosimy o kontakt.
Customer
Customer
2024.03.29
Customer
Customer
2024.03.28
Produkty b.dobre, w dobrej cenie. Szybka wysyłka. Kontakt super, bardzo miło i kompetentnie. Polecam produkty oraz fachowe doradztwo.