Moving.nl

moving.nl

Moving.nl Reviews

Excellent rating
4.8
206 reviews Verified
Moving.nl
%title%

%offer%

Reviews ( 206 ) 4.8

Koray Onur
Koray Onur
2024.05.26
The house hasn’t been moved yet, but the communication so far has been flawless.
Kada
Kada
2024.05.24
It was a very quick and easy experience. We filled all of our requirements in and within a day we received a call from a company that was perfect for us. Highly recommend using them if you're looking to move.
Oliwia Anna Skwarlo
Oliwia Anna Skwarlo
2024.04.21
BEN NIET HELEMAAL TE VREDEN !!!
Roshan Thomas
Roshan Thomas
2024.04.09
quite prompt and efficient . Have scheduled the move for later this month and would look at commenting if needed on the efficency of the mover but for the platform as such, quite collaborative and efficient! Looking forward to the move now!
rohit singh
rohit singh
2024.02.08
Received a quote within minutes, followed by a call explaining the details. Regular updates on moving day and very professional and polite people.
Hans Snel
Hans Snel
2024.01.14
Handig, dit verhuisplatform. Naar aanleiding hiervan kreeg ik maar liefst vijf offertes. Dat vond ik wel wat veel. Maximaal drie zou ik fijner vinden.
Sophia Abadi
Sophia Abadi
2024.01.05
Ik heb avond een email gestuurd, en ‘s ochtends ongeveer 9:00 uur telefoon gehad. Ik verwacht niet zo snel reactie.
Van Lum
Van Lum
2023.12.29
Ze hebben mij geholpen een overzicht te krijgen van wie de beste is onder de verhuisbedrijven,zodat ik gemakkelijk een beslissing kan nemen.
Rajesh Ganput
Rajesh Ganput
2023.12.27
Philip Peereboom
Philip Peereboom
2023.12.12
Al binnen 24 uur had ik meerdere aanbiedingen en reactie met telefonisch overleg. Geweldig!
Philippe Overwater
Philippe Overwater
2023.12.10
Ik heb een goede ervaring met Moving. Alles netjes te vinden over mijn huis, die in de verkoop staat, allemaal op 1 website. Inclusief de bezoek afspraken e.d. Echt een aanbeveling
Sylvia Potman
Sylvia Potman
2023.12.08
Jeannette De bie
Jeannette De bie
2023.12.05
Heel fijn , veel reacties
Jan Van Geest
Jan Van Geest
2023.12.03
Ruim aanbod van verhuisbedrijven waar je uit kan kiezen. Zelf verhuisbedrijf gekozen waar ik een goed gevoel bij had en die goede recensies kreeg.
Paula V
Paula V
2023.11.11
Positive
Quality
Responsiveness
Een goede ervaring gehad: de meeste verhuizers namen binnen 24-uur telefonisch ofwel via e-mail contact op. Ik kon zo makkelijk verschillende offertes vergelijken en een keuze maken!
Tommy Philips
Tommy Philips
2023.11.10
Positive
Quality
Responsiveness
Mehrnoosh Entezami
Mehrnoosh Entezami
2023.11.02
Positive
Responsiveness
Professional
Petra Wentinck
Petra Wentinck
2023.10.15
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Hele snelle service. Prettige bedrijven die hierna een duidelijke offerte geven. Doe precies wat ze zeggen 👍
Manon Richard
Manon Richard
2023.10.10
Positive
Professionalism
Responsiveness
Very convenient tool!
Mike
Mike
2023.10.10
Heel snel geholpen en ook snel gebeld door verhuizers. Jammer alleen dat er geen overzicht werd gestuurd met de bedrijven en het aantal sterren. Dat was wel makkelijk geweest om bij de hand te kunnen houden, dus tip!