Šola vožnje (avtošola) modrivoznik.si Reviews

Šola vožnje (avtošola) modrivoznik.si Reviews

5.0

Excellent - based on 841 reviews

modrivoznik.si
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (841)
Miha Škrinjarič
Miha Škrinjarič
2024-02-25
Rad bi se zahvalil inštruktorju Dušanu Eriću za uspešno narejen izpit iz prve v kratkem časovnem obdobju . Rad bi izpostavil, da je bila vsaka ura nekaj novega in poučnega. Na začetku se mi je zdel zelo strog, kasneje pa sem se zaradi tega vse hitro in pravilno naučil za to je bil tudi on čez par ur zelo prijazen, vesel in poln radosti.Ure so potem potekale zelo sproščeno, komaj sem čakal da grem vozit. Povedal mi je razne trike in uporabne stvari, ki mi danes pomagajo pri vsakodnevni vožnji. Izpostavil bi tudi rad šolski avto, kater je idealen za začetnike, kupu ga bom!
Advertisement
Maša R.
Maša R.
2024-02-23
Zelo sem zadovoljna z avtošolo, še posebej pa z inštruktorjem - Biža, hvala za vse! Res pohvale vreden inštruktor, ki zelo jasno, mirno in z veliko dobre volje odvodi vsako uro vožnje. Vsekakor priporočam!
Lia Merzelj
Lia Merzelj
2024-02-22
Imel me je Inštrukor Dušan in bi se mu rada zahvalila in pohvalila, da je biu potrpežljiv, odločen in z njegovim znanjem, ki mi ga predal mi nebi uspelo. Njegove ure so bile zelo poučne in hkrati zabavne zato sem nekatere stvari tudi lažje zapomnila. Izkjušnja je bila zelo zanimiva in če bi rabila še enkrat izbirati inštruktorja se odločila za Dušana.
Filip
Filip
2024-02-21
Avtošolo Modri voznik mi je predlagal prijatelj zaradi dobrih inštruktorjev kar je tudi res. Jaz sem opravljal vozniški izpit pri inštruktorju Mitji in moram pripomniti da si bolšega inštruktorja nisem mogel želeti. Je strog vendar ne tečen, vse razloži večkrat po potrebi in zelo razumljivo, je dober partner za pogovor itd. Z njim se ne počutiš samo kot kandidat in inštruktor ampak kot prijatelj z prijateljom. Vse skupaj kot celotno izkušnjo vozniškega izpita pri inštruktorju Mitji in avto šoli Modri voznik bi ocenil z zelo solidno 5ko.
Sara Dizdarević
Sara Dizdarević
2024-02-20
Srčno priporočam Danijela, res je eden izmed najboljših inštruktorjev. Vedno prijazen in veliko me je naučil. Prilagaja se kantidatom in opozarja na napake v dobrem smislu.
Advertisement
daris adrovic
daris adrovic
2024-02-15
Super sola voznje. Hvala faruk odlicen instruktor👍
Luka Bešić
Luka Bešić
2024-02-13
Moj sin Bojan je zelo pohvalil.
Filip Adamič Šeme
Filip Adamič Šeme
2024-02-13
Priporočam avtošolo Modri voznik. Inštruktor Danijel je vedno miren in če je potrebno, vse razloži večkrat brez problema. Skratka, njegove ure so vedno sproščene in res dobro te pripravi na izpit.
Pia Smolic
Pia Smolic
2024-02-11
Super avtošola. Zahvalila bi se rada inštruktorju Mitji, ki me je odlično pripravil na izpit. Mitja je zelo strpen in razloži tudi večkrat, da boš dober voznik tudi po izpitu. Vsem priporočam
Advertisement
Kristjan Gorinšek
Kristjan Gorinšek
2024-02-08
Modri voznik je res top izbira! Celotna izkušnja od cpp predavanja, do učenja vožnje je bila strokovna in na splošno čudovita izkušnja. Iskreno priporočam inštruktorja Andreja, saj je imel vse značilnosti, ki jih potrebuje dober inštruktor vožnje.
Nikolaj Cerovac Jelen
Nikolaj Cerovac Jelen
2024-02-07
Delal izpit pri najboljsem instruktorju Goranu. Priporocan vsem
Nina Pustotnik
Nina Pustotnik
2024-02-06
Priporočam avtošolo Modri voznik.Vse pohvale inštruktorju Danijelu, miren in jasno razloži tudi večkrat, če je treba.
Taša Mozoli
Taša Mozoli
2024-02-06
Naredila izpit, hvala instruktorju Goranu.
Advertisement
Hadis Ibushoski
Hadis Ibushoski
2024-02-05
Danes sem naredil izpit, moj inštruktor Mitja me je lepo pripravil na glavno vožnjo. Mitja je bil res super, strog vendar hkrati strpen. Imel je vse značilnosti ki jih potrebuje inštruktor. Sem zelo zadovoljen z inštrukcijami, kar izraža moja ocena z 5 zvezdicami. Vsakemu priporočam avtošolo Modrivoznik in seveda mojega inštruktoja Mitjo. Prepričan sem da ne boste obžalovali vaše odločitve in dosegli vaš cilj, da postanete dober voznik.
Neja Žagar
Neja Žagar
2024-02-01
Avtošola Modri voznik je top izbira... celotna izkušnja nebi morala biti boljša. Super je bilo vse od cpp predavanja pa do učenja vožnje. Posebna zahvala pa gre mojemu inštruktorju Mitji, ki me je naučil veliko več kot le voziti. Naučil me je voziti varno, me vedno spodbujal in s pomočjo zabavnih zgodbic poskrbel, da je vožnja postala mala malica. Ko česa nisem razumela, mi je to večkrat obrazložil in vedno poskrbel za vožnjo brez stresa. Pomembno pa se mi zdi to, da so bile učne ure sproščene, zabavne, polne "slabih" šal :) in poleg vozniških polne tudi življenjskih nasvetov. Brez dvoma priporočam! :)
ZanPaskal SpanGaribaldi
ZanPaskal SpanGaribaldi
2024-02-01
Rad bi se zahvalil svojemu inštruktorju Damjanu, za izvrstno pomoč pri upravljanju izpita. Itak pa vse v prvo.
Kenan Hodzic
Kenan Hodzic
2024-02-01
Super avtošola, izpit sem opravil v prvo, vse pohvale gredo pa inštruktorju Luki.
Advertisement
Cristina Krstić
Cristina Krstić
2024-01-31
Super avtosola! Z instruktorjem Dušanom sem bila zelo zadovoljna, vse razloži 3x če je potrebno; brez nesramnosti in brez žalitev. Vedno se je prilagodil mojemu urniku. Na takega instruktorja kot je Dušan, redko naletis. Res ga iz srca priporocam!
Marko Debevec
Marko Debevec
2024-01-31
Najprej bi pohvalila samo organizacijo Modri voznik. So zelo profesionalni, organizirani in prilagodljivi. Moj učitelj je bil Dušan, ki me je popeljal skozi učne ure vožnje. Je izredno dober učitelj, miren, razumen in dober človek. Zahvalila bi se tudi gospodu Faruku, s katerim sem tudi odvozila nekaj ur in na koncu opravila vozniški izpit. Priporočam!
Klemen Žukovec
Klemen Žukovec
2024-01-31
Biža je najboljši inštruktor v Sloveniji. Učenje fenomalno, moja največja podpora. Hvala