MM-Serwis Naprawa laptopów

MM-Serwis Naprawa laptopów Reviews

Excellent rating
5.0
8 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (8)
Tomasz Stypka
Tomasz Stypka
2023.03.10
Sprawnie, szybko i niedrogo !!!
Advertisement
Anita Danielak
Anita Danielak
2022.07.17
recommends
Szybka naprawa laptopa, solidnie wykonana praca. Polecam :)
Maciej Danielak
Maciej Danielak
2022.07.17
recommends
Naprawa laptopa z tych rąk to czysta profeska! Szybko ,konkretnie i ciągły kontakt z klientem. 100% polecam.
Piotr Pawlak
Piotr Pawlak
2022.07.14
recommends
Człowiek naprawił mi laptopa Lenovo g510 który był w opłakanym stanie. I nie chodzi o system tylko był uszkodzony fizycznie. Wielki szacun, pozdrawiam i polecam.
Weronika Czerepak
Weronika Czerepak
2022.02.26
recommends
Laptop odebrany z naprawy i satysfakcja na 110%. Bardzo miła i wyczerpująca obsługa, w stałym kontakcie z klientem. Serwis bardzo uczciwy, na ogromny plus dbałość o zadowolenie klienta. Co do laptopa- nie do poznania, wszystkie usterki wyeliminowane :) Naprawdę polecam! :)
Advertisement
Iza Czwałga
Iza Czwałga
2022.02.09
recommends
Polecam w 100% mila obsługa szybka i sprawna naprawa.
Karolina Łabinowicz
Karolina Łabinowicz
2022.02.04
recommends
Jak najbardziej mogę polecić.Solidnie a przede wszystkim szybko. Także jeśli ktoś szuka fachowca to z czystym sumieniem polecam MM-Serwis :)
Natan Lączak
Natan Lączak
2022.02.03
recommends
Serwisowałem, serwisuje i będę serwisował tutaj mojego laptopa. Jestem bardzo zadowolony z usług, nie było takiej sytuacji w której serwis by nie podołał. Polecam 😊