MK Slotenservice

MK Slotenservice Reviews

Excellent rating
5.0
84 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (84)
Dunnie No need to know
Dunnie No need to know
2024.01.29
Erg snel aanwezig en goed geholpen tegen redelijke prijzen. Top service
Advertisement
Hugo de Groot
Hugo de Groot
2024.01.28
Snelle service, waar voor je geld!
Reply from MK Slotenservice 2024.01.28
Bedankt voor het vertrouwen en fijn dat u een positieve review heeft achter gelaten! Vriendelijke groeten, MK Slotenservice.
Franklin van Wingerden
Franklin van Wingerden
2024.01.27
Top service, prijspijl is helemaal prima. Erg tevreden mee en is bekwaam met verschillende sloten. Ook vlot en aardig. Zeker een aanrader
Reply from MK Slotenservice 2024.01.28
Bedankt voor het vertrouwen en fijn dat u een positieve review heeft achter gelaten! Vriendelijke groeten, MK Slotenservice.
Kees 777
Kees 777
2023.11.19
Top service en snel op locatie!
Rosy BTavarez
Rosy BTavarez
2023.11.07
goed Service, snel gekomen!
Reply from MK Slotenservice 2023.11.07
Bedankt voor het vertrouwen en fijn dat u een positieve review heeft achter gelaten! Vriendelijke groeten, MK Slotenservice.
Advertisement
Manon van Gorp
Manon van Gorp
2023.10.18
Mike gebeld en was binnen 20 minuten bij mijn huis en heeft deur zonder schade kunnen openen. Helemaal blij mee
Reply from MK Slotenservice 2023.10.27
Bedankt voor het vertrouwen en fijn dat u een positieve review heeft achter gelaten! Vriendelijke groeten, MK Slotenservice.
nick hoogweg
nick hoogweg
2023.10.14
Top serice
Merel Reuleaux
Merel Reuleaux
2023.10.14
Zeer vakkundig geholpen en aandacht voor detail. We zijn erg blij dat Mike onze sloten heeft vervangen en raden hem ten zeerste aan.
Reply from MK Slotenservice 2023.10.27
Bedankt voor het vertrouwen en fijn dat u een positieve review heeft achter gelaten! Vriendelijke groeten, MK Slotenservice.
Stella Lorenc
Stella Lorenc
2023.10.13
Vandaag pech gehad en sleutel vergeten. Super snelle service aan huis en de deur was open voordat je het wist! Mega bedankt Mike je bent top! 🙌🏻
Reply from MK Slotenservice 2023.10.14
Bedankt voor het vertrouwen en fijn dat u een positieve review heeft achter gelaten! Vriendelijke groeten, MK Slotenservice.
Advertisement
monique de zwart
monique de zwart
2023.10.11
Erg blij met de goede service van Mike Kock hij is goed bereikbaar erg vriendelijk en is zeer vakkundig Ik raad Mike zeer aan als je een betrouwbare slotenmaker zoekt Bij deze Mike nog vriendelijk bedankt voor je goede zorgen 👍
Reply from MK Slotenservice 2023.10.14
Bedankt voor het vertrouwen en fijn dat u een positieve review heeft achter gelaten! Vriendelijke groeten, MK Slotenservice.
Inge van Hofwegen
Inge van Hofwegen
2023.10.10
Zeer tevreden met de snelle en kundige hulp vanochtend. Met tien minuten was er een slotenmaker ter plaatse. Hij ging rustig, kundig en vriendelijk te werk, en binnen mum van tijd was ik weer binnen. Vriendelijke communicatie, duidelijk inzicht in de prijzen vooraf, al met al erg blij met deze slotenmaker. Mocht ik me nog een keer buitensluiten, weet ik zonder twijfel wie ik bel.
Reply from MK Slotenservice 2023.10.10
Bedankt voor het vertrouwen en fijn dat u een positieve review heeft achter gelaten! Vriendelijke groeten, MK Slotenservice.
Yujia
Yujia
2023.09.23
Very nice person! Came on time !very professional!
Reply from MK Slotenservice 2023.09.23
Bedankt voor het vertrouwen en fijn dat u een positieve review heeft achter gelaten! Vriendelijke groeten, MK Slotenservice.
Kem
Kem
2023.09.22
Een zeer betrouwbare en professionele Slotenmaker. Een eerlijke man en denkt mee in moeilijke situaties. Levert altijd vakkundig werk op en de tarieven zijn zeer betaalbaar. Heb jij een vakkundig expert nodig die gespecialiseerd is in het maken van sloten, cilinders, buitensluitingen en eventueel inbraakbeveiliging, dan ben je bij MK Slotenservice aan het goede adres!! De Goedkoopste en meest Ervaren in heel Zuid-Holland!! Beter ga je niet vinden.
Reply from MK Slotenservice 2023.09.22
Bedankt voor het vertrouwen en fijn dat u een positieve review heeft achter gelaten! Vriendelijke groeten, MK Slotenservice.
Advertisement
Ayres Barcelos
Ayres Barcelos
2023.09.21
Reply from MK Slotenservice 2023.09.22
Bedankt voor het vertrouwen en fijn dat u een positieve review heeft achter gelaten! Vriendelijke groeten, MK Slotenservice.
zzackss
zzackss
2023.08.28
Hele aardige meneer, erg snel aanwezig. Goodkoop en behulpzaam. Denkt met me mee en denkt ook in goedkope oplossingen. Het was een eerlijke meneer aan de deur!
Reply from MK Slotenservice 2023.08.29
Bedankt voor het vertrouwen en fijn dat u een positieve review heeft achter gelaten! Vriendelijke groeten, MK Slotenservice.
Suzanne
Suzanne
2023.08.18
Hele snelle en goede service!
Reply from MK Slotenservice 2023.08.18
Bedankt voor het vertrouwen en fijn dat u een positieve review heeft achter gelaten! Vriendelijke groeten, MK Slotenservice.
Kelwin Torcqué
Kelwin Torcqué
2023.08.15
Supersnelle, vriendelijke service! Ik had mijzelf buitengesloten, binnen een uur was ik weer binnen.
Reply from MK Slotenservice 2023.08.15
Bedankt voor het vertrouwen en fijn dat u een positieve review heeft achter gelaten! Vriendelijke groeten, MK Slotenservice.
Advertisement
Winston
Winston
2023.08.06
Snel, goeie service! Een aanrader
Reply from MK Slotenservice 2023.08.06
Bedankt voor het vertrouwen en fijn dat u een positieve review heeft achter gelaten! Vriendelijke groeten, MK Slotenservice.
Maria Alozai
Maria Alozai
2023.08.03
Hele lieve jongen die in 20-25 min op locatie was. Hij heeft mijn deur geopend (ik was buitengesloten) voor een normale prijs. Ik heb andere sloten makers ook gebeld, maar die kwamen met prijzen waar je u tegen kon zeggen. Naast het open maken van de deur heeft hij ook gratis mijn cilinder gecontroleerd. Dus zeer tevreden en raad hem zeker aan!
Reply from MK Slotenservice 2023.08.05
Bedankt voor het vertrouwen en fijn dat u een positieve review heeft achter gelaten! Vriendelijke groeten, MK Slotenservice.
Mary Janssen
Mary Janssen
2023.08.03
Prettige communicatie en goede ervaring met MK Slotenservice! Men was op de afgesproken ter plekke en vakkundig is mijn probleem met het slot opgelost. Zeer tevreden en zeker aan te raden! 👍
Reply from MK Slotenservice 2023.08.05
Bedankt voor het vertrouwen en fijn dat u een positieve review heeft achter gelaten! Vriendelijke groeten, MK Slotenservice.