Mienis & Co Pruiken-Haarwerken

Mienis & Co Pruiken-Haarwerken Reviews

Excellent rating
5.0
111 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (111)
Joan de Vries
Joan de Vries
2024.04.18
Toen ik hoorde dat ik door chemo behandelingen mijn haar zou verliezen was ik er direct van overtuigd dat ik géén haarwerk wilde. Dat stond me heel erg tegen, ik dacht dat iedereen direct zou zien dat het 'nep'was. Totdat ik bij de workshop Look good feel better in gesprek raakte met iemand die een haarwerk droeg en dat zag er zo natuurlijk en mooi uit dat ik er al iets anders over ging denken. Ze vertelde dat ze bij Mienis & Co was geweest en daar zo fijn geholpen was. Ik heb bij thuiskomst direct een afspraak gemaakt en voor een gesprek langs geweest. Vanmiddag kon ik komen om te passen en beslissen, ik heb een keus gemaakt en ben heel blij met mijn haarwerk de deur uit gegaan. Ontzettend bedankt Stella voor de fijne hulp en adviezen. En voor iedereen die ook twijfelt of eigenlijk geen haarwerk wil....ga eens langs, ik weet zeker dat de twijfel wordt weggenomen. Ik ben in ieder geval heel blij! Lieve groet, Joan
Reply from Mienis & Co Pruiken-Haarwerken 2024.04.19
Wat een super lieve review Joan, dank daarvoor. Fijn weekend alvast en heerlijk dat je zo blij bent. Groetjes van ons. 😊
Janine
Janine
2024.04.02
Fantastisch geholpen bij Mienis. Blij met mijn haarwerkje. Fijne dames, goede uitleg voor het aanbrengen. Wat nog beter zou zijn is eigen haar terug, maar toveren kunnen ze nog niet. 😁
Reply from Mienis & Co Pruiken-Haarwerken 2024.04.16
Dat zouden we wel willen, maar nee we kunnen helaas niet toveren, wat we wel kunnen is een onzichtbaar haarwerkje maken :) Groetjes van ons en alvast een fijn weekend.
Laura de Groot
Laura de Groot
2024.03.29
Ik ben heel fijn ontvangen toen ik vroeg of ik langs mocht komen. Ik was enorm in paniek want ik had sinds 5 weken plotseling acute heftige haaruitval en mojn haar was al heel erg dun geworden. Leonie ennMiranda namen beiden de tijd om mij gerust te stellen en samen met mij een mooi bij mij passend haarstuk te vinden. Een week later kon ik mn haarstuk al ophalen. Perfect! Ik ben weer wie ik was met mooie volle haren. De mensen die het weten zijn verbaasd dat het niet te zien is en zo echt is. Ik ben helemaal blij en heb weer zin om dingen te ondernemen. Dank jullie wel xxx
Reply from Mienis & Co Pruiken-Haarwerken 2024.04.02
Wat geweldig om te horen Laura, lekker genieten, heel veel plezier van je mooie haren :) groetjes van ons
Rosemarie Konijnenburg
Rosemarie Konijnenburg
2024.03.27
Heel blij met de snelheid, aandacht en vakkundigheid waarmee mijn haarwerk zelfs rond de feestdagen eind 2023 op tijd klaar was. Ik kon uit veel modellen kiezen en er werd goed gekeken naar mijn natuurlijke haarkleur en model. Ook bij het ophalen van de pruik en het afscheren van mijn eigen haar was er veel ruimte en aandacht. Echt een aanrader!
Reply from Mienis & Co Pruiken-Haarwerken 2024.03.28
Wat een lieve review Rosemarie, dank daarvoor. Alvast fijne Pasen :)
Tamara Schepers
Tamara Schepers
2024.02.23
Erg professioneel personeel. Ze zijn empatisch en denken met je mee. Er kundig en je voelt je snel op je gemak. Ik moest vanuit Arnhem komen en dat was het waard. Ik zou iedereen dit bedrijf aanraden.
Reply from Mienis & Co Pruiken-Haarwerken 2024.02.28
Wat een super lieve review Tamara, dank hier voor, en je weet als er iets is bellen hé. Fijne dag, groetjes Angelique
Sarike Roest
Sarike Roest
2024.02.15
Wat een lieve mensen werken hier. Je voelt je heel erg op je gemak en gehoord en gesteund. Angelique heeft me weer mezelf laten voelen. Dank daarvoor!
Reply from Mienis & Co Pruiken-Haarwerken 2024.02.19
Dank je wel voor deze lieve review, zo fijn dat je bij bent. Groetjes en al vast een fijne dag.
danielle benschop
danielle benschop
2024.02.14
Na 4 high dose chemokuren kreeg ik ondanks hoofdhuidkoeling wat kale plekken op mijn hoofd en het haar bovenop werd dun. Ik had altijd een volle bos met blond haar dus het viel me zwaar dat ik ineens een dun kort kopje had. Angelique heeft me werkelijk fantastisch geholpen en kwam met prachtige haarwerken. We hebben uiteindelijk gekozen voor een prachtige blonde schouderlange, die zij bovendien in het model maakte zoals ik het altijd droeg zodat ik nu weer helemaal op mezelf lijk. Ze snapte 100% wat ik graag wilde. Goede uitleg, zeer deskundig. Dankjewel!
Reply from Mienis & Co Pruiken-Haarwerken 2024.02.15
Goedemiddag Danielle, wat een leuke mooie foto's die je na gestuurd hebt, ook dank daarvoor, we zetten deze review met de foto's op onze social's. Dus lieve mensen wie deze review leest en benieuwd is naar het eind resultaat volgens ons ;)). Dankt Danielle en heel veel plezier met je mooie nieuwe haar.
Abigail Hoekstra
Abigail Hoekstra
2024.02.06
Je krijgt te horen dat je kanker hebt en dat je door de chemo vrijwel zeker je haar kwijt raakt. Een van de eerste dingen die ik deed was mijn eigen kapper om hulp vragen, waar moet ik zijn voor een goede pruik. Zij gaf aan dat als ze zelf in mijn schoenen zou staan ze naar Mienis zou gaan, dus die heb ik een berichtje gestuurd. De hele ervaring was prettig van het eerste contact tot aan het ophalen van de pruik. Omdat ik van ver kom had Angelique gevraagd om wat foto's te sturen, zodat er gelijk al pruiken klaar lagen. Ik had de wens uitgesproken dat mijn 7-jarige dochter mocht helpen met mijn haar afknippen. Met hulp van Angelique heeft ze alles afgeknipt en de tondeuse erover gehaald. Inmiddels heb ik de pruik alweer een dikke maand en ben ik er erg blij mee. Het mooiste compliment kwam toen ik gisteren bij de oncoloog was. Die maakte de opmerking dat het fijn was dat mijn haar niet was uitgevallen. Toen ik zei dat ik een pruik had was ze stomverbaasd en zei ze dat ze dacht dat ze pruiken toch altijd wel herkende.
Reply from Mienis & Co Pruiken-Haarwerken 2024.02.08
Abigail, wat geweldig dat zelfs de oncoloog het niet zag en wat fijn dat jij er zo blij mee bent, daar doen we het voor. Bedankt voor deze mooie review. groetjes Angelique ;)
Vera Jansen
Vera Jansen
2024.02.03
We zijn heel fijn geholpen door Angelique. Een fijne nuchtere aanpak en gelukkig ook genoeg leuke opties voor dertigers. Goede uitleg gekregen en oprecht op zoek naar het beste resultaat. Ik ben heel blij met het resultaat, had niet durven dromen dat het verschil met mijn echte haar nauwelijks te zien is.
Reply from Mienis & Co Pruiken-Haarwerken 2024.02.05
Goedemiddag Vera, bedankt voor deze fijne en mooie review, groetjes Angelique.
Renske van Pel
Renske van Pel
2024.01.28
Reply from Mienis & Co Pruiken-Haarwerken 2024.01.30
Bedankt Renske voor deze mooie sterren!
Joleine Latour
Joleine Latour
2024.01.10
Goed en netjes geholpen door deze vriendelijke, empathische dames. Ze luisterden goed naar waar ik behoefte aan had, waardoor ik nu een haarwerk heb dat goed bij mij en mijn wensen past. Heel tevreden!
Reply from Mienis & Co Pruiken-Haarwerken 2024.01.11
Dank Joleine voor deze mooie lieve review.
Ingrid de Kort
Ingrid de Kort
2024.01.09
Echt goed en professioneel geadviseerd door Angelique. Ze dacht elke keer een stapje verder dan ik. Heel fijn om te weten dat er een mooi haarwerk klaar lag in een moeilijke en onzekere periode. Ik ben super geholpen.
Reply from Mienis & Co Pruiken-Haarwerken 2024.01.10
Wat super leuk om te horen. Bedankt voor deze lieve review, groetjes Angelique
Edith Haakman
Edith Haakman
2023.12.26
Geweldig geholpen bij Mienis, ik kon kiezen uit een aantal pruiken. Na een goed advies hebben we er twee uitgekozen. Ik ben heel gelukkig met de keuze. Tot de volgende keer.
Reply from Mienis & Co Pruiken-Haarwerken 2024.01.02
Graag gedaan Edith ;) en bedankt voor deze review. Tot de volgende keer
Linda Snoeks
Linda Snoeks
2023.12.19
Reply from Mienis & Co Pruiken-Haarwerken 2023.12.20
Dank je wel Linda voor de vijf sterren :)
Lucienne Beekenkamp
Lucienne Beekenkamp
2023.11.17
Met mijn vriendin mee geweest om een mooie passende pruik voor haar uit te zoeken. Na een warm welkom, werd alles uit de kast getrokken om mijn vriendin blij en tevreden te maken. Zeer vriendelijk en je krijgt het gevoel dat niets teveel en alles mogelijk is. Echt top!
Reply from Mienis & Co Pruiken-Haarwerken 2023.11.22
Wat goed om te horen dat je het zo positief hebt ervaren, superfijn dat we je vriendin zo goed hebben kunnen helpen. Bedankt voor je lieve review Liefs team Mienis.
Jennifer Tromp
Jennifer Tromp
2023.11.09
Fantastisch geholpen in deze pittige tijd! Je krijgt goed en oprecht advies, dat heeft mij geholpen om de juiste keuze te maken qua haarwerk. Angelique heeft ruim de tijd voor me genomen en me eigenlijk ook geholpen om de juiste mindset op te pakken, waardoor het allemaal minder beladen voelt. Daarnaast kun je hier ook je wenkbrauwen laten doen, ook hier ben ik heel blij mee. Stella heeft dit ook top gedaan! Naast de hele fijne medewerkers ook complimenten voor de gehele entourage. Mooi gebouw, fijne ontvangst, prettige sfeer!
Reply from Mienis & Co Pruiken-Haarwerken 2023.11.09
Hoi Jennifer, harstikke bedankt voor deze lieve review. Groetjes van ons :)
Petra Verdult
Petra Verdult
2023.10.27
Zo goed geholpen . Duidelijke uitleg en non nonsens. Eerlijk echt n aanrader.Het zijn toppers
Reply from Mienis & Co Pruiken-Haarwerken 2023.10.30
Dank Petra, een super graag gedaan. Groeten van ons :))
Ursula Maijen
Ursula Maijen
2023.10.26
Helemaal blij met mijn mooie haarwerk. Fijne mensen en erg deskundig. Zelfvertrouwen weer terug, had veel eerder deze stap moeten nemen.
Reply from Mienis & Co Pruiken-Haarwerken 2023.10.30
Hoi Ursula, nog bedankt voor jouw mooi foto's, zijn we heel blij mee. Groetjes van Angelique
Ellen van Trigt
Ellen van Trigt
2023.10.13
Reply from Mienis & Co Pruiken-Haarwerken 2023.10.16
Goedemorgen Ellen, dank voor deze mooie review ;)
Annette Overvoorde
Annette Overvoorde
2023.09.27
Mienis & Co hebben jarenlange ervaring op het gebied van haarwerken. Vandaar dat ik via internet & ook via de folder bij het ziekenhuis afd. oncologie, daar terecht kwam. In een prachtig grachtenpand in Delft, zitten de lieve medewerkers van Mienis. Je wordt er enthousiast ontvangen en je voelt je gelijk op je gemak. Wat erg belangrijk is, als je een haarprobleem hebt. In mijn geval door de chemo. Een haarwerk uitzoeken is best spannend. Het ging allemaal rustig en gemoedelijk. Al snel had ik een prachtig model uitgekozen, wauw! Bij de 2e afspraak ging mijn hele haar er af en ook dat viel mee. Mijn haarwerk zat perfect. Ik kreeg voldoende uitleg, ook over het onderhoud en schoonhouden van het haar het is raadzaam het onderhoudssetje voor de hoofdhuid en ook dat voor het haar aan te schaffen. Dit is zo fijn in het gebruik. En door het spuitflesje voir de hoofdhuid gaat je haar sneller groeien. Dat merk ik al snel, nu de chemo is gestopt. Ook de na-service is top. Ik raad het haarwerkbedrijf iedereen aan!! ~~ Beste Mienis, veel dank!!~~ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Reply from Mienis & Co Pruiken-Haarwerken 2023.10.02
Wat een prachtige review Annette, dank daarvoor! Liefs een groet van ons ;))