Mazzani

Mazzani Reviews

Excellent rating
5.0
155 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (155)
Damian Mazur
Damian Mazur
2024.04.24
Współpraca z biurem Mazzani to prawdziwa przyjemność - ich projekty są nie tylko estetyczne, ale i praktyczne..
Julia Kwit
Julia Kwit
2024.04.23
Estetyczne i funkcjonalne wnętrza zaprojektowane przez Mazzani stały się wizytówką naszej firmy. Profesjonalizm na najwyższym poziomie 👌
Renata Zygmunt
Renata Zygmunt
2024.04.22
Przed przystąpieniem do współpracy z firmą radzę sprawdzić autentyczność zdjęć z ich "realizacji", które przedstawiają w ofercie i na swojej stronie. Polecam grafika google. Niestety bardzo się rozczarowałam
Beata Matusiak
Beata Matusiak
2024.04.19
Pani Ewa potrafiła zrozumieć nasze potrzeby i zamienić je w rzeczywistość. Polecamy współprace z nią każdemu, kto ceni sobie jakość i estetykę
HugePPLeonidas
HugePPLeonidas
2024.04.16
Wydawalo mi sie, ze projektowanie wnetrz to tylko dla elity. Z wami odkrylismy, ze kazdy moze miec ladne mieszkanie.
Leon Gwardyński
Leon Gwardyński
2024.04.16
recommends
Profesjonalizm i pomoc na każdym kroku, polecam.
Aga G
Aga G
2024.04.15
Mazzani to zespół projektantów, którzy potrafą wyczarować prawdziwe cuda. Dziękujemy i będziemy korzystać z waszych uslgu w przyszłości.
Amelia Kurda
Amelia Kurda
2024.04.15
Podejście Pani Ewy do projektowania jest niezwykle profesjonalne i pełne pasji, co widać w każdym szczególe. Dziękuję za pomoc.
Tosia Węgrzyn
Tosia Węgrzyn
2024.04.12
Nasz hotel zyskał nowe życie dzięki projektowi Mazzani. Dziękujemy i będziemy korzystać z waszych usług jeszcze nie raz.
Dastin
Dastin
2024.04.11
Współpraca z "Mazzani" była dla mnie pozytywnym doświadczeniem. Doceniam zdolność do słuchania klienta oraz idealistyczne podejście do zmieniających się potrzeb. POLECAM !
Wiktor Tomczak
Wiktor Tomczak
2024.04.11
Pani Ewa wykazała się niezwykłą kreatywnością przy projektowaniu sypialni. Subtelne dodatki i eleganckie rozwiązania sprawiły, że nasza sypialnia zmieniła się nie do pozanania.
Krystian Zięba
Krystian Zięba
2024.04.11
Mój salon przekształcił się w centrum domowego życia. Szczególnie dziękuję za pomysły dotyczące aranżacji przestrzeni wokół kominka. Teraz jest to ulubione miejce mojej rodziny.
Bartek Żarczyński
Bartek Żarczyński
2024.04.10
Współpraca z Mazzani to prawdziwa przyjemność. Będziemy wracać nie raz.
Patryk Wiśniak
Patryk Wiśniak
2024.04.08
Praca z Mazzani była bardzo przyjemna. Ich podejście od początku było bardzo życzliwe i przyjazne.
Julia Wenta
Julia Wenta
2024.04.08
Jakość usług biura Mazzani stoi na najwyższym poziomie. Mogę polecić z czystym sumieniem.
Igor N
Igor N
2024.03.31
Współpraca była dla mnie niezwykle satysfakcjonująca. Podejście do klienta było bardzo profesjonalne i dostosowane do moich potrzeb.
Piotrek Bulenda
Piotrek Bulenda
2024.03.29
Z panią Renatą udało się znaleźć rozwiązanie dla problematycznej przestrzeni pod schodami. Jej projekt przekształcił ją w praktyczną szafę na ubrania i przechowywanie, nie marnując przy tym żadnego miejsca.
Piotrek Bulenda
Piotrek Bulenda
2024.03.29
recommends
Wasze biuro projektowe zasługuje na uznanie za kreatywność. Dzięki Waszym pomysłom moje mieszkanie stało się bardzo przytulne i komfortowe.
Bartek Kowalczyk
Bartek Kowalczyk
2024.03.27
Jestem pod wielkim wrażeniem kreatywności i pomysłowości projektantow biura Mazzani. Ich projekty wnętrz są naprawdę imponujące.
Bartek Kowalczyk
Bartek Kowalczyk
2024.03.27
recommends
Dzięki Mazzani udało mi się spełnić moje marzenia o pięknie urządzonym domu. Polecam ich usługi z czystym sumieniem.