Mastergrass

mastergrass.nl

Mastergrass Reviews

Excellent rating
4.9
85 reviews Verified
Mastergrass
%title%

%offer%

Reviews ( 85 ) 4.9

Peter Van Der Krabben
Peter Van Der Krabben
2024.01.23
Super adres voor kunstgras in de voor- of achtertuin
Advertisement
Cor Oosthoek
Cor Oosthoek
2024.01.18
Weer een super grasmat van Mastergrass reeds de tweede mat in 2 jaar,alles opgeruimd en meegenomen.!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reply from Mastergrass 2024.01.18
Bedankt voor je reactie Cor. Ga lekker genieten van jou prachtige mat.
Marc Buelens
Marc Buelens
2023.11.07
Hartelijk dank voor de goede service vanaf het eerste contact tot de aanleg van het kunstgras. Prachtig resultaat! AANRADER!
Peter Hofland
Peter Hofland
2023.10.23
Top resultaat! netjes en snel gelegd en zonder problemen ook ons overtollige zand mee kunnen geven!
Ralph Willems
Ralph Willems
2023.09.29
Echt helemaal geweldig, deze mensen weten hoe het werkt. Ze denken mee, en geven advies. Tevens zijn de producten super. Kunstgras = Mastergrass.
Advertisement
gust scheyltjens
gust scheyltjens
2023.09.29
Wij zijn heel tevreden met ons kunstgras van MASTERGRAS heel goed gelegd en zeer vriendelijk ik raad ze iedereen aan en ze werken alles goed af ook het alles terug proper maken
Gerry Sewing
Gerry Sewing
2023.09.21
Ik ben heel erg tevreden over Mastergrass. Ik heb sinds vorige week nieuw gras in mijn tuin liggen en voel me net een blij ei. geweldig hoe mijn tuintje opgeknapt is. Een aanrader voor diegene wiens gras niet mooi groeit.
Nathalie Vandijk
Nathalie Vandijk
2023.09.14
Cindy Troch
Cindy Troch
2023.09.12
Amai wat een knap eindresultaat !!! Na verschillende offertes aanvragen uitgekomen bij Mastergrass in Nederland, top team !!!! Op aanraden van een collega van het werk!! Daar heb ik echt geen moment spijt van gehad , super vriendelijke boys en kwa werk TOP !!! Ga niet snel in buitenland zoeken maar hier was het gevoel direct dik in orde !! Wij zullen en kunnen deze firma zeker aanraden aan vrienden en andere mensen en dit met heel veel plezier zelfs !!! Bedankt om onze tuin mee mooi te maken !!!! Mvg Gino en Cindy ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
Advertisement
Charles Rozer
Charles Rozer
2023.09.08
Mooi opgezet en krijg veel info. ๐Ÿ‘
Lisa ร–zdemir - Damen
Lisa ร–zdemir - Damen
2023.08.28
Wij zouden mastergrass bij iedereen aanbevelen. Het contact, het advies en service is van begin tot eind uitstekend! Eerst een offerte op laten stellen, maar vanwege wat veranderingen moesten we een nieuwe offerte aanvragen. Hier werd niet moeilijk om gedaan en ze kwamen nogmaals langs. Na het geven van akkoord hadden we een datum afgesproken. Helaas kon deze niet doorgaan, omdat andere werkzaamheden nog niet af waren. Ook hier werd niet moeilijk over gedaan en er kon snel een nieuwe datum gepland worden. De dag van uitvoering waren de harde werkers al op tijd aanwezig. Zij werken professioneel en erg netjes! Aan het einde nemen ze weer al het overgebleven materiaal mee terug. Al met al, zijn wij ontzettend blij dat wij voor mastergrass hebben gekozen. Bedankt heren!
stefannac1
stefannac1
2023.08.02
26-7 kunstgras laten leggen door Mastergrass. Kan niks anders zeggen dan dat ik heel erg tevreden ben met het resultaat. 3 jonge gasten die zeker wisten waar ze mee bezig waren die plezier uitstraalde en heel erg beleefd waren. Het resultaat is prachtig en ben er heel erg tevreden mee!
Ad Caron
Ad Caron
2023.08.02
Zijn erg tevreden met de aanleg van ons kunstgras. Vakkundig gelegd door vriendelijke en behulpzame vaklieden.
Advertisement
Natalie Kerkhoffs
Natalie Kerkhoffs
2023.08.01
Gisteren is mijn kleine tuintje voorzien van kunstgras door Julian en Tygo van Mastergrass. Ik ben erg blij met het resultaat. Deze mannen zijn professioneel, denken met de klant mee en niet onbelangrijk ze zijn heel vriendelijk. Hetgeen ik erg belangrijk vind in deze tijd. Top gedaan!
Hilde Blommaert
Hilde Blommaert
2023.07.25
Super uitgevoerd. Uitstekende service. Top werk een echte aanrader.
H. Bergmans
H. Bergmans
2023.07.23
Kunstgras Amsterdam laten leggen. Perfect gelegd. Mooie groene kleur. De mannen hebben hard gewerkt.
Nancy Van Bedaf
Nancy Van Bedaf
2023.07.13
Na het nodige vergelijken van stalen en offertertes van de diverse aanbieders bij Mastergras uitgekomen. Ik kan niet anders zeggen, dan dat ik zeer tevreden ben over het hele traject van het persooblijk advies tot het leggen van het (kunst)gras. Deze mensen zij stuk voor stuk zeer kundig en klantvriendelijk. Ik zal ze dan ook bij iedereen aanprijzen ๐Ÿ‘ Voor ons kan de zomer niet beter beginnen, na deze snelle service ๐Ÿ˜Š
Advertisement
Jolanda Timmermans
Jolanda Timmermans
2023.07.04
Snelle levering en keurig aangelegd. Wij zijn heel tevreden over het resultaat
Elly de Leeuw
Elly de Leeuw
2023.07.04
Vandaag kunstgras gelegd door de vakmensen van Mastergrass. Geweldig mooi geworden. Dankjewel Julian
Pieter Noe
Pieter Noe
2023.07.01
Na lang twijfelen toch voor kunstgras gegaan. Een heel vlotte service en topkwaliteit afgeleverd. Deze firma is een echte aanrader!