Massage & Voetreflexologie bij Ingrid

massagevoetreflexbijingrid.nl

Massage & Voetreflexologie bij Ingrid Reviews

Excellent rating
4.9
89 reviews Verified
Massage & Voetreflexologie bij Ingrid
%title%

%offer%

Reviews ( 89 ) 4.9

Mi Mich
Mi Mich
2024.04.04
Door mijn lichamelijke klachten ben ik terecht gekomen bij Ingrid. Na de eerste behandeling merkte ik direct verlichting en meer doorbloeding in mijn armen en handen. Ingrid is zeer bekwaam en bezit goede kennis, waar je zeker vertrouwen in kan hebben! Daarnaast geeft Ingrid goed advies mee om jou verder te kunnen helpen. Heel dankbaar wat ze voor mij al heeft betekend!
Reply from Massage & Voetreflexologie bij Ingrid 2024.04.13
Ik ben blij om jou te kunnen helpen. Dank je wel.
Advertisement
Willem van der Vlist
Willem van der Vlist
2024.03.25
Uit naam van esmeralda brand, Ingrid is een topper, ze luistert goed naar je behoeftes en klachten en helpt je echt naar herstel. Ik ben een vrouw in overgang en hield veel vocht vast. Met behulp van een plan van aanpak met cupping en voetreflex en het werken aan mijn mild door het nuttigen van warm voedsel, gebeurt er eindelijk wat mentaal en fysiek. Ik kan haar zeer warm aanbevelen. Liefs esmeralda
Reply from Massage & Voetreflexologie bij Ingrid 2024.03.25
Bedankt voor jouw vertrouwen en samen werking...want alleen samen kunnen we een mooi resultaat boeken.
Sharon van der Vuurst
Sharon van der Vuurst
2024.01.18
Deze topper kan ik iedereen aanraden! Ze heeft verstand van zaken, legt het goed uit en ondersteund je in je proces. De pijn in m'n lijf wordt steeds minder: Super blij dat ik jou gevonden heb! Liefs
Reply from Massage & Voetreflexologie bij Ingrid 2024.01.18
Super fijn Sharon! Ik ben blij om jou te kunnen helpen.
Astrid Boogert
Astrid Boogert
2024.01.12
Ingrid is een kundige voetreflexspecialiste die je kan helpen met verschillende medische klachten maar ook puur voor ontspanning. Dat een voetreflexmassage zo ontspannend kon zijn zeg! Daarbij is Ingrid ook een echt mensenmens, het is altijd al fijn om naar haar toe te gaan.
Reply from Massage & Voetreflexologie bij Ingrid 2024.01.18
Dat is geweldig Astrid! Ik ben erg blij dat jij bij mij voor behandelingen komt. Tot volgende keer.
esmeralda Bakker
esmeralda Bakker
2024.01.05
Ingrid is een hele goede masseuse, ze weet altijd de juiste plekken te vinden en verhelpt alle oorzaken. Ik heb verschillende masseurs gehad, maar die zijn lang niet zo goed als haar. Ik raad haar zeker aan!
Reply from Massage & Voetreflexologie bij Ingrid 2024.01.05
Dat is fantastisch Esmeralda. Bedankt.
Advertisement
Anna-Eliza Sighinas
Anna-Eliza Sighinas
2024.01.05
Positive
Communication
Professionalism
Zeer professioneel en vakkundig. Haar behandelingen zijn zeer aangenaam. Het is zeker een aanrader. Tot binnenkort!🙏
Reply from Massage & Voetreflexologie bij Ingrid 2024.01.05
Dank je wel Eliza.
Lianne Rijsdijk
Lianne Rijsdijk
2023.09.19
Ingrid is echt fantastisch. Na een behandeling van haar voel ik me weer als herboren. Het blijft bijzonder hoe snel ze tot de kern komt en voelt waar blokkades of klachten vandaan komen en deze weet te verhelpen. Ze heeft enorm veel kennis en is buitengewoon kundig en professioneel. Ook als je geen klachten ervaart zijn haar massages heerlijk ontspannend. Echte aanrader!
Reply from Massage & Voetreflexologie bij Ingrid 2024.01.05
Geweldig Lianne. Dank je wel.
Annemiek Mesland
Annemiek Mesland
2023.09.17
Het was een heerlijke massage, een bijzondere ervaring met een persoonlijke touch. Ik heb er veel baat bij.
Reply from Massage & Voetreflexologie bij Ingrid 2024.01.05
Geweldig Annemiek. Bedankt.
Carla Van Haarlem
Carla Van Haarlem
2023.09.17
Ingrid is een ontzettend lieve vrouw. Haar massages, voetreflex, cuppen, zonnevlecht, rugmassage is een kado voor jezelf. Ingrid is erg gedreven en kundig. Ze weet precies de blokkade in je lichaam te vinden. Ik voel me weer ontspannen in mijn lijf als ik bij Ingrid ben geweest.
Reply from Massage & Voetreflexologie bij Ingrid 2024.01.05
Fantastisch Carla. Dank je wel.
Advertisement
Cindy dG
Cindy dG
2023.09.15
Ingrid is professioneel, kundig, vriendelijk, rustig en bovenal oprecht geïnteresseerd en zeer gemotiveerd je te helpen van klachten af te komen. Zeker bij klachten die voor jou niet direct te duiden zijn, is het de moeite waard Ingrid te raadplegen.
Reply from Massage & Voetreflexologie bij Ingrid 2024.01.05
Geweldig Cindy. Bedankt.
Ilona Klijn-de Graaf
Ilona Klijn-de Graaf
2023.06.23
Ingrid is een lieve vrouw die je op je gemak stelt. Ik kom daar omdat ik veel last van hoofdpijn heb rond de ogen. Door haar cupping massage heb ik daar geen last meer van. Echt een aanrader om van je klachten af te komen.
Reply from Massage & Voetreflexologie bij Ingrid 2023.07.03
Wat fijn dat ik jou kon helpen. Bedankt Ilona en tot volgende keer.
Erik Hilhorst
Erik Hilhorst
2023.06.20
Vanwege flinke nek, schouder en rug klachten die gepaard gaan met hoofdpijnkkachten ( dusdanig dat ik s'nachts wakker wordt met zo ernstige hoofdpijn waarvoor pijnstillers nodig zijn) heb ik contact gezocht met Massage & Voetreflexologie bij Ingrid. Na inventarisatie van mijn klachten, middels een anamnese, heb ik een cuppen behandeling ondergaan waarbij mijn nek, schouders en rug uitgebreid en deskundig zijn behandeld. Ingrid beschikt over uitgebreide kennis en ervaring. Tijdens de behandeling past ze deze telkens aan om een zo goed mogelijk resultaat te bewerkstelligen. En dat is gelukt. Ik ben nu ruim een week vrij van rug en nekpijn. Slaap uitstekend...en ben vrij van hoofdpijn. Voel veel meer ontspanning in mijn lichaam. Dank je wel Ingrid.
Reply from Massage & Voetreflexologie bij Ingrid 2023.06.20
Wat fijn Erik dat ik jou kon helpen. Dank je wel dat je er was. Tot volgende keer.
Lenie Oudakker
Lenie Oudakker
2023.06.20
De gouden vingers van Ingrid weten de juiste plekken feilloos te vinden. In combinatie met cupping verdwijnen mijn chronische klachten aan mijn voeten en elleboog. Na een jaar met veel pijn kan ik weer normaal lopen! Ook heb ik geen steunzolen meer.
Reply from Massage & Voetreflexologie bij Ingrid 2023.06.20
Geweldig Lenie dat de behandeling heeft jou geholpen. Ik ben erg blij.
Advertisement
Shirley-An Mathis
Shirley-An Mathis
2023.06.18
Ik was al enige tijd op zoek naar een gespecialiseerde en ervaren voetreflextherapeut. Tijdens een weekendje weg in Gorinchem besloot ik om daar op onderzoek uit te gaan en zo kwam ik bij Ingrid terecht. Wat een vakkundige vrouw! Ik wist niet zo goed wat ik moest verwachten van de voetreflexmassage. Maar ik voelde me zo ontspannen, dat ik in slaap viel :-). Wat ik zo bijzonder vond aan de behandeling is dat Ingrid precies wist bepaalde klachten ter herleiden. Zo bijzonder en fijn om op deze manier voor je lichaam te (laten) zorgen. Ik kom zeker terug!
Reply from Massage & Voetreflexologie bij Ingrid 2023.06.19
Geweldig Shirley dat je het zo ervaren hebt. Fijn dat ik jou kon helpen. Tot volgende keer.
Esmeralda Kocan
Esmeralda Kocan
2023.05.30
Reply from Massage & Voetreflexologie bij Ingrid 2023.06.20
Dankjewel.
Joy Chiquita
Joy Chiquita
2023.02.13
Ingrid kan ontzettend goed masseren. Ik ga altijd weer met zachte spieren en een ontspannen hoofd bij haar weg na haar massages. Ik zou haar aan iedereen aanraden.
Reply from Massage & Voetreflexologie bij Ingrid 2023.02.14
Dankjewel lieve Joy.
Chico Andriessen
Chico Andriessen
2023.02.12
Goede massage om de diepliggende weefsels los te maken en je weer soepeler te laten voelen. Lekker, maar soms ook een beetje gevoelig.
Reply from Massage & Voetreflexologie bij Ingrid 2023.02.14
Bedankt lieve Chico, tot volgende keer.
Advertisement
Joelle Kreukniet
Joelle Kreukniet
2023.02.11
Hele lieve vrouw die verstand heeft van haar vak. En het aller belangrijkste , haar massages helpen echt om m’n klachten te verminderen!
Reply from Massage & Voetreflexologie bij Ingrid 2023.02.12
Bedankt Joelle ben blij om jou te kunnen helpen.
Marina Duta
Marina Duta
2023.02.09
De beste therapeut van Zuid Holland! Cupping/ Reflexotherapie/ Massage. Hele fijne dame met veel ervaring en kennis. Luisterd goed naar de klachten en pak deze direct aan. Ze weet precies waar de zwakke punten zitten een pakt ze ook aan! Prettige professionele behandeling en wijs advies!!!
Reply from Massage & Voetreflexologie bij Ingrid 2023.02.10
Dank je wel Marina.
Jeanette den Dikken
Jeanette den Dikken
2023.02.09
Ingrid is een zeer bekwame en vakkundige vrouw, die met haar gevoel en intuïtie werkt. Ze geeft ook wanneer nodig voedingsadvies en/of begeleiding d.m.v. oefeningen. En wanneer ze met voetreflexmassage bezig is verteld ze wat ze doet en wat ze voelt. Dus een echte aanrader!
Reply from Massage & Voetreflexologie bij Ingrid 2023.02.10
Dank je wel Jeanette.