Malaga Hills, Boutique Hotel/B&B

Malaga Hills, Boutique Hotel/B&B Reviews

Excellent rating
4.8
193 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (146)
Carinne
Carinne
2024.03.02
9.0 Verified
Fantastisch
Advertisement
Erik
Erik
2024.02.29
10 Verified
Verborgen parel ☺ Persoonlijke aandacht, prachtig uitzicht, mooi terras bij de kamer ☹ Niks
Peter
Peter
2024.02.26
9.0 Verified
Fantastisch
Pierre
Pierre
2023.03.10
10 Verified
Merci à Vreneli et Ruud pour notre super séjour ! ☺Je ne sais pas par quoi commencé pour dire ce que nous avons préféré. Est-ce la vue depuis notre terrasse : mer et montagne - le confort de notre matelas : ferme et confortable - le petit déjeuner : exceptionnel ! Merci à Estrella et Stella pour la préparation de celui-ci. Nous cherchions le calme et la proximité de la montagne. Nous avons été servie. Vreneli était là pour nous conseiller dans nos randonnées. Ruud nous a conseillé et réservé les restos lorsque nous le souhaitions. La ville de Competa est belle et suffisamment grande pour y sortir le soir et y manger dans des restos différents. Un matin nous avons testé le vélo et le tapis de course ( il était nécessaire d'éliminer les excès du soir avant le gros petit-déjeuner ) ☹Rien à améliorer, tout est parfait ! S'il faut trouver des défauts, je me lance : l'accès à Competa prends 20/25 minutes de route sinueuse depuis l'autoroute. Le chemin pour arriver à l'établissement est un peu pentu, mais bon... si vous avec votre permis de conduire, vous devriez vous en sortir :)
Peter
Peter
2023.03.07
9.0 Verified
Fantastisch ☺ Je voelt je echt welkom, heerlijk ontbijt, mooie kamers met een fantastisch uitzicht. Er is in de omgeving veel te doen. Mooie wandelingen in de bergen, steden bezocht en heerlijk gegeten in de restaurants in het dorp. Een half uur rijden ben je aan de kust en in 2 uur rijden ben je boven op de Sierra Nevada.
Advertisement
BARDAM1974
BARDAM1974
2023.02.23
Verified
Experience outdoor, relaxation and good food If you like hiking in the mountains, being in the outdoors, enjoy the silence and if you like good real authentic food and easy wine, you are at the right place in Competa. The owners of Malaga Hills are warm, kind and funny people who will give you enough tips to go out and explore. They have the best hiking routes available for you! They manage to create a perfect balance for their guests between respecting your privacy and incorporate you in their daily life by doing yoga, hiking or other sports and a spontaneous wine at the fireplace.
Sharelle M
Sharelle M
2023.02.05
Verified
Pareltje! Malaga Hills is gelegen op een prachtige locatie met uitzicht op de valei en op loopafstand van het dorpje Compèta. We werden vriendelijk ontvangen door Aart, de broer van de eigenaresse die in de afwezigheid van haar en haar partner als gastheer optrad. Hierin was het geen enkel probleem om aanbevelingen voor een restaurant te krijgen, hij maakte ook de reserveringen voor ons of wat insider tips te geven voor leuke routes in de omgeving. Er ligt in het gemeenschappelijke deel zelfs een heel boekwerk aan uitgeprinte routes die via de app Wikiloc (wandel app) het erg gemakkelijk maakte om leuke routes te vinden. Wij hebben 4 nachten doorgebracht in de B&B. De kamers waren zeer ruim met een heerlijke massagedouche en elke ochtend stond er een gevarieerd ontbijt klaar bereid door de vriendelijke Estrella. De locatie is een echte aanrader als je van natuur houd en er even echt tussenuit wilt, maar dient ook als een fijne uitvalsbasis om de omliggende dorpjes en steden te bezoeken. Wij hebben het zelf meer op dat eerste gehouden, de wandelroute naar Cero del Lucero is een echte aanrader als je van een beetje uitdaging houd met adembenemende uitzichten. Bedankt voor de goede zorgen, wij raden Malaga Hills zeker aan! Groet, Sharelle en Cor
I6975RDwendy
I6975RDwendy
2023.02.01
Verified
Als je van rust, wandelen in de bergen houdt en graag schattige dorpjes bezoekt, ben je helemaal op het juiste adres in de B&B v De ligging van Malaga Hills is prachtig! Kamers ruim en goed verzorgd. Elke dag een heerlijk ontbijt. Lieve, vriendelijke en hulpvaardige mensen. Er was goed aandacht voor je wensen en interesses. De bibliotheek met haardvuur is erg gezellig. Prachtig terras met heerlijke zitjes en mooi uitzicht!Jammer dat het zwembad niet warm was omdat de verwarming gedeeltelijk kapot was. Het plaatsje Cómpeta is erg de moeite waard om te bezichtigen en heerlijk uit eten te gaan. En er is veel keuze. Verder een prachtig wandelgebied.
Markus
Markus
2023.01.30
10 Verified
Voortreffelijk
Advertisement
Jankees Rovers
Jankees Rovers
2023.01.29
Amazing spot with the best host you can Imagine. Aart for president
Trip type
Couples
Location
Rooms
Service
Jankees Rovers
Jankees Rovers
2023.01.22
Verified
Beautiful room with a view An incredible amazing experience. The road from Torre del Mar, winds slowly upwards, with beautiful views, on the way to B&B Malaga Hill. Host Aart is the best you can get, to feel you like a Star in this wonderful 5 ⭐️ B&B. At Malaga Hills you disconnect from the intense world we all life in. The rooms, library, the Wellnes, the person touch breakfast in the morning with stunning views, gives you the Queen in the Castle feeling. From the B&B it’s an easy walk to the white village Cómpeta, where you’ll find nice local bars and local restaurants. The staff of Malaga Hills can help you with making reservations for lunch and or diner. Malaga Hills is the perfect base for wonderful hikes. We specially loved the concept the owners Vreneli & Ruud gave to their B&B. All people in the world are equal and they praise some women who made impact for the world we life in. All this you’ll find back in nice details in this B&B. We Highly recommend this little gem in the hills of Malaga❤️
Ernst
Ernst
2023.01.10
10 Verified
Fantastisch hotel met bijzonder fijne eigenaren en personeel ☺ We hebben een uitzonderlijk goede ervaring gehad bij Malaga Hills. De eigenaren hebben persoonlijk aandacht voor hun gasten en doen er alles aan om die in de watten te leggen. We hebben genoten van de boxlessen op het heerlijke balkon met uitzicht op de bergen en zee, van alle restaurants die voor ons werden geboekt, het zwembad en de sauna en de openhaard die voor ons was aangestoken bij terugkomst uit het nabijgelegen dorp en zo is er nog veel meer te noemen. De eigenaren en het personeel zijn daarnaast bijzonder vriendelijke, attente en gezellige mensen wat een bijzonder fijne sfeer als resultaat heeft. We zijn ze erg dankbaar! ☹ Niets
Reply from Malaga Hills, Boutique Hotel/B&B
Thank you Ernst, We also enjoyed having you as our guest. you are the type of guests we really want to have. People who enjoy the many beautiful hiking trails around us. Enjoying a delicious bottle of wine together in the library, and who have actively explored the nature around competa. . Also great that you made use of the heated swimming pool of the boxing lessons and the fitness equipment. Not everyone does 😥 Funny to see that you were also working on your own laptop in the library from time to time. . in short, you liked it with us and we thought you were the ideal guests, and a very pleasant couple. Come back soon. . We wish you all the best with the preparations for your upcoming wedding. Best wishes in advance. Vreneli and Ruud
Monika
Monika
2023.01.08
6.0 Verified
Fijn
Advertisement
Anouk
Anouk
2023.01.04
10 Verified
Voortreffelijk
Rémy
Rémy
2022.12.31
10 Verified
Voortreffelijk
Sonja
Sonja
2022.12.30
10 Verified
Sehr empfehlenswert! ☺Super schönes sehr großes Zimmer, sehr nette Inhaber, spitzenmäßiges Frühstück, traumhafte Aussicht von der Terrasse
Minne
Minne
2022.12.23
9.0 Verified
geweldig! zeer goede plek en fantastisch gerund ☺ perfecte locatie ten opzichte van Competa! Steile weg prima te doen, ruime parkeerplaats en prachtige kamers! ☹ nvt
Reply from Malaga Hills, Boutique Hotel/B&B
Dank Minne en Tieneke, wij zijn blij dat jullie het fijn hebben gehad en leuk dat weer eens Groningers te gast hadden. Daar liggen ook voor ons veel mooie herinneringen. Tot hopelijk snel. En we wensen jullie een mooi, gezond en duurzaam 2023. Warme (bizar 22 graden) groet uit Competa, Vreneli & Ruud
Advertisement
Lisanne Kemp
Lisanne Kemp
2022.12.13
Heel fijn verblijf, prachtig uitzicht en heerlijk ontbijt. We hebben lekker gezwommen in het (verwarmde) zwembad en genoten van de sauna. Ruud & Vréneli zijn gastvrij en weten de goede restaurants en mooie plekjes in de buurt te tippen!
Denis
Denis
2022.12.11
10 Verified
Voortreffelijk
Anouk van Nuland
Anouk van Nuland
2022.12.08
We hebben een heerlijk verblijf gehad bij Malaga Hills. Prachtig uitzicht in een mooie omgeving. Elke avond hielp een van de eigenaren (Ruud) ons met een reservering bij een van de restaurants in het dorp. Heerlijk om hierin te worden geadviseerd. Perfecte uitvalsbasis om te relaxen én het gebied te verkennen. Iedere ochtend werden we met een heerlijk ontbijt verwend door de vriendelijke Estrella & Estrela. Aanrader! Ps Ruud & Vrénelie altijd welkom voor een kop koffie bij Sam’s koffie aan de Ten katemarkt!
Reply from Malaga Hills, Boutique Hotel/B&B 2022.12.08
Hoi Anoukfijn dat jullie het fijn hebben gehad. Leuk te horen van dynamische ondernemers ook in de hospitality industrie. Kom snel terug, goed als je zo hard werkt. Ruud