MakeupElite - Certyfikowane Kursy Makijażu Online

makeupelite.pl

MakeupElite - Certyfikowane Kursy Makijażu Online Reviews

Excellent rating
5.0
146 reviews Verified
MakeupElite - Certyfikowane Kursy Makijażu Online
%title%

%offer%

Reviews ( 146 ) 5.0

Angela Blaszyńka
Angela Blaszyńka
2024.05.16
Makijaż wytłumaczony krok po kroku bardzo zrozumiale czytelny przekaz dużo informacji w prostego formie polecam😁
Advertisement
Aga Sz
Aga Sz
2024.05.15
Bardzo fajny kurs , dużo wiedzy, bardzo polecam i na pewno jeszcze tu wrócę 💪👍❤️
Ewelina 99
Ewelina 99
2024.05.15
Super 🥰
Beata Kuroczycka
Beata Kuroczycka
2024.05.14
Wspaniały kurs! Bardzo szczegółowo jest opisywany każdy krok robienia makijażu. Super jest także to, że mamy umieszczoną listę kosmetyków jakie są wykorzystane w kursie. Naprawdę polecam 💖
Ewa Olszlegier
Ewa Olszlegier
2024.05.09
Advertisement
Ліза Сидоренко
Ліза Сидоренко
2024.05.08
Polecam, jestem bardzo zadowolona że dokonałam zakupu szkolenia specjalistki, która naprawdę się zna na swojej pracy 🤩😊
Kremowa Luna
Kremowa Luna
2024.05.07
Monika Kowalska
Monika Kowalska
2024.05.07
Lilianna Dąbek
Lilianna Dąbek
2024.04.26
Wszystkie szkolenia online na bardzo wysokim poziomie, mnóstwo przydatnych wskazówek do wykorzystania przy pracy z klientkami. Polecam z całego serca Milenę.
Advertisement
Agnieszka Milczarek
Agnieszka Milczarek
2024.04.25
Super polecam bardzo super tłumaczone i przesympatyczna dziewczyna tlumaczy polecam bardzo
Reply from MakeupElite - Certyfikowane Kursy Makijażu Online 2024.04.26
Dziękuję pięknie <3 Cieszę się, że Ci się podobał kurs online z makijażu. Wkładam w to wiele serca, jak we wszystko, co robię. Moim celem jest, aby kursy online naprawdę uczyły i dawały Wam rezultat jaki oczekujecie :) Pozdrawiam cieplutko :* Milena Tomkowska
Aleksandra Kozłowska
Aleksandra Kozłowska
2024.04.23
To był wspaniały kurs ogrom i wiedzy i techniki
Reply from MakeupElite - Certyfikowane Kursy Makijażu Online 2024.04.26
Dziękuję Aleksandra za miłą opinię po kursie online z makijażu :* Pozdrawiam cieplutko <3 Milena Tomkowska Mistrzyni Polski i Mistrzyni Świata w Makijażu
Dzakonda M
Dzakonda M
2024.04.22
Bardzo polecam 😍
Paulina Laska
Paulina Laska
2024.04.22
Advertisement
natalia barvirova
natalia barvirova
2024.04.22
Wszystko zostało szczegółowo i jasno wyjaśnione, dowiedziałam się wielu nowych rzeczy, polecam
Gosia
Gosia
2024.04.18
Mariola Walczak
Mariola Walczak
2024.04.16
Polecam świetny kurs:-)
paulina402 bujoczek
paulina402 bujoczek
2024.04.09
Bardzo duża dawka wiedzy w przystępnej formie.
Advertisement
Aleksandra Cz
Aleksandra Cz
2024.04.06
Vera Qx
Vera Qx
2024.04.04
Bardzo podobają mi się kursy. Są w 100% pełne pożytecznej i praktycznej wiedzy. Nie żałuję i nawet nie zamierzam. Polecam wszystkim! Nie ma co się zastanawiać!
Beata Liśkiewicz
Beata Liśkiewicz
2024.03.29
Wiele rzetelnej wiedzy z make up wszystko tłumaczone bardzo przystępnie i szczegółowo