Mahik - Brukivka Vid Vyrobnyka

magik.lviv.ua

Mahik - Brukivka Vid Vyrobnyka Reviews

Excellent rating
4.8
43 reviews Verified
Mahik - Brukivka Vid Vyrobnyka
%title%

%offer%

Reviews ( 43 ) 4.8

Оксана Козачук
Оксана Козачук
2024.06.11
Advertisement
Viktor Moroziuk
Viktor Moroziuk
2024.06.10
Замовляв бруківку в даній компанії. Менеджер спрацював на відмінно, доставка та розвантаження теж супер - задоволений. Єдине що б я порадив компанії, це ввести систему оплати за замовлення після отримання замовлення з частковою оплатою, або укладання угоди зі строками та гарантіями для замовників. Так як існує 100% система оплати, то це ставить замовника в ситуацію ризику.
Діма Феденишин
Діма Феденишин
2024.05.24
Компанія супер на висоті менеджери також!
Микола П'ятко
Микола П'ятко
2024.05.20
Віталій Кузьмін
Віталій Кузьмін
2024.04.08
РОБОТОЮ КОМПАНІЇ ДУЖЕ ЗАДОВОЛЕНИЙ, МЕНЕДЖЕР СПРАЦЮВАВ ШВИДКО ТА ОРГАНІЗУВАВ ЛОГІСТИКУ ДО КИЕВА. ДЯКУЮ ЗА ШВИДКІСТЬ.
Advertisement
Маряна Пастух
Маряна Пастух
2024.02.29
Volodymyr Fedorovych
Volodymyr Fedorovych
2023.11.15
Олександр Шумік
Олександр Шумік
2023.10.27
Рекомендую
Alona Savka
Alona Savka
2023.10.14
Advertisement
Taras Cherneyko
Taras Cherneyko
2023.10.13
Все чудово
V A
V A
2023.10.12
Viktor Salamaga
Viktor Salamaga
2023.10.01
Я був вкрай задоволений досвідом покупки бруківки. Вони пропонують великий вибір високоякісної бруківки за доступними цінами.
Володимир Дяків
Володимир Дяків
2023.09.27
Advertisement
юра марусяк
юра марусяк
2023.09.19
Чудова якість !!!!
Svyatoslav Malyts
Svyatoslav Malyts
2023.09.12
4BRO repair
4BRO repair
2023.09.06
Замовляли бруківку, яка була в наявності. Вчора оплатили, а сьогодні зранку її вже доставили і вкладають. Дякуємо за оперативність. Рекомендуємо!
Рита Драб
Рита Драб
2023.07.24
Усім щиро рекомендую. Я замовляла на Закарпаття. Мені навіть доставку оперативно організували. І саме головне чому обрала саме їх, це цінова категорія. Набагато вигідніше брати звідси ніж у себе на закарпатті. А і ще окреме спасибі представнику фірми у якого робила замовлення. Я дуже переживала, чи не попала на якихось мошенніків і чи взагалі отримаю свою бруківку😅оскільки потрібно всю суму замовлення оплатити відразу. Але мене заспокоїли щоразу як тільки виникали сумніви 😁 всім буду рекомендувати вас, я задоволена, і щиро бажаю вам успіхів у своїй роботі🌸
Advertisement
Anna Tur
Anna Tur
2023.05.31
Спасибі величезне Вам за шикарно виконану роботу. Результатом ми дуже задоволені і щасливі, що звернулися саме до Вас. Ви дуже хороші професіонали і фахівці, подяка велика за якість і відповідальний підхід до нашого замовлення.Особлива подяка менеджеру Олександру !
Дмитрий
Дмитрий
2023.05.10
Таня Т
Таня Т
2022.02.23
Замовляла 320 м2 бруківки Новатор. Привезли через чотири тижні. Якість бруківки дуже не погана. Гарно вписалась під наш чорно-білий фасад. Дякую за якісну роботу та продукцію. Бажаю вам успіхів та процвітання вашої компанії.
Reply from Mahik - Brukivka Vid Vyrobnyka 2022.02.23
Дякуємо за покупку.