Pierre Lommen Linnenspeciaalzaak

Pierre Lommen Linnenspeciaalzaak Reviews

Excellent rating
5.0
58 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (58)
Marry
Marry
2024.04.05
Prachtige Dommelin sprei met bijpassende kussenhoezen besteld. Supersnel geleverd. Heel blij mee! Top!
Advertisement
Nora Van Dieten
Nora Van Dieten
2024.04.01
Prima kwaliteit en de service is geweldig!
Phil Schoenmakers
Phil Schoenmakers
2024.03.30
Fijne winkel en goed advies. Geweldige service en snelle levering via internet. Vandaag een tweede bestelling via internet gekregen. Weer een snelle levering en een presentje!!
jan de rouw
jan de rouw
2024.03.12
Ik heb bij Pierre Lommen besteld omdat zij een van de weinige zijn die producten hebben met 600draden. ik had de verkeerde maat besteld en al betaald. Pierre Lommen heeft dat netjes gecorrigeerd en het verschil netjes terugbetaald. super geregeld en het slaapt voortreffelijk. aanrader. ik kreeg een bedankje voor de nette review, maar de review is het gevolg van het keurig handelen van Pierre Lommen/Danielle.
J Maas
J Maas
2024.02.19
Advertisement
Stefan Kodde (Gmail)
Stefan Kodde (Gmail)
2024.01.04
Ochtendjas gekocht en keurig en snel ontvangen.
Elles van der Lubbe
Elles van der Lubbe
2024.01.03
Geweldige service. Prima winkel.
Aggie Jacobs
Aggie Jacobs
2023.11.27
Fijne verkoopster deed veel moeite top
Marjolein
Marjolein
2023.11.17
Split matras overtrek met split van bella donna gekocht Wat een prachtige kleur heel blij mee
Advertisement
Esther van Lobberegt
Esther van Lobberegt
2023.11.17
Prachtige badjas besteld, heel goedgeholpen via de mail over de maat. binnen 1,5 dag al binnen. Superblij!!! Mooie kwaliteit en hij staat heel mooi bij mijn man. Aanrader!
Ageeth Erkamp
Ageeth Erkamp
2023.10.18
Een bestelling die bezorgd wordt als een cadeautje. Persoonlijk en met oprechte aandacht. Ik werd er zo blij van. Dank daarvoor!
Harry Janssen
Harry Janssen
2023.10.18
Deskundig advies en zeer vriendelijke eigenaresse
Ien Jacobs
Ien Jacobs
2023.10.09
Leuk knus zaakje, probeert je zogoed mogelijk te helpen als ze wat je graag wil hebben niet op voorraad heeft voor je te bestellen. Krijgt het fijn thuis bezorgd. Super gedaan en ik super tevreden.
Advertisement
Kees Quak
Kees Quak
2023.10.02
Prima geholpen door vriendelijke dame
c wander
c wander
2023.09.06
Zeer goede service en mooie artikelen van goede kwaliteit.
Lisa
Lisa
2023.07.17
Uitstekende klantenservice met persoonlijke aandacht! Het linnengoed is van zeer hoogwaardige kwaliteit en (dubbel en dik) de investering waard. Het overtrof mijn verwachting. Ik heb nogmaals een bestelling geplaatst!
Suzanne Boshouwers
Suzanne Boshouwers
2023.07.04
Zeer fijne service! Na 2x telefonisch contact te hebben en bevestigd te hebben gekregen via telefoon dat er geen meerkosten zouden zijn voor de afmeting van ons hoeslaken, bleek er vanuit de leverancier toch meerkosten berekend te worden. Deze werden vervolgens betaald door de Linnenspeciaalzaak omdat ze mij bevestigd had dat er geen meerkosten zouden zijn. Daarnaast ben ik tijdens de verzending per mail op de hoogte gehouden door Danielle én stuurt ze nu nog een mailtje na of de maat van het hoeslaken goed is. En ik moet zeggen: het is een duur product, maar de maat en kwaliteit zijn vooralsnog top!! Heel zachte stof. Wel pas 1x gewassen en 1 week op geslapen dus hopelijk blijft de kwaliteit zo goed na wassen. Maar de service van deze zaak is in ieder geval geweldig, kan niet beter.
Advertisement
Milco
Milco
2023.05.19
2x sprei 260x260 online gekocht, bemerkte bij het uitpakken kwaliteit. Nu licht het op bed en er kwam een lach op gezicht zo mooi, heerlijk vooruitzicht om vanavond te gaan slapen. Thx
Reply from Pierre Lommen Linnenspeciaalzaak 2023.05.19
Wat fijn om te horen dat u zo blij bent met de kwaliteit van de bedspreien. Heel veel plezier ermee! Hartelijke groet, Pierre Lommen Linnenspeciaalzaak
Bas
Bas
2023.03.22
Mooie kwaliteit Cawö badjas besteld die heerlijk warm en zacht zit. Na het plaatsen van de bestelling werd ik erop geattendeerd dat de badjas was uitverkocht en het nog wel even zou duren totdat de fabrikant de nieuwe productie klaar zou hebben. Danielle had mij daarom heel netjes de optie voorgelegd om daar niet op te wachten en het geld retour te storten. Maar ik heb besloten om er op te wachten en dat werd beloond met een gratis handdoek van Cawö om het wachten te verzachten. Heel prettige persoonlijke benadering en dat schept vertrouwen. Bedankt voor de prettige service, hier kom ik graag weer!
Reply from Pierre Lommen Linnenspeciaalzaak 2023.05.19
Beste Bas, Bedankt voor uw complimentjes over de service omtrent de levering van de badjas. Nog veel plezier gewenst van de Cawö badjas! Vriendelijke groet, Daniëlle Pierre Lommen Linnenspeciaalzaak
Theo Seegers
Theo Seegers
2023.03.09
Geweldig kussen aangeschaft. Blijft mooi in vorm en koel en kan bijgevuld worden. Dame heeft verstand van zaken en geeft goed advies.