Lietmeijer Tweewielers

Lietmeijer Tweewielers Reviews

Excellent rating
4.9
67 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (67)
C K
C K
2023.02.23
Mooie zaak in Eemshavenveen!
Advertisement
Bert Kremer
Bert Kremer
2023.02.19
Goede service en snelle reparatie tijd. Super!!
Joop Ruiter
Joop Ruiter
2022.11.01
Prima service, vriendelijke medewerkers, groot assortiment. Mooie winkel.
Johan beukema
Johan beukema
2022.10.08
Bij Lietmeijer een tandem van Van Raam aangeschaft. Goede uitleg goede en fijne services . kortom we zijn erg tevreden!!!!!!!!!
Elisabeth Akkerman
Elisabeth Akkerman
2022.09.09
Advertisement
Jos
Jos
2022.08.20
Onderweg tijdens fietsvakantie houdt mijn standaard het niet meer vol. De gammele standaard heeft Lietmeijer vandaag even tussendoor vakkundig gefikst. Dank!
Bert de Leeuw
Bert de Leeuw
2022.07.23
Goede service werd direct geholpen met pech van fiets. Top
Jens1357 0
Jens1357 0
2022.07.16
Top zaak!
Gonnie Wijsbeek
Gonnie Wijsbeek
2022.07.16
Yesssss!!!!!๐Ÿ’•๐Ÿ’• Na bijna een jaar wachten ben ik in het bezit van mijn nieuwe fiets. Met dank aan Lietmeijer Tweewielers Lietmeijer voor de service!!!! #Blijei #Numaarkilometersmaken
Advertisement
Evert van Dijk
Evert van Dijk
2022.07.15
de klant is koning , dat klopt voor lietMeijer Ze staan echt klaar voor jou, of jij op 1 of 5 fietsen wil proefrijden, ze doen het graag voor jou, wij hebben echt een geweldige middag gehad. Goede raad en kennis, top ervaring. Evert van Dijk
Rita Verkem
Rita Verkem
2022.06.21
Geweldige zaak, zeer snel, vriendelijk en professioneel geholpen. Ook van andere klanten nog aanwezig hoorden we niets anders dan lof ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Mieke Koelewijn
Mieke Koelewijn
2022.05.17
Pech met de fiets in Uithuizen, dus op zoek naar fietsenzaak. Bij Lietmeijer gelijk geholpen! Kregen een lekker bakkie koffie en daarna was de fiets klaar. Een Super zaak ๐Ÿ‘
Nelleke Bos
Nelleke Bos
2022.05.15
Top zaak, met alle kennis in huis
Advertisement
Gea Buitenwerf-Planting
Gea Buitenwerf-Planting
2022.05.04
Prima service, supergoed advies, veel kennis van zaken, ruime keuze en snelle levering. Dus zeker aan te bevelen ๐Ÿ‘
Michel de Groot
Michel de Groot
2022.04.29
Duidelijke uitleg en uitstekende service
J vd P
J vd P
2022.04.03
kwaliteit heeft zijn prijs maar die is hier prima en de prijzen billijk.
Anna Pol
Anna Pol
2022.03.24
Mooie nette winkel, met ruime keuze en voorraad. Goed geholpen en de fietsen snel geleverd zodat wij nu heerlijk samen kunnen fietsen, super service๐Ÿ‘Œ.
Advertisement
dina stuttje
dina stuttje
2022.03.23
Super goed netjes uitstekend
Herman Hemmes
Herman Hemmes
2022.02.20
Vriendelijke bediening en heel veel keuze in de fietsen en komen snel met oplossingen ik kom er graag.
Cor Pol
Cor Pol
2022.01.28