License 4 sure

license4sure.nl

License 4 sure Reviews

Excellent rating
5.0
195 reviews Verified
License 4 sure
%title%

%offer%

Reviews ( 195 ) 5.0

yassin abouyahya
yassin abouyahya
2024.05.25
Ik ben overgestapt naar License4sure en bleek een goede zet. Kundig en duidelijke instructeur. En een fijn persoon om naas je in de auto te hebben. Zeker een aanrader!
Yasmina Amber
Yasmina Amber
2024.05.19
Top ervaring!! Een instructeur waarvan je rust krijgt. Goede duidelijke uitleg en staat altijd open voor vragen. Zeker een aanrader!!
Selim
Selim
2024.05.18
Beste rijlessen die ik ooit heb gehad, rijinstructeur was ook een legend dankzij hem snel snel me a1 binnen gehaald. Zeker een aanrader om hier te komen lessen.
Kerim
Kerim
2024.05.11
Goede en duidelijke uitleg van Anass in 1x geslaagd.
Emre Sa
Emre Sa
2024.05.11
Mijn rijbewijs snel gehaald. Lessen zijn duidelijk en zeer goed. In 1 keer geslaagd voor AVB en AVD binnen 2 weken. Ik raad het iedereen aan.
Salah eddin Mazoua
Salah eddin Mazoua
2024.05.06
Een hele goede rijschool, recht door zee. Draait er niet omheen en is duidelijk in zijn uitleg. Na 4 lessen geslaagd voor rijbewijs A!!
Anass El guili
Anass El guili
2024.05.06
Hele goeie betrouwbare rijschool lekker flexibel en makkelijk te bereiken
pavle
pavle
2024.05.02
Goeie rijschool, lessen waren erg duidelijk en snel me rijbewijs gehaald.
Safouane -
Safouane -
2024.04.30
Wassim Bouyahyi
Wassim Bouyahyi
2024.04.24
Leuke en goede ervaring! Top rijinstructeur niks over te klagen heb me rijbewijs lekker snel kunnen halen
Erdogan Kayaci
Erdogan Kayaci
2024.04.20
Top bedrijf motorrijbewijs gehaald in 1 maand
Janet van den Bergh
Janet van den Bergh
2024.04.20
Ilias77
Ilias77
2024.04.20
ibrahim El Khloufi
ibrahim El Khloufi
2024.04.18
Beste rijschool van Amsterdam. Ik heb mijn motorrijbewijs binnen 3 weken gehaald. Anass is een topper. Alles is top geregeld.
Lxgacy-
Lxgacy-
2024.04.16
Top instructeur en tijden aanrader!!!
Dyvaio Harris
Dyvaio Harris
2024.04.08
Super goed geholpen. In 2 weken mijn motorrijbewijs in 1x gehaald. Alles is top geregeld dus ik adviseer iedereen om hier ook te lessen. Bedankt Anass voor alles.
Bilal El Fakiri
Bilal El Fakiri
2024.04.02
Na 3 weken mijn rijbewijs op zak, beste rijschool
Bugs
Bugs
2024.03.29
Top rijschool, perfect ondersteund waar nodig is !
Haitam Chahboun
Haitam Chahboun
2024.03.27
Bedankt voor de lessen!! In een keer geslaagd voor beide examens. Het was een goeie ervaring, bedankt!!
Okan Ayta
Okan Ayta
2024.03.27
Top rijschool! Ik ben maandag in 1x geslaagd voor mijn getrapte A rijbewijs. Toen ik een bericht stuurde kreeg ik te horen dat ik de week daarop al examen kon doen. Als je deze zomer nog wilt motorrijden dan ben je hier op het juiste adres.