Lemon Solar BV

Lemon Solar BV Reviews

Excellent rating
4.9
107 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (107)
Jaap van Dijk
Jaap van Dijk
2024.03.22
Hele fijne en heldere communicatie, en no nonsense advies. Alhoewel wij uiteindelijk uit prijsoverwegingen niet hebben gekozen voor Lemon Solar waren we erg onder de indruk van Oscar zijn klantgerichtheid. Met name de snelle en heldere terugkoppelingen en bereidheid om op korte termijn (tot twee keer toe) op schouw te komen. Aanrader!
Reply from Lemon Solar BV 2024.03.24
Beste Jaap, bedankt voor deze review. Het feit dat je deze plaatst terwijl je voor een andere partij hebt gekozen, beschouwen we als een compliment voor Oscar. Jammer dat je uiteindelijk voor de SolarEdge oplossing hebt gekozen van een andere partij en niet voor de door ons geboden Enphase oplossing. Hopelijk wordt het project naar volle tevredenheid uitgevoerd!
Advertisement
Richard Hofstra
Richard Hofstra
2024.03.14
Lemon Solar was een van de 4 bedrijven bij wie wij een offerte hebben aangevraagd voor zonnepanelen. Wij wisten nog niet exact hoeveel panelen wij wilden hebben. Oscar is bij ons thuis langsgekomen. Hij heeft onze situatie met ons doorgenomen, ons dak, de meterkast en de doorvoermogelijkheden voor de kabel bekeken. Daarna een helder en goed advies gegeven. Wij hebben recent meer zaken aan ons huis 'verduurzaamd' en daarbij niet alleen maar goede ervaringen met de leveranciers gehad. Lemon sprong er als bedrijf zeer positief uit door hun kennis van zaken, goede bereikbaarheid, het nakomen van afspraken en de ontzettend snelle levering en plaatsing. En, een nette prijs. De plaatsing zelf ging zoals afgesproken, op tijd, netjes en heel vlot. Onze groepenkast is ook door hen vervangen. Ook dit is zeer vakkundig en netjes gedaan.
Reply from Lemon Solar BV 2024.03.15
Beste Richard & Alice, Hartelijk bedankt voor deze mooie review. We zijn jullie graag van dienst geweest!
Ted Koch
Ted Koch
2024.02.18
Met de VvE van drie appartementen wilden we zonnepanelen. Veel installatiebedrijven wilden niet in zee gaan met een VvE omdat het te veel geregel is. Wij wilden de panelen via de Haagse SVn gemeente lening aanschaven waardoor we van te voren een duidelijke totaalprijs wilden hebben, maar we konden geen installatiebedrijf vinden die eerst langs wilde komen om alles te inventariseren zodat we later niet tegen allerlei verborgen kosten aan zouden lopen (kabels trekken, meterkasten verbouwen, et cetera). Onze achterbuurman vertelde dat zijn installatiebedrijf eerst was langsgekomen, een inventarisatie had gedaan, geoffreerd en uiteindelijk alles exact volgens afspraak geleverd heeft. Zo zijn we in contact gekomen met Jeroen van Lemon Solar. In een bezoek door Jeroen is alles in detail doorgenomen. Tijdens het bezoek hebben we veel adviezen ontvangen en is Jeroen actief aan het meepuzzelen geweest om het maximaal haalbare panelen op het dak te krijgen met alle ventilatiepijpen. Vervolgens hebben we een nette en competitieve offerte gekregen waarmee de SVn aanvraag gedaan kon worden. Tegen de tijd dat die lening geregeld was was de offerte al lang verlopen, maar daar werd niet moeilijk over gedaan. Het had zelfs het voordeel dat er hogere capaciteit panelen geleverd konden worden. De installatie was over twee dagen verspreid omdat het natuurlijk drie afzonderlijke installaties waren. Dit is allemaal goed, netjes en volgens afspraak verlopen. Wij zijn zeer tevreden over de communicatie en hoe Lemon Solar het project heeft uitgevoerd en hebben daarom vanuit de VvE nu ook een onderhoudscontract afgesloten met Lemon Solar.
Reply from Lemon Solar BV 2024.02.20
Beste Ted, hartelijk bedankt voor deze mooie review.
Rene Veenendaal
Rene Veenendaal
2024.02.10
Na goede ervaringen met Lemon Solar in 2019 hebben we voor een uitbreiding van het aantal zonnepanelen weer voor dit bedrijf gekozen. Geen spijt van. Reageren snel en plaatsen snel en netjes. Kortom, een aanrader!
Reply from Lemon Solar BV 2024.02.10
Bedankt voor uw review. We zijn u weer graag van dienst geweest!
Vincent Ligtelijn
Vincent Ligtelijn
2024.02.05
Lemon Solar is een goed en bekwaam bedrijf dat zorgvuldig werkt en zich openstelt naar de wensen en vragen van de klant. Niet alleen bij nieuwe projecten maar ook bij reparaties van reeds bestaande systemen. Ook als deze niet omvangrijk zijn, zoals bij de vervanging van een onze gateway. Werkelijk een aanrader!
Reply from Lemon Solar BV 2024.02.09
Bedankt voor uw review. Gelukkig heeft omvormer fabrikant Enphase de zaken goed voor elkaar. U kon zelf eenvoudig vanuit de app uw systeem aan ons bedrijf overdragen qua beheer. Daarna was het vervangen van uw gateway voor ons een eenvoudige klus.
Advertisement
Robbert
Robbert
2024.01.08
emon Solar heeft fantastisch werk verricht! Wij bleken een ingewikkeld dak te hebben om zonnepanelen op te plaatsen. Het dak is namelijk hoog, stijl en moeilijk toegankelijk. Lemon solar heeft zicht professioneel, oplossingsgericht en flexibel opgesteld om de uitdagingen aan te gaan en de zonnepanelen geinstalleerd te krijgen. Veel partijen waar je een offerte aanvraag doet, baseren dit op basis van google streetview. Eventuele problemen of uitdagingen worden daarna pas duidelijk. Lemon Solar komt eerst kijken en bespreekt de opties voordat je een contract aan gaat. Hier hadden we vanaf het begin een goed gevoel bij. De installateurs waren netjes, vriendelijk en kundig. We zijn blij met het resultaat en de aanpak en kunnen ze van harte aanbevelen.
Reply from Lemon Solar BV 2024.01.09
Beste Robbert, bedankt voor je review! We zijn blij dat we (met behulp van de grote, gehuurde steiger) uiteindelijk veilig en goed de zonnepanelen hebben kunnen plaatsen
Ruben
Ruben
2023.09.29
Vanaf eerste contact moment tot aan aflevering is alles erg soepel verlopen. Tijdens het monteren kwamen we achter een miscommunicatie maar dit werd eigenlijk direct ter plekke correct opgelost. Ik raad Lemon Solar zeker aan!
Reply from Lemon Solar BV 2023.09.30
Beste Ruben, bedankt voor je review. Bij een nieuwbouw woning is het altijd een beetje lastig om alles vooraf tot in de laatste details te bepalen. Gelukkig konden we snel met elkaar schakelen bij de installatie.
Sebas Quist
Sebas Quist
2023.09.29
Na hier in Duindorp steeds meer zonnepanelen te zien en natuurlijk de hoge energieprijzen hadden we besloten ook ons platte dak maar aan het werk te zetten. Na veel research en lezen van reviews uitgekomen bij Lemon Solar. Onze ervaring is uitstekend, zeer heldere communicatie over wat er mogelijk is aangezien een plat dak wel eens uitdagingen kunnen geven. Ook de plaatsing werd gedaan door een ploeg duidelijk deskundig en ervaren monteurs, wat erg fijn en belangrijk is aangezien er veel cowboys in deze business zitten. Alles werd keurig afgewerkt en opgeruimd achtergelaten terwijl wij meteen in een mooie app konden zien wat ze al opleverden. De prijs viel ons ook erg mee, de offertes die we hebben opgevraagd liepen erg uiteen en Lemon Solar viel daar positief op. Kortom een aanrader als je ook overweegt wat aan de hoge energieprijzen te doen, zo terugverdiend!
Reply from Lemon Solar BV 2023.09.30
Hi Sebas, bedankt voor je leuke review. Het was natuurlijk even puzzelen om de panelen zo gunstig mogelijk te plaatsen. Uiteindelijk is het goed gelukt en pakken jullie een mooie hoeveelheid zon, ondanks de enorme dakopbouw van de buren 👍🏻
Kees Pronk
Kees Pronk
2023.09.09
Korte levertijd, goeie service, alles netjes afgewerkt. Een aanrader
Reply from Lemon Solar BV 2023.09.11
Bedankt Kees!
Advertisement
Kitty Wierenga
Kitty Wierenga
2023.09.07
Super goed, in no time een afspraak voor een 'dakschouw' en offerte. Goed bereikbaar voor vragen ook en binnen 3 weken liggen onze panelen te shinen. Hele aardige gasten die kwamen installeren, niks een probleem. Wij zijn heel blij! Dank mannen.
Reply from Lemon Solar BV 2023.09.07
Bedankt voor je leuke review Kitty. We hebben het heel graag gedaan. Als de nazomer nog even duurt, dan hebben jullie de panelen snel terug verdiend 😀☀️👍🏻
Rick Krijtenburg
Rick Krijtenburg
2023.09.06
Lemon Solar is een zeer goed en zeer betrouwbaar bedrijf. De offerte was overeenkomstig wat we besproken hadden in het voorgesprek. De begeleiding van het management was keurig en respectvol met een luisterend oor naar ons als klant. Geen gedram of iets dergelijks. De levering en plaatsing was afgelopen 29 augustus. De zonnepanelen werden prima en netjes gemonteerd op onze dakkapel en het schuine dak door ervaren monteurs. Eventuele rommel werd netjes opgeruimd. Enkele vragen die ik had werden direct beantwoord en/of netjes opgelost. Ik had natuurlijk ook gelezen over het kaf tussen het koren in deze branche. Maar dit bedrijf valt onder het 'goede' koren. Echt super.
Reply from Lemon Solar BV 2023.09.07
Beste Rick, bedankt voor je review. Ook erg bedankt voor de aanvullende klanten die je inmiddels hebt aangebracht. De buurman staat voor volgende week in de planning!
Arno Lammeretz
Arno Lammeretz
2023.08.16
Erg blij met de door Lemon Solar geplaatste panelen. Vriendelijk personeel dat met je meedenkt en die goede apparatuur levert tegen een goede prijs. Goede communicatie, ook in het offertetraject. Ik kan iedereen Lemon Solar aanbevelen als je zonnepanelen wilt laten installeren!
Reply from Lemon Solar BV 2023.08.17
Bedankt voor de review Arno, laat de nazomer maar beginnen!!!!
Daan Wijsbek
Daan Wijsbek
2023.08.15
Lemon Solar heeft deze zomer bij mij naar grote tevredenheid zonnepanelen geinstalleerd. Van begin tot einde is dat soepel verlopen, van de communicatie tot het uitwerken van de mogelijkheden in een offerte en natuurlijk het plaatsen zelf. Helemaal top.
Reply from Lemon Solar BV 2023.08.16
Hartelijk bedankt Daan! Het ziet er naar uit dat jullie volgende week meteen lekker kunnen gaan "produceren" met de zonnepanelen 🌞🌞🌞
Advertisement
Rene Jochems
Rene Jochems
2023.08.15
Zeer tevreden over het bedrijf. Vanaf offerteaanvraag tot plaatsing zijn al onze vragen en wensen serieus genomen en beantwoordt Heldere uitleg van het systeem, de werking en verwachtte tijdsduur van terugverdienen. Klantvriendelijk, deskundig em beleefd personeel tijdens plaatsing
Reply from Lemon Solar BV 2023.08.16
Beste Rene, bedankt voor deze mooi review.
Hans van Dijk
Hans van Dijk
2023.08.08
Vanwege een onverwachte daklekkage en reparatie moesten met spoed 10 van de zonnepanelen verwijderd worden. Ondanks de drukte en de vakantieperiode werd er tijd gemaakt, en ben ik geholpen. Super medewerking, en grote klasse! Inmiddels zijn ze weer herplaatst.
Reply from Lemon Solar BV 2023.08.08
Beste heer van Dijk, heel graag gedaan en bedankt voor de review!
Ton de Jong
Ton de Jong
2023.07.19
In 2015 had LemonSolar al panelen op het garagedak gelegd. Gezien het zeer prettige contact en het prima geleverde werk wilden we heel graag weer met LemonSolar in zee voor nu ook zonnepanelen op het dak van het huis. LemonSolar denkt goed met je mee over ligging panelen, aanleg van de stroomkabel en te verwachten opbrengst. Men reageert adequaat op e-mails of telefoontjes; je kan LemonSolar gewoon op hun woord vertrouwen. Bij een kapotte omvormer in het verleden reageerde LemonSolar zeer snel. Ook bij de nu gelegde panelen werkte LemonSolar zorgvuldig en nog snel ook. Wederom alle lof van onze kant!!
Reply from Lemon Solar BV 2023.07.09
Heel erg bedankt voor uw mooie review.
Rikie van Blijswijk
Rikie van Blijswijk
2023.07.01
Zo blij dat ik het bedrijf Lemon Solar BV heb gevonden. Mijn omvormer was kapot, waardoor 22 zonnepanelen het niet meer deden. Michiel en Oscar zijn gekomen, hebben gekeken en kwamen met een oplossing. Michiel is nog een keer teruggekomen om zeker te weten hoe het moest. Heel fijn is het dat je met Jeroen en Michiel goed kunt communiceren. Binnen drie weken is de klus geklaard. Alles doet het weer. Vakmanschap, communicatievaardigheden en vertrouwen.... dat is voor mij Lemon Solar BV. Jeroen, Michiel en Oscar, heel erg bedankt . Jullie hebben mij echt goed geholpen.
Reply from Lemon Solar BV 2023.07.01
Dank je wel en graag gedaan 😊
Advertisement
Charlotte Bos
Charlotte Bos
2023.05.13
We hebben een aantal jaren geleden door Lemon Solar zonnepanelen op ons dak van onze woning laten installeren tot volle tevredenheid. De optie om zonnepanelen op het dak van onze garage te plaatsen was toen een ongunstige investering. Door de gestegen energie prijzen hebben we dit jaar tot plaatsing besloten, eveneens door Lemon Solar. Ook nu weer zijn we erg tevreden over Lemon Solar. Michiel kwam zelf langs voor een analyse thuis, en heeft op basis daarvan een oplossing op maat geboden, optimaal rekening houdend met de specifieke omstandigheden van het garage-dak. De installatie zelf verliep erg soepel. Ook na afloop bleef Lemon Solar bereikbaar voor vragen en advies. Al met al een 100% aanbeveling!
Reply from Lemon Solar BV 2023.05.14
Dank je wel 😊
Heleen Kooij van der
Heleen Kooij van der
2023.04.22
Zo fijn bedrijf Goede service Bedankt voor snelle service Ik raad het iedereen aan TOP
Peter Lander
Peter Lander
2023.04.22
Zoon fijn bedrijf bedankt voor de goede en snelle service top en bedankt
Reply from Lemon Solar BV 2023.04.22
Dank je wel 😊