Bed & Breakfast 'Le Faucon'

lefaucon.nl

Bed & Breakfast 'Le Faucon' Reviews

Excellent rating
4.8
715 reviews Verified
Bed & Breakfast 'Le Faucon'
%title%

%offer%

Reviews ( 712 ) 4.8

Bruno
Bruno
2024.07.15
10 Verified
Gemütlich und sehr freundlich ☺Kaffee und Tee sind im Aufenthaltsraum kostenlos erhältlich. Gemütliche Lounge
Wendy
Wendy
2024.07.12
9.0 Verified
Fantastisch
Simone
Simone
2024.07.11
9.0 Verified
Fantastisch
Marc
Marc
2024.07.09
10 Verified
Een grote aanrader ☺ Het ontbijt was lekker ☹ Fantastisch
Lau1983
Lau1983
2024.07.08
9.0 Verified
Dikke aanrader! ☺ De ligging en faciliteiten waren dik in orde. Erg netjes en schoon en leuk ingericht. Zeer vriendelijke gastheren en plek om te parkeren voor de deur. Fijn bed en klein koelkastje op de kamer. ☹ Klein beetje gehorig vanaf de kamer als er mensen in de woonkamer zijn.
Anoniem
Anoniem
2024.07.05
10 Verified
Top B&B ☺ Ik heb nergens iets op aan te merken. We zijn heel erg tevreden !! Echte aanrader !!
Anja
Anja
2024.07.02
9.0 Verified
Enorm van ons verblijf genoten ☺ Ontbijt was prima, wel even goed afspreken hoe laat. Zwembad aanwezig
Kevin
Kevin
2024.07.01
10 Verified
☺Location, facilities, cleanliness, size of the room, high standard of furnishings. Communication process from hosts was excellent. Good value for money. ☹We were OK with the stairs up to the rooms, however they might be a bit tight and narrow for some folk.
Dustin
Dustin
2024.06.30
10 Verified
Voortreffelijk
Jenneke Regtering
Jenneke Regtering
2024.06.28
Geweldige B&B, Dennis en Alain zijn geweldig gastvrij en behulpzaam! De B&B is super schoon, heerlijke bedden, fantastische geuren en heeft een prachtige tuin met zwembad. Puur genieten 👌👌
Marc
Marc
2024.06.26
10 Verified
En bnb zoals ie moet zijn. ☺ Compleet plaatje van design , kwaliteit. Schone kamer, en twee super aardige gastheren. Dit alles op 5 min loopafstand van het centrum.
Fam Geppaard
Fam Geppaard
2024.06.25
Een prachtige B&B met heel veel oog voor detail. Dennis & Alain zijn supervriendelijk en zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Het centrum van Valkenburg ligt op nog geen 5 min. wandelen en bij ons scheen de zon en konden we genieten bij het mooie zwembad met heerlijke ligbedden. Al waren we er maar 1 nachtje, het voelde echt als een mini vakantie en we komen dan ook zeker nog een keertje wat langer terug.
Trip type
Vacation
Location
Rooms
Service
Evert-jan
Evert-jan
2024.06.24
10 Verified
Voortreffelijk
Marga
Marga
2024.06.19
10 Verified
Voortreffelijk
Margo
Margo
2024.06.14
10 Verified
Voortreffelijk ☺ Super vriendelijk ontvangen. Mooie kamers.
Angelique
Angelique
2024.06.14
9.0 Verified
Fantastisch
Agnes
Agnes
2024.06.10
10 Verified
Voortreffelijk
Jacob
Jacob
2024.06.07
7.0 Verified
Ruime kamer, maar wel grenzend aan de woonkamer. ☺ Hele mooie ruime kamer met een bijzonder fijn bed. Inchecken via een code werkte perfect. ☹ Mijn kamer grensde aan de gezamenlijke ruimte (woonkamer), waar de andere gasten ook s’ avonds ook gebruik van maakten. Je moet het dus maar net treffen dat ze niet door gaan, terwijl jij wilt slapen. Daarom zou ik het niet nog een keer durven boeken.‘
Reply from Bed & Breakfast 'Le Faucon'
Beste Jacob, bedankt voor jouw review. De gezamenlijke ruimte wordt enkel en alleen gebruikt tot 22:00 uur. Er zijn huisregels waar onze gasten zich netjes aan houden. De dag van uw verblijf heeft een andere gast tot 22:00 rustig een boekje gelezen in deze ruimte. Dus wees vooral niet bang voor luid publiek, want dit hebben wij niet. Zelf wonen wij op de benedenetage. Er is altijd sociale controle.
Marieke
Marieke
2024.06.06
10 Verified
Fantastisch ☺ Nooit gedacht dat t in een woonwijk zou liggen maar wat een leuk plekje mooie kamers en ontvangstruimte ☹ Niets
Harry
Harry
2024.06.03
10 Verified
Heerlijke korte vakantie in Valkenburg met verblijf in de gastvrije en fraaie B&B van Dennis en Alain. ☺ Fijne, ruime kamer met eigen douche en toilet. Grote woonkamer voor alle gasten en het ziet er allemaal tiptop uit! ☹ Nvt