Leankings

leankings.nl

Leankings Reviews

Excellent rating
4.7
49 reviews Verified
Leankings
%title%

%offer%

Reviews ( 49 ) 4.7

Blindeerkoning
Blindeerkoning
2024.05.03
Al meer dan 5 jaar klant bij dit bedrijf. Ze staan altijd voor je klaar om problemen met de website en dergelijke snel op te lossen. Zonder ieder dingetje in rekening te brengen. Zeker een aanrader!
Reply from Leankings 2024.05.03
Ontzettend bedankt voor je review! Geven en nemen hoort erbij. Wij zijn blij dat we je al een lange tijd mogen voorzien van de beste SEO posities en reeds nieuwe website. Ook de Ads draaien natuurlijk lekker mee. Op naar nog 5 jaar.
Joost Kemper
Joost Kemper
2024.05.02
Echt een top bedrijf, service staat op nummer 1. Ben al jaren klant en altijd perfect geholpen!
Reply from Leankings 2024.05.03
Hi Joost, heel erg bedankt voor je positieve review. Fijn om zaken met je te doen!
Abdullah Baycuman
Abdullah Baycuman
2024.05.02
Via een advertentie van Leankings zelf contact opgenomen. Voornamelijk omdat ik dacht, als ze het zelf kunnen, kunnen ze het voor mij ook. Gezien de huidige verandering van de solar markt moeten wij snel schakelen en dat kan Leankings gelukkig. Ze denken met je mee en communiceren zoals het hoort. Zeker aan te bevelen. 👍🏼
Reply from Leankings 2024.05.03
Hi Abdullah, fijn dat we je mogen voorzien van Ads ondersteuning en dat je tevreden bent met onze service. Op naar de toekomst, of dat nou Airco's, panelen of batterijen zijn :).
Sebastiaan Doesburg
Sebastiaan Doesburg
2023.03.17
Goede samenwerking met de SEA specialist en de ondernemer is bereid om buiten de normale oplossingen te denken om het beste resultaat te vinden voor iedereen.
Reply from Leankings 2023.03.17
Hi Sebastiaan, dankjewel voor je review. Fijn dat je het zo ervaart. Communicatie is de key.
J.Rumling
J.Rumling
2023.03.17
Ik ben nu reeds een aantal jaren klant bij Leankings. Ik kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben over de wijze waarop dit bedrijf te werk gaat!
Reply from Leankings 2023.03.17
Heel erg bedankt voor je leuke review! Op naar de volgende 10 jaar.
Roger Van Bukel
Roger Van Bukel
2023.03.16
Wat een prettige communicatie en iedereen even klantvriendelijk! Ik ben zeer tevreden over de samenwerking en jullie advies over Google Ads!!!
Reply from Leankings 2023.03.16
Roger bedankt voor je review. Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid verloopt. Op naar nog betere resultaten!
Leon Pieneman
Leon Pieneman
2023.03.16
Al jaren maken wij naar tevredenheid gebruik van jullie diensten. Flexibel, persoonlijk en toch uiterst professioneel, zo zou ik het team van Leankings omschrijven.
Reply from Leankings 2023.03.16
Leon wat een mooie woorden. Heel erg bedankt voor het vertrouwen! Op naar de volgende 10 jaar.
Rick Eradus
Rick Eradus
2023.03.16
Super blij met de fijne samenwerking en de goede ads resultaten!!!
Reply from Leankings 2023.03.16
Hi Rick, bedankt voor je mooie review. Succes met je bedrijf!
Mik3 B0utKan
Mik3 B0utKan
2023.02.03
Goede hulp! Ze luisteren en het is echt goed voor online assistentie
Reply from Leankings 2023.02.06
Hi Mike, dankjewel voor je review!
Kevin
Kevin
2023.02.03
Goed geholpen en snelle communicatie.
Reply from Leankings 2023.02.03
Goed om te horen dat je tevreden bent over onze service! Dankjewel voor de review!
Ben Aalderinks
Ben Aalderinks
2023.01.16
Moving en Leankings beloofd gouden bergen maar zodra de overeenkomst is getekend nemen ze alleen nog contact om over facturen te praten. Zeer slecht bedrijf, geen zaken mee doen. Bedrijf gedagvaard voor deze wanpraktijken!
Reply from Leankings 2023.01.16
Mensen pas op voor Akram, zoals hij echt heet, van verhuisbedrijf Clever Movers!! Een onderdeel van mijn bedrijf genaamd Moving.nl heeft 125 leads aan dit bedrijf geleverd t.w.v. €1631,76. Helaas betaald Akram zijn factuur niet en krijgen wij na het inschakelen van een incassobureau een slechte review. Lees bijvoorbeeld hun laatste review op Google dan weet je genoeg: https://g.co/kgs/i1abEf
Janneke Nijman
Janneke Nijman
2022.12.14
Mijn nieuwe website laten bouwen door Leankings en ben erg blij met het resultaat. Ze nemen de tijd voor je, denken met je mee en zijn heel flexibel. De website is super geworden!
Reply from Leankings 2022.12.15
Hi Janneke, bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent!
Onlinedienstleistung
Onlinedienstleistung
2022.12.08
Leankings heeft ons goed geholpen en we zijn zeer tevreden over haar inzet, correctheid en competentie.
Reply from Leankings 2022.12.09
Heel erg bedankt voor jullie positieve review!
Alex Klimaszka
Alex Klimaszka
2022.12.06
De heren doen niet alleen hun werk goed, maar denken ook met je mee. Afspraken worden nagekomen en de communicatie is prettig. Ik ben erg tevreden over de samenwerking.
Reply from Leankings 2022.12.08
Dankjewel Alex voor deze lovende woorden! Wij ervaren de samenwerking ook zeker als prettig.
Vincent Hoek
Vincent Hoek
2022.10.26
Wat een TOP bedrijf! De deskundige mannen hebben mij laten zien dat ik veel meer kan uithalen met Google. Ik pluk de eerste vruchten er al van af. Aanrader!!
Reply from Leankings 2022.10.27
Hi Vincent, bedankt voor je review en goed om te horen dat je de eerste vruchten er al van plukt! :D
Maarten Gruson
Maarten Gruson
2022.10.07
Super tevreden met onze Google Ads campagnes! Een fijne marketing partner, alsof we nieuwe collega's erbij hebben. Ze denken goed mee en de communicatie is strak! Aanrader!
Reply from Leankings 2022.10.17
Dankjewel Maarten voor je positieve review!:)
Vincent van Nimwegen
Vincent van Nimwegen
2022.05.30
Fijn contact en goed resultaat!
Reply from Leankings 2022.06.15
Hi Vincent, bedankt voor de recensie. Goed om te horen dat je tevreden bent met onze diensten! :)
Angelo Musch
Angelo Musch
2021.12.21
Fijn zaken doen en mooie resultaten.
M Ramekers
M Ramekers
2021.11.13
Prettige samenwerking en jullie hebben ons goed geadviseerd bij de ontwikkeling van onze nieuwe website !
Thomas Storm
Thomas Storm
2021.11.11
Fijne ervaring! Korte lijntjes en fijn contact met de specialisten.