LB Helse Stabekk

lbhelse.no

LB Helse Stabekk Reviews

Excellent rating
5.0
36 reviews Verified
LB Helse Stabekk
%title%

%offer%

Reviews ( 36 ) 5.0

Frida Bjelke
Frida Bjelke
2024.02.23
Fantastisk opplevelse hos LB Helse! Profesjonell service, dyktige terapeuter og effektiv behandling. Jeg følte meg umiddelbart bedre etter min første behandling, og resultatene har bare blitt bedre og bedre. Anbefaler LB Helse på det sterkeste til alle som søker etter kvalitetsbehandling og genuin personlig oppfølging.
Peter Hermundstad
Peter Hermundstad
2024.02.20
Meget dyktige folk som ser helhetsbildet og følger opp. 10/10
Eline Cortsen Guren
Eline Cortsen Guren
2024.02.20
Jeg fikk grundig og god hjelp av Hanna under min graviditet, da jeg slet med bekkenet. Hun tok seg god tid, og jeg følte meg svært godt ivaretatt.
Guro Dalvang
Guro Dalvang
2024.02.19
Kan anbefale Hanna Cortsen på det varmeste! Fått hjelpsom behandling, nyttige øvelser og gode tips i flere omganger, med både vond hofte og skulder.
Terje Kirsebom
Terje Kirsebom
2024.02.19
Veldig dyktige behandlere!
Eivind Gjerald
Eivind Gjerald
2024.02.19
Upåklagelig behandling utført av hyggelige og kompetente gutter. 10/10
Ullrik Moksnes
Ullrik Moksnes
2024.02.19
Trond Christian Buttingsrud Mathiesen
Trond Christian Buttingsrud Mathiesen
2024.02.19
Sturla Strand
Sturla Strand
2024.02.19
Veldig fornøyd 🙌🏽
Ingrid Holgersen
Ingrid Holgersen
2024.02.19
Føler meg alltid trygg og godt ivaretatt hos Hanna! Anbefales!
Christine Mørk
Christine Mørk
2024.02.19
Lorenz Marius Kleven
Lorenz Marius Kleven
2024.02.19
Mads Sveen
Mads Sveen
2024.02.19
Severin hos LB Helse Stabekk er en kjernekar, ekstremt flink og har hjulpet meg mye de siste to årene. Anbefaler alle å gå hit for å ordne litt på skroget sitt!
Camilla Tanhoff
Camilla Tanhoff
2024.02.19
Fantastiske mennesker med høy kompetanse.
Alexandra Lie
Alexandra Lie
2024.02.19
maria westby
maria westby
2024.02.19
Veldig fornøyd med behandlingen jeg mottar hos LB helse Stabekk. Severin er kjempedyktig og tar seg alltid god tid. Kan virkelig anbefale denne klinikken på det varmeste.
Johan Gangsø
Johan Gangsø
2024.02.19
Super dyktige folk som vet hva de driver med, de tar vare på deg gjennom hele behandlingsperioden og følger deg gjerne opp for forebyggende arbeid. Fine lokaler, hyggelige folk og står alltid til hjelp uansett problem. Anbefaler på det sterkeste å velge LB Helse.
Caroline Habbestad Ingri
Caroline Habbestad Ingri
2024.02.19
Ulrik Giske holm
Ulrik Giske holm
2024.02.19
Sigbjørn Rustad Lien
Sigbjørn Rustad Lien
2024.02.19
Trygge og flinke folk, som faktisk følger opp. Anbefales