LA FLAMMA

laflamma.no

LA FLAMMA Anmeldelser

Excellent vurdering
5.0
67 anmeldelser Verifisert
LA FLAMMA
%title%

%offer%

Anmeldelser ( 67 ) 5.0

Ørjan Kampenhaug
Ørjan Kampenhaug
2024.06.22
Fantastiske burgere og PERFEKT fries!!
Food
Service
Svar fra LA FLAMMA 2024.06.23
Tusen takk, Ørjan! Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din. Velkommen tilbake til LA Flamma for flere deilige burgere og fries! 🍔🍟 Mvh LA Flamma AS
Dr Wasim Zahid
Dr Wasim Zahid
2024.06.20
Spiste her på bursdagen min, sammen med familien. Vi bestilte burgere og fries. Burgerne var saftige og hadde utrolig god smak. Pommes friten var skikkelig fersk og crispy, myk på innsiden. Veldig hyggelig personale. Fine priser. Her kommer vi igjen!
Atmosphere
Food
Service
Svar fra LA FLAMMA 2024.06.21
Kjære Wasim, takk for hyggelig omtale! Vi er glade for at du og familien hadde en flott bursdagsfeiring hos oss. Vi ser frem til å ønske dere velkommen igjen snart! 🍔🍟 Mvh LA Flamma AS
Pokettomonsutā
Pokettomonsutā
2024.06.18
Wow! Dette her er uten tvil Sandvikas beste burger.
Atmosphere
Food
Service
Svar fra LA FLAMMA 2024.06.19
Tusen takk, Pokettomonsutā! Det gleder oss å høre at du likte burgeren vår. Velkommen tilbake snart! 😊 Mvh LA Flamma AS
Artiom Paliokas Bondarenko
Artiom Paliokas Bondarenko
2024.06.17
The food was so good that I ate it before taking a picture. The food was ready extremely fast.
Atmosphere
Food
Service
Svar fra LA FLAMMA 2024.06.18
Thank you, Artiom! We're thrilled you enjoyed our food and speedy service. Next time, perhaps a quick snap before diving in! 😊 Mvh LA Flamma AS
Amanda Solheim
Amanda Solheim
2024.06.05
Fantastisk god mat!😍 Den beste burgeren jeg har smakt!👏
Atmosphere
Food
Service
Svar fra LA FLAMMA 2024.06.06
Tusen takk, Amanda! Det gleder oss å høre at du likte burgeren vår så godt. Vi håper å se deg igjen snart! 🍔😊 Mvh LA Flamma AS
NG
NG
2024.06.05
Tror faktisk de har de beste burgerene jeg har smakt😊
Atmosphere
Food
Service
Svar fra LA FLAMMA 2024.06.05
Tusen takk, NG! Vi er glade for å høre at du liker burgerene våre! 😊 Mvh LA Flamma AS
MohTV
MohTV
2024.06.04
Sehr gut 👍
Atmosphere
Food
Service
Svar fra LA FLAMMA 2024.06.04
Vielen Dank, MohTV! Wir freuen uns, dass du zufrieden bist. 😊 Mvh LA Flamma AS
Selena Jesen
Selena Jesen
2024.05.30
Its so nice they are so nice i like eating there😇♥️
Svar fra LA FLAMMA 2024.05.31
Thank you, Selena! We're thrilled to hear you enjoy dining at LaFlamma. Your kind words mean a lot to us. 😇♥️ Mvh LA Flamma AS
Homam Alghawi
Homam Alghawi
2024.05.30
Atmosphere
Food
Service
Svar fra LA FLAMMA 2024.05.31
Tusen takk, Homam! Vi er glade for at du er fornøyd med oss 😊 Mvh LA Flamma AS
Ahmed Sabsabi
Ahmed Sabsabi
2024.05.29
Das Essen Top erste Hand unbeschreiblich der Service war so nett und genauso Top Ich würde den Laden sehr Empfehlen 👍
Atmosphere
Food
Service
Svar fra LA FLAMMA 2024.05.30
Lieber Ahmed, vielen Dank für deine lieben Worte und die Empfehlung! Wir freuen uns, dass dir unser Essen und Service gefallen haben. Bis zum nächsten Mal! 😊 Mvh LA Flamma AS
Alaa Tarab
Alaa Tarab
2024.05.29
Deilig mat😋,hyggelig uteservering i Sandvika.
Atmosphere
Food
Service
Svar fra LA FLAMMA 2024.05.30
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Alaa! Vi er glade for at du likte maten og atmosfæren hos oss i Sandvika. Vi håper å se deg igjen snart! Mvh LA Flamma AS
Tari Br
Tari Br
2024.05.28
Deilig mat og koselig atmosfære ❤️
Atmosphere
Food
Service
Svar fra LA FLAMMA 2024.05.29
Tusen takk, Tari! Vi er glade for at du satte pris på maten og atmosfæren hos oss. Velkommen tilbake! ❤️ Mvh LA Flamma AS
بهاء الدين
بهاء الدين
2024.05.28
My new favourite place 🥰
Atmosphere
Food
Service
Svar fra LA FLAMMA 2024.05.29
Thank you so much, Bahá' al-Dīn! We're thrilled to be your new favourite place 🥰. Mvh LA Flamma AS
wisam Shouqeyr
wisam Shouqeyr
2024.05.28
Atmosphere
Food
Service
Svar fra LA FLAMMA 2024.05.28
Tusen takk for din fantastiske tilbakemelding, Wisam! Vi setter utrolig stor pris på deg som kunde og at du har valgt LA Flamma AS. Ha en flott dag videre! 😊 Mvh LA Flamma AS
Ilaf Bazar
Ilaf Bazar
2024.05.28
Svar fra LA FLAMMA 2024.05.28
Tusen takk for anmeldelsen, Ilaf! Vi setter stor pris på din tilbakemelding. 😊 Mvh LA Flamma AS
Mahmoud Amouri
Mahmoud Amouri
2024.05.28
Svar fra LA FLAMMA 2024.05.28
Tusen takk for din flotte tilbakemelding, Mahmoud! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å vurdere oss. Vi gleder oss til å kunne hjelpe deg igjen i fremtiden! Mvh LA Flamma AS
Chicfrisor tamari
Chicfrisor tamari
2024.05.28
Flotte matt .
Atmosphere
Food
Service
Svar fra LA FLAMMA 2024.05.28
Takk for den hyggelige tilbakemeldingen, Tamari! Vi er glade for at du er fornøyd med maten vår. 😊 Mvh LA Flamma AS
Mohamad Nawar Almamo
Mohamad Nawar Almamo
2024.05.28
Gratulerer 🎉🍔🍹🍕🎊
Atmosphere
Food
Service
Svar fra LA FLAMMA 2024.05.28
Tusen takk, Mohamad! Vi setter stor pris på din tilbakemelding. Velkommen tilbake! Mvh LA Flamma AS
علي منصور
علي منصور
2024.05.28
Atmosphere
Food
Service
Svar fra LA FLAMMA 2024.05.28
Hei Ali, takk for en fantastisk anmeldelse! Vi setter stor pris på din støtte og tilbakemelding. 😊 Mvh LA Flamma AS
Abdallh Alhalpy
Abdallh Alhalpy
2024.05.28
Jeg ber Gud om at dette prosjektet blir en kilde til rikelig inntekt og stor suksess, og at det blir et spesielt sted for alle som søker deilig mat og førsteklasses service. Hjertelig til lykke, og vi ønsker dere fortsatt suksess og fremgang. Med vennlig hilsen Abdullah
Atmosphere
Food
Service
Svar fra LA FLAMMA 2024.05.28
Tusen takk for dine flotte ord, Abdallh! Vi er glade for at du setter pris på vårt prosjekt og håper å fortsette å levere førsteklasses service og deilig mat til alle våre kunder. Mvh LA Flamma AS