Koi tattoo Reviews

Koi tattoo Reviews

4.7

Excellent - based on 603 reviews

koitat.ink
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (584)
Rotem Slakman
Rotem Slakman
2023-10-06
Yosi Mutzafi
Yosi Mutzafi
2023-09-13
מקצועי ושירותי מאוד
אוהד יוסף
אוהד יוסף
2023-09-02
מקצועי. שירות טוב
דפי נ
דפי נ
2023-09-01
מצויינים. עשיתי קאבר אצל רפאל- מוכשר, קשוב, יצירתי בטירוף, הוגן, סבלני. ממש חוויה מעולה וגם כל הצוות שמסביב נעים, מזמין, נקי. ממליצה מכל הלב
Yuval Gilad
Yuval Gilad
2023-08-31
שירות מטורףף תודה לאוראל!
Tamar Reshef
Tamar Reshef
2023-08-28
Leo Barabi
Leo Barabi
2023-08-27
מקום מצוין עם וייב מעולה ומקצועי!!! הצלחתי לעשות ספטום למרות הפוביה ממחטים בזכות הפירסר שהיה סבלני אליי והרגיע אותי מאוד. אני מרוצה מהתוצאה וממליץ בחום.
Reply from Koi tattoo 2023-08-27
כיף לקרוא על החוויה שלך בסטודיו ליאו 🌟 תתחדש, ולא לשכוח להגיע לביקורת 💜
נועה בראון
נועה בראון
2023-08-24
הלכתי לעשות ספטום אחרי שראיתי ביקורות טובות ויצאתי עם טראומה ממחטים לא ממליצה ובהלם שאנשים מוכנים לשלם על הנזקים שעושים שם לגוף
Reply from Koi tattoo 2023-08-25
שלום נועה, הביקורת שלך נקראה בעיון רב, מצטערים לשמוע שהחוויה שלך לא הייתה חיובית. כסטודיו מקצועי אנו מקפידים על בטיחות וסטנדרטים גבוהים של עבודה הכוללים ניקוב באמצעות מחטים בלבד, על כן אנו מבינים את תגובתך. לגופו של עניין - הניסיון לבצע עבורך ספטום בפעם הראשונה כשל עקב בעיות אנטומיות הקשורות למחיצה באף. כאשר שיקפנו לך את המצב וביקשנו ממך לנסות שוב, בחרת לעזוב. אנו מבינים שזו הייתה חוויה לא נעימה עבורך, ומתנצלים על כך. במקביל, מנהל הסטודיו יצר קשר כדי להקשיב ולספק מענה לתחושות ולחששות שהעלית. במסגרת השיחה הוצעה לך חוויה מתקנת, לצערנו בחרת שלא לקבלה. אנו מאמינים שחשוב לאפשר ללקוחות לקבל מידע אמין על השירותים שלנו, כל הביקורות בדף העסקי הם של לקוחות שביקרו בסטודיו התחדשו בקעקוע ו/או פירסינג וכתבו על החוויה שלהם. כפי שצוין בשיחה עם מנהל הסטודיו, נשמח לעמוד לרשותך בעתיד כדי להעניק לך חוויה מתקנת.
Asia Popov
Asia Popov
2023-08-18
I recently got my first ever tattoo from Michael and I have nothing but good things to say! He's a skilled artist who creates beautiful and unique pieces. Michael's gentle approach made the whole process almost painless and very comfortable. I feel lucky to have his artwork on my body. Thank you and I can't wait for my next tattoo !
Reply from Koi tattoo 2023-08-18
Hey Asia, We're so thrilled to read your review! Michael truly is passionate about his work, and we're happy to hear that it showed during your session. Your trust in us, especially for your first tattoo, means the world. Eagerly awaiting your next visit! Cheers ❤️
enbal bali
enbal bali
2023-08-06
חוויה נהדרת (מינוס הכאב 😝) קיבל את פניי צוות מקצועי, סבלני, נעים ואדיב שהצליח להצחיק אותי גם בזמן ניקוב של כמה חורים במקביל. המקום מעוצב נפלא, נקי ומסודר. אין ספק שאחזור שוב ואמליץ לאחרים ✌🏼🩷
Reply from Koi tattoo 2023-08-06
איזה כיף לקרוא על החוויה שלך בסטודיו ענבל ❤️ לא לשכוח להגיע לביקורת, זמינים לכל שאלה בערוצי התקשורת השונים 🙏
Sharon Wolff
Sharon Wolff
2023-07-21
Gil Natan
Gil Natan
2023-07-03
The best tattoo studio with great people who gives you a uniqe service.
Crue Wood
Crue Wood
2023-06-28
recommends
cleanest line work I've had done! very happy! 5 stars
טל בן שמן
טל בן שמן
2023-06-28
Shirley Hadar
Shirley Hadar
2023-06-23
אחלה מקום ואנשים
sarah rolland
sarah rolland
2023-06-20
meir bar
meir bar
2023-06-10
Michael Shinwell
Michael Shinwell
2023-05-29
יולי מורגנשטרן
יולי מורגנשטרן
2023-05-24
לפני חודש , עשיתי פירסינג בגבה מושלם תודה לרוי המושלמת
Ohr Cohen
Ohr Cohen
2023-05-16
שירות מדהים, רוי נדירה