Købsmæglerne Reviews

Købsmæglerne Reviews

5.0

Excellent - based on 126 reviews

koebsmaeglerne.dk
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (124)
Tobias Greisager Rehfeldt
Tobias Greisager Rehfeldt
2024-02-12
Vi havde sat os selv ret godt ind i processen, og vidste nogenlunde hvad vi skulle kigge efter, men vi ville alligevel have Købsmæglerne ind over for at sikre at vi ikke missede noget, eller lavede fejl i processen. I modsætning til egendomsmægleren og bankdamen, tog Thomas altid telefonen, og svarede på deres Facebook Messenger inden for få minutter, selv om aftenen. Thomas fandt en del ting som vi skulle være opmærksomme på, så vi følte at vi havde alt den relevante information. Ville helt klart bruge Købsmæglerne igen i fremtiden.
Anisha G
Anisha G
2023-11-17
I highly recommend Thomas Boe from Købsmæglerne for his outstanding expertise, legal knowledge, and professionalism. His guidance was invaluable in providing us with comprehensive information about our home purchase. What stood out to me was their candidness, dedication, and enthusiasm for their profession. The thorough analysis, along with a clear outline of the advantages and disadvantages of the property and its location, was immensely helpful. As a first-time homebuyer, the process was made remarkably smooth thanks to their efforts. Our detailed discussions with Thomas were insightful, covering all essential aspects we needed to be aware of before making our purchase. I am thoroughly satisfied with the service provided and wholeheartedly recommend them to anyone considering a home purchase.
Dimitra Alexouli
Dimitra Alexouli
2023-11-10
Meget professionelle med høj faglig viden, hjælpsomme og venlige 👍
Sina Steele
Sina Steele
2023-02-10
recommends
Min mand og jeg kan virkelig anbefale at gøre brug af Købsmæglerne. Vi vil gerne sige tusind tak til Rasmus for at håndtere købet af vores drømmebolig 😊 Rasmus vurderede boligen, forhandlede prisen og ordnede det juridiske. Oveni i dette sørgede han for at vi altid kunne stille ham spørgsmål om processen og hvad nu end vi gik og tænkte over i forbindelse med huset. Alt i alt en helt fantastisk service 😀
Rikke Lauritsen
Rikke Lauritsen
2022-12-19
I mit førstegangskøb har det været altafgørende at have Thomas fra Købsmæglerne med i processen. De mange formalia og detaljer, som man som førstegangskøber ikke nødvendigvis er forberedt på, samt i min situation en masse ubekendte omkring boligen, gjorde situationen vanskelig. Thomas' dybdegående arbejde og rådgivning gjorde, at handlen kunne lande et godt sted for mig, samtidig med at jeg stadig havde følelsen af at have truffet den rette beslutning selv. Thomas var med til at finde en god løsning, som gjorde det til en positiv oplevelse og en langt bedre handel for mig. Bl.a. blev der ift. juridisk godkendelse opnået 90.000,- i ekstra afslag, da Købsmæglerne blev gjort bekendt med udfordringerne på lejligheden. Jeg vil gerne give min varmeste anbefaling til Thomas.
Hamid Toussi
Hamid Toussi
2022-10-25
recommends
Rasmus gave me excellent advice in choosing the house, and have helped me all the way with all the practical matters in buying the house.
Andreas Kiesbye Øvlisen
Andreas Kiesbye Øvlisen
2022-09-15
recommends
Vi er førstegangskøbere, og var blevet anbefalet Købsmæglerne igennem et vennepar, der havde haft en virkelig god oplevelse ved et tidligere huskøb. Vi tog derfor kontakt til Købsmæglerne, Thomas, hvor vi har fået en helt fantastisk hjælp igennem processen med at købe et hus, som har været helt uvurderlig. Hjælpen bestod i købsanalyse, juridisk gennemgang, testamente, og forhandling. Igennem hele processen er vi blevet informeret, guidet og ”holdt i hånden” fra start til slut. Det skabte meget tryghed i købsprocessen, og skabte et overblik. Især har vi været ovenud tilfredse med den strategi der blev foreslået i forhold til forhandling (som gav et betydeligt prisnedslag) og den juridiske gennemgang, hvor vi sammen gennemgik kontrakten fra ende til anden. Der blev her fundet punkter der skulle udbygges og tillægges kontrakten, som vi ikke selv havde kommet på. Alt i alt er vi yderst tilfredse med den oplevelse vi har haft med Thomas og Købsmæglerne, og kan kun varmt anbefale at benytte sig af Købsmæglerne!
Reply from Købsmæglerne 2022-09-17
Hej Andreas og Michelle. Tusinde tak for de flotte ord. Vi er glade for, at vi kunne skabe værdi for jer i jeres boligkøb. God weekend
Marija Victorija Beck Hansen
Marija Victorija Beck Hansen
2022-09-15
recommends
Vi havde fornøjelsen af Rasmus, der navigerede os gennem vores første huskøb. Fra start til slut tog Rasmus os i hånden og rådgav på alle leder og kanter. Vi følte os trygge i hans hænder - især da det viste sig, at vi havde at gøre med en ejendomsmægler, der var glat som en ål og som forsøgte at smutte gennem samtlige huller og sprækker. Dette håndterede Rasmus enormt proffesionelt og effektivt. Han var altid tilgængelig når vi havde spørgsmål - også de dumme af slagsen. Udover rådgivning på huskøbet, brugte vi Rasmus til at lave et testamente, der skulle sikre os såvel som vores søn. Vi har intet andet end rosende ord til og om Rasmus.
Reply from Købsmæglerne 2023-10-11
Wow, 🌹, jeg er meget imponeret🌹 over din profil🌹 og personlighed🌹. Jeg beundrer også din gode🌹 sans for humor🌹 hende. Jeg plejer ikke at skrive i kommentarfeltet🌹, men Jeg synes du fortjener dette tillæg🌹. Jeg forsøgte flere gange at sende ham en venneanmodning. men jeg vil ikke bestå, klik venligst på min profil og send mig en venneanmodning. TAK 🌷❤️
Cathrine Sehested Søndergård
Cathrine Sehested Søndergård
2022-09-14
recommends
Vi har brugt Købsmæglerne i forbindelse med køb af vores første hus. Rasmus gav os al nødvendig rådgivning og vejledning. Rasmus var meget professionel, detaljeret og dygtig og tog os med gennem hele processen fra start til slut. Det gjorde det enormt trygt for os som førstegangskøbere. Købsmæglerne får vores største anbefalinger!
Malene S. Pedersen
Malene S. Pedersen
2022-06-26
recommends
I 2017 hjalp Rasmus os i mål med køb af vores nuværende lejlighed. Vi var første gangskøbere som havde brug for kyndig råd og vejledning. Vi var ovenud tilfredse med Købsmæglerne, specifikt Rasmus, og har aldrig i tvivl om, at når vi en dag skulle købe igen, var Rasmus manden vi ville ringe til. I slut 2021 rakte vi igen ud til Købsmæglerne, da vi havde kig på en ejendom. Rasmus stillede de rigtige spørgsmål, udfordrede os og gjorde os klogere på hvilken vej vi skulle. Vi endte med at lade huset passere - hvilket efter lidt tid blev den HELT rigtige beslutning for os. Vi fandt dog i april 2022 et nyt hus som vi var interesseret i. Rasmus måtte på banen igen. Rasmus ydede en kæmpe indsats - for dét var drømmehuset. Desværre blev denne handel ikke til noget. Men nu står vi så her i juni 2022 og har netop underskrevet en købsaftale på en grund, hvor vi skal bygge vores drømmehus. Rasmus har været med on/off i vores huskiggeri i +6 måneder, telefon/mail har været flittigt brugt, vi har fået alt den hjælp vi kunne bede om (og mere til). Købsmæglerne får vores varmeste anbefalinger. Nu håber vi at der går mere end 5 år inden vi får brug for Rasmus igen, men vi er ikke i tvivl om, hvor vi får Aalborgs bedste køberrådgivning hvis vi skulle få brug for det igen🌟 Malene & Kasper
Rasmus Pugholm
Rasmus Pugholm
2022-04-01
Thomas var super god til at rådgive os hele vejen, og hjælpe os i vores køb af bolig som førstegangskøber . Han hjalp både med at få et pænt afslag, og få er overblik over de renoveringer, der kunne skabe værdi for os.
Daniel Hansen
Daniel Hansen
2022-01-27
recommends
Vi har været ovenud tilfredse med Købsmæglerne. Efter anbefalinger fra flere bekendte, valgte vi at kontakte Købsmæglerne ifm. vores første huskøb. Fra første telefonsamtale med Thomas følte man sig tryg og velkommen. I første omgang gav Thomas vejledning og forhandlede pris ifm. et hus, der i sidste ende gik til anden side. Der var under denne proces som førstegangskøber naturligvis mange følelser og overvejelser i spil, og her var det utrolig rart, at vi undervejs kunne kontakte Thomas, som hele vejen igennem agerede professionelt og med god responstid. Samtidig gav Thomas os en ro, og lagde vægt på, at vi skulle have os selv med i vores beslutninger. I sidste ende betød dette, at huset gik til anden side, hvilket for os var den helt rigtige beslutning. Denne støtte var for os uvurderlig, og var i sidste ende gratis, da huskøbet ikke blev til noget. Efterfølgende fandt vi et andet hus, og vi rettede henvendelse til Thomas igen. Igen oplevede vi samme ro og kyndige vejledning. Der blev lavet en fin købsanalyse, og Thomas var efterfølgende i prisforhandling henover 1,5 uge. Der var undervejs daglig kontakt til Thomas, hvor han var god til at opdatere én og forventningsafstemme. Da der under prisforhandlingsprocessen kom et andet hus på markedet, som tidligere havde haft vores interesse, var beskeden fra Thomas, at det skulle vi selvfølgelig undersøge, selv hvis det betød en pausering af vores nuværende forhandlinger. “Det vigtigste er, at I i sidste ende finder det rigtige hus”, lød beskeden helt præcist. Vi endte dog med at fortsætte forhandlingerne, hvilket viste sig at ende i en handel. Dette var og er uden tvivl den helt rigtige beslutning for os, og vi er lykkelige over den støtte, vi hele vejen igennem har fået af Købsmæglerne. Det er takket været dem, at vi nu står med vores kommende hjem på hænderne. I sidste ende fik vi et rigtig fint prisnedslag på købet, og vi har efterfølgende været til møder omkring ejerskifteforsikring og har fået udformet testamente. Ovenstående har fundet sted henover fem måneder, og hele vejen igennem har vi kun oplevet, at det har været vores behov, der har været i fokus. Købsmæglerne får således de varmeste anbefalinger herfra. Daniel og Ida
Reply from Købsmæglerne 2022-01-28
Hej Daniel og Ida - Tak for de pæne ord, dem sætter vi pris på. Det var godt vi kunne hjælpe jer sikkert i hus. God weekend,
Mathilde Hougaard Madsen
Mathilde Hougaard Madsen
2022-01-21
recommends
Kun rosende ord til Købsmæglerne! Thomas hjalp min kæreste og jeg med at få handlen i hus på vores drømmebolig i Vodskov. Som førstegangskøber er boligkøb og alt der medfølger en enorm jungle at navigere i. Thomas har været med på sidelinjen hele processen igennem og vi har følt os trygge og oplyst i alle beslutninger, der skulle træffes. Vi har kun vores varmeste anbefalinger at give til Købsmæglerne og kan kun opfordre andre til at gøre brug af deres kyndige rådgivning.
Mathilde Madsen
Mathilde Madsen
2022-01-21
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Kun rosende ord til Købsmæglerne! Thomas hjalp min kæreste og jeg med at få handlen i hus på vores drømmebolig i Vodskov. Som førstegangskøber er boligkøb og alt der medfølger en enorm jungle at navigere i. Thomas har været med på sidelinjen hele processen igennem og vi har følt os trygge og oplyst i alle beslutninger, der skulle træffes. Vi har kun vores varmeste anbefalinger at give til Købsmæglerne og kan kun opfordre andre til at gøre brug af deres kyndige rådgivning.
Stefan Noe
Stefan Noe
2022-01-13
Positive
Professionalism
- Levede op til deres gode ry! Min kæreste og jeg skulle købe hus i Nibe. Jeg kendte til Købsmæglerne gennem mit arbejde og vidste, de var dygtige. De levede mere end op til forventningerne. Fra første opkald kunne vi sænke skuldrene. Vi fik overblik og tryghed i processen, og Thomas forhandlede såmænd også 150.000,- af boligprisen - og betalte dermed sig selv hjem flere gange! Købsmæglerne hjalp os med købsanalyse (gratis), prisforhandling, juridisk gennemgang, testamente og samejeoverenskomst. Hjælpen har været uvurderlig. Det har især været rart, at vi har kunnet læne os op ad samme person gennem hele købsprocessen. - De største anbefalinger, Nanna & Stefan
Nanna Bisgaard
Nanna Bisgaard
2022-01-13
recommends
- Levede op til deres gode ry! Min kæreste og jeg skulle købe hus i Nibe. Vi kendte til Købsmæglerne i forvejen og vidste, de var dygtige. De levede mere end op til forventningerne. Fra første opkald kunne vi sænke skuldrene. Vi fik overblik og tryghed i processen, og Thomas forhandlede såmænd også 150.000,- af boligprisen - og betalte dermed sig selv hjem flere gange! Købsmæglerne hjalp os med købsanalyse (gratis), prisforhandling, juridisk gennemgang, testamente og samejeoverenskomst. Hjælpen har været uvurderlig. Det har især været rart, at vi har kunnet læne os op ad en og samme person gennem hele købsprocessen. - De største anbefalinger, Nanna & Stefan
Brian Søgaard
Brian Søgaard
2021-08-15
Fie Lyndorff Svendsen
Fie Lyndorff Svendsen
2021-07-09
recommends
Vi har brugt købsmæglerne i forbindelse med køb af vores første hus. Efter at have læst alle deres gode anmeldelser, kontaktede vi dem. Vi fik svar med det samme, og til det første uforpligtende møde gik vi derfra uden tvivl om, at vi ønskede deres rådgivning. Rasmus har fulgt os gennem hele processen i alt fra stort til småt. Vi har oplevet ham som meget professionel, dygtig og behagelig hele vejen igennem, og så har han også været humoristisk og bund ærlig. Vi har fået mange gode råd med på vejen, og har oplevet at vi stod stærkt og solidt ift bankvalg, forsikringsvalg mm. Derudover har Rasmus benhårdt forhandlet med mægler, gennem længere tid. Hvilket i sidste ende faldt ud til vores fordel. Vi endte med en prisjustering, der var meget større end vi havde turde håbe. Det ville vi ikke selv have haft nerver eller evner til, at få forhandlet på plads. Ydermere har Rasmus været en kæmpe ressource ift rådgivning og vejledning omkring hvilke udbedringer på huset der var nødvendige samt hvilke der vil kunne højne boligens værdi. Rasmus lærer sine kunder og deres behov at kende. Vi har oplevet, at blive set som dem vi er, som familie med de unikke ønsker og behov vi har. Alt i alt har vi oplevet, at Rasmus har været en vigtig årsag til, at vi lander i vores drømmehus om mindre end en måned. Vi giver Rasmus og Købsmæglerne vores varmeste anbefalinger. Vi kunne ikke forestille os, at have haft så god en proces uden dem. - Fie og Mikkel
Betina Bang
Betina Bang
2021-06-20
recommends
Tusind tak til skønne Thomas for hurtig og professionel hjælp i forbindelse med købet af mit sommerhus👌🏻☀️
Birgitte Kristoffersen
Birgitte Kristoffersen
2021-06-08
recommends
Kan på det varmeste anbefale Thomas Boe. Vi var ved at gå død i alle de ting,man skal se igennem på en købsaftale og havde svært ved at overskue alle de bilag, der var vedhæftet. Så kom Behagelige og dygtige Thomas på banen, og vi har fået meget omhyggelig og professionel gennemgang af det hele.