Klucze Lubrtów Reviews

Klucze Lubrtów Reviews

4.4

Good - based on 54 reviews

klucze-lubartow.pl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (54)
Bernarda Stachura
Bernarda Stachura
2024-01-27
Polecam! szybko i sprawnie :)
Edyta Rydzewska
Edyta Rydzewska
2024-01-18
Jestem bardzo zadowolona z wykonanej usługi. Dokonano bardzo sprawnie regeneracji stacyjki, dorobiony kluczyk działa lepiej niż oryginał, cenowo również ok. Do tego niezwykle miłe podejście do klienta. Czego chcieć więcej😊 Polecam 🙂
Mateusz
Mateusz
2024-01-09
Polecam bardzo serdecznie!! Dorobienie kluczyków do auta w tempie express!!! Cena rewelacja, pełen profesjonalizm!
Karolina M
Karolina M
2023-12-09
Błyskawiczne wykonanie usługi. Profesjonalna obsługa z bardzo dużą wiedzą. Zdecydowanie polecam.
Ewa Obroslak
Ewa Obroslak
2023-12-09
Dawid Gryzio
Dawid Gryzio
2023-11-18
Kajetan Gała
Kajetan Gała
2023-11-15
Alicja Kołodziej
Alicja Kołodziej
2023-11-10
Polecam.szybka naprawa zamka
Bogdan Kolodziej
Bogdan Kolodziej
2023-11-10
marcin oleszczuk
marcin oleszczuk
2023-11-07
Szybko,sprawnie,dziękuję za pomoc.
Konrad Potępski
Konrad Potępski
2023-11-07
👍😀
Wieslaw Kolodziej
Wieslaw Kolodziej
2023-11-07
Reply from Klucze Lubrtów 2023-11-07
Dziękuję
Mi chal
Mi chal
2023-10-16
Polecam! Bardzo dobry i szybki profesjonalista. Dorobiłem klucze do auta w kilkanaście minut.
Ewelina C.
Ewelina C.
2023-08-26
Dziękuję za miłą i profesjonalną obsługę, dorobiono mi dwa kluczyki z pilotem do auta, które działają jak oryginał. Cena usługi bardzo konkurencyjna w porównaniu do autoryzowanego serwisu. Polecam serdecznie.
Andrzej Zapolski
Andrzej Zapolski
2023-07-09
Szybko i sprawnie. Kopie dwóch kluczy otrzymałem od ręki.
Zdzisław Brodawka
Zdzisław Brodawka
2023-05-27
Miło, Szybko sprawnie profesjonalne.
kubagrz
kubagrz
2023-05-07
Marek Jacek
Marek Jacek
2023-02-02
Ceny kosmiczne lepiej podjechać do Lublina i zrobic za połowę tego jeśli ktoś ma oczywiście możliwość i nie jest to sytuacją podbramkowa.
Mirek Guz
Mirek Guz
2023-01-16
Moim zdaniem wszystkich pracowników na szkolenia z obsługi klienta. I przykleić wszystkim uśmiechy i zdjąć maski przypiętych buty.pozdrawiam
Oliwia Wiśniewska
Oliwia Wiśniewska
2022-11-30
Polecam serdecznie, ekspresowa realizacja zamówienia. Wysoka jakość produktów.