Kiropraktorklinik

kiropraktorklinik.dk

Kiropraktorklinik Reviews

Good rating
4.3
49 reviews Verified
Kiropraktorklinik
%title%

%offer%

Reviews ( 49 ) 4.3

Stefanie Ploug
Stefanie Ploug
2024.05.17
Hvis du har en hypermobilitet, eller kender en der har det, så vil jeg stærkt anbefale dig/jer til at opsøge Gitte Skjærbæk. Jeg har gået til behandlinger hos hende i et par år, med forskellige problematikker/skavanker. Hun har bl.a. hjulpet mig igennem en større nakkeskade, samt en graviditet. Hun er ikke bange for at tage fat og hun skifter gerne metode/fremgangsmåde hvis der ikke er den ønskede fremgang. To af mine børn har ligeledes været ved Gitte, hvilket hjalp dem meget, De var begge trygge og glade for at blive behandlet af hende. Hun er den dygtigste og mest kompetente fysioterapeut jeg nogensinde har været ved.
Britta
2024.03.09 2024.03.09 | Denmark
God behandling Får altid tip-top behandling uanset, hvilken form for behandling, jeg bestiller tid til. Om det er medfødte skavanker, akutte skader eller et wellness tjek, så hjælper kiropraktoren, fysioterapeuten og/eller massøren mig tilbage til hverdagen.
FilmFan GameGeek
2024.01.21 2024.01.21 | Denmark
Fantastisk sted at få behandling(kiropraktisk, massage, fysioterapi)! Samtlige behandlere er meget dygtige. De er omhyggelige med at sørge for at det ikke gør mere ondt end absolut nødvendigt, kommunikerer åbent under behandlingen, fokuserer på at hjælpe så meget som muligt selv når det er en proces. Receptionisterne er eminente til at finde en behandlingstid hurtigst muligt.
Lars Frisk
Lars Frisk
2023.12.13
Julia Engelbreth
2023.11.28 2023.11.28 | Denmark
Uden tvivl det bedste sted De er venlige, og har altid et smil på læben, når man træder ind ad døren. Jeg går hos Marco, og han er uden tvivl den mest kompetente kiropraktor jeg har oplevet. Han finder problemet hver eneste gang, og han er rigtig god til at forklare og "tage en i hånden", så man får en forståelse overfor sin krop og situationen.

Date of experience: 24 November, 2023
Malou Kragh
Malou Kragh
2023.10.30
Bestilte tid til massage, fik en kiropraktor der knækkede nakken på mig og gav mig varme creme på. Det tog 5 minutter og kostede mig 475kr. Ikke hvad jeg havde regnet med, desværre. Tilgengæld er alle kiropraktorer i huset rigtig søde og venlige.
Simon Goerke
Simon Goerke
2023.02.06
Virkelig en ubehagelig oplevelse med en ældre dame, måden hendes tone var på da hun tog i mod mig, syntes jeg ikke var særlig venlig.
Reply from Kiropraktorklinik 2023.02.06
Jeg er ked af du har haft denne oplevelse. Sekretæren forsøgte at få dig til at forstå at klinikken/behandleren har brug for dit samtykke til at kunne skrive en journal. En journal er lovpligtig hos en kiropraktor som er en autoriseret behandler. Du nægtede pure at give nogen form for samtykke. Derfor kan du ikke tages i behandling hvis du ikke giver samtykke til hverken journal eller behandling.
jane f
jane f
2022.10.21
Det er den bedste kiropraktor Henrik Slott Hansen, som jeg har fået behandling af i mit liv. De bedste anbefalinger for hans behandling og arbejde
Athelas Loraiel
Athelas Loraiel
2022.10.18
After 8-9 months of strange problems with shoulder and 2 fysiotherapists, ultrasound, ortopedic surgeon and terapies - Henrik tried a treatment wich just works. Now second time and pain and movement range has markedly improved. Thank you. Impressed!!!(coming from a doctor).
Matti-J
Matti-J
2021.05.21
Ringeste “behandling” jeg har prøvet.. hvis man vil have en hyggesnak i stedet for kiropraktisk behandling, så er dette stedet.... havde fået mere ud af at kaste pengene ud af vinduet..
Reply from Kiropraktorklinik 2021.05.21
Hej Matti, Vi er oprigtigt kede af at du føler du er spist af med en gang hyggesnak. Det er en stor del af behandlingen at vi informerer om forskellige ting. Ved ikke om det er det du refererer til? Jeg synes du skal ringe til os, så du kan snakke med den kiropraktor du har været hos, så vi kan få udredt, hvad der er sket.
AnnaSandholdt
AnnaSandholdt
2020.11.14
Rigtig god oplevelse jeg fik et hekseskud i ryggen og tog op til Henrik i kiropraktor huset og på bare 3 gange var jeg symptom fri igen så jeg ved i hvert fald hvem jeg skal kontakte en anden gang. Prisen er også fornuftig og råd og vejledning er i top Så jeg vil 100% anbefale alle dette sted hvis i har brug for en dygtig kiropraktor.
Johs Hansen
Johs Hansen
2020.06.09
Positive
Professionalism
Tobias Elleholm
Tobias Elleholm
2020.02.20
Jonas Henriksen
Jonas Henriksen
2020.01.13
Jeg har været på besøg i Kiropraktorhuset, hvor jeg er blevet behandlet af Tina Gotfred-Iversen. Jeg havde så ondt i lænden, at jeg havde svært ved at gå. Tina mærkede lidt efter og lavede nogle "knæk" på mig - det løsnede op. Uden yderligere behandlinger var jeg smertefri en uge senere. Tina er utrolig sød og behagelig - og så er hun utrolig kompetent. Hun svarede meget indgående og uddybende på de spørgsmål jeg havde. Så jeg vil anbefale at tage kontakt til Tina og Kiropraktorhuset, hvis har smerter i muskler eller led.
Hans Erik Larsen
Hans Erik Larsen
2019.06.03
Ulla Lotz
Ulla Lotz
2019.05.28
Benny Sørensen
Benny Sørensen
2019.05.27
charlotte maria pedersen
charlotte maria pedersen
2018.11.28
Mathilde Bulow
Mathilde Bulow
2018.09.07
pia Brask
pia Brask
2018.09.05
Rigtig god og hurtig behandling.